Followers

Tuesday, October 16, 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ



Προσφέρουμε δωρεάν φιλοξενία καταχωρίσεων/αναρτήσεων λογότυπων κέντρων αισθητικής και συναφών υπηρεσιών προς τους ηδονιστές. Ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση και δυσπραγία που ταλαιπωρεί την Ελλάδα, προσπαθούμε να συνδυάσουμε την παροχή υψηλού επιπέδου  υπηρεσιών και με ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να ενημερώσουμε τους φίλους ηδονιστές. Ενδιαφερόμαστε σε πρώτη φάση για τη μερική ή ολική αποτρίχωση σώματος σε εγκεκριμένα κέντρα αισθητικής από πτυχιούχους αισθητικούς, οι οποίοι θα μας αναλύσουν τα υπέρ και κατά των δυο βασικών μεθόδων αποτρίχωσης: ηλεκτρόλυσης και βραζιλιάνικης με καυτό κερί.

Στην επόμενη φάση θα ασχοληθούμε με ατμόλουτρα, χαμάμ, γυμναστήρια και άλλες επιχειρήσεις του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουμε τους χαμηλόμισθους ηδονιστές να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τους.

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να προβληθούν από το ιστολόγιό μας, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 813 1738 (καθημερινά 6-9μμ.) ή Τ.Θ. 52 591, 145 04 ΔΡΟΣΙΑ (κ. Άγγελο Μιμηκόπουλο).

Επαναλαμβάνουμε στους φίλους αναγνώστες του οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους στο δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε, ότι θα παρέχουμε υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα που τους ενδιαφέρουν.

No comments:

Post a Comment