Followers

Thursday, October 18, 2012

ΜONTROSE CLUB: ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!



Η συζήτηση φαινόταν πιο εύκολη όσο περισσότερο πίναμε. Ανακαλύψαμε ότι το κορίτσι, η Céline, ήταν αδελφή του Yves, η οποία είχε έρθει να τον επισκεφθεί με τους δυο φίλους της και περνούσε τον περισσότερο χρόνο στο γαμήσι. Εξήγησε  σε σπαστά Αγγλικά και νοηματική γλώσσα ότι πάντοτε είχε μεγαλύτερους οργασμούς με δυο καυλιά απ’ ότι με ένα, οπότε πάντοτε βεβαιωνόταν ότι είχε δυο αγόρια μαζί της. Πρέπει να πω και οι δυο τύποι φαίνονταν πολύ ευχαριστημένοι.

Ο
Dan ρώτησε τη Céline εάν είχε ποτέ περισσότερο από δυο καυλιά ώστε να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερους οργασμούς. Απάντησε καταφατικά με ενθουσιασμό. Προφανώς όσα περισσότερα τόσο καλύτερα, αλλά ο αδελφός της είχε χώρο για δυο τύπους στη φορτηγίδα. Από το βλέμμα στο πρόσωπο του Dan, κατάλαβα ότι σκόπευε να βεβαιωθεί ότι θα έπαιρνε περισσότερα από τα συνηθισμένα δυο το βράδυ.

Στο μπαρ, μια ώριμη ξανθιά και μια νεαρή μελαχρινή έγδυναν η μια την άλλη όσο χόρευαν. «Ε, θέλω να χορέψω ξανά», είπα. «Ας βρούμε ένα κέντρο όπου μπορούμε να αφήσουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα».

Όλα τα κορίτσια συμφώνησαν ότι ήταν εξαιρετική ιδέα και οι τύποι δεν είχαν να χάσουν τίποτε. Έτσι, σηκώνοντας το φόρεμά μου λίγους πόντους για καλό μέτρημα, έπιασα τον
Dan από το ένα χέρι και τον Yves από το άλλο και πήγαμε σε κέντρο ομαδικού πηδήματος (gangbang) – εκείνο που είχα φορέσει τη σχολική μου στολή και ο Dan με είχε δείρει στον πισινό την προηγούμενη Δευτέρα.

Τα ζευγάρια έμπαιναν δωρεάν, αλλά επειδή είχαμε δυο άνδρες παραπάνω έπρεπε να πληρώσουμε, αλλά άξιζε τον κόπο. Το μέρος ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η πίστα θύμιζε ότι ομαδικό όργιο βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι γυναίκες ήταν σχεδόν μισόγυμνες– όπως εγώ και οι φίλοι μου – ή εντελώς γυμνές και οι άνδρες τις βοηθούσαν να απαλλαγούν από τα ρούχα τους ή να κάνουν πίπες. Αυτή τουλάχιστον ήταν  η πρώτη εντύπωση που αποκόμισα.

Η μουσική ήταν δυνατή και ο υπέρβαρος τύπος πίσω από το μπαρ τραγουδούσε επίσης δυνατά. Δεν μπορούσα να πω ποιες ήταν οι λέξεις αλλά είχε καλή φωνή.

Παρακολουθούσα δυο ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας με μαύρη εμφάνιση
PVC. Η μια γυναίκα φορούσε κορμάκι PVC και κόκκινες διχτυωτές κάλτσες, ενώ η άλλη στηθόδεσμο PVC και στενή φουστίτσα. Kαι οι δυο δεν φορούσαν κυλότα και ήταν σκυμμένες, έτσι ώστε η πλάτη της μιας να ακουμπάει στην πλάτη της άλλης, ενώ τα πρόσωπά τους βρίσκονταν σε αντίθετη κατεύθυνση – η καθεμια είχε  το καυλί ενός τύπου στο στόμα της ενώ ο άλλος τύπος χάιδευε το μουνί της. Σε λίγο πήγαν σε ένα μεγάλο νεροκρέβατο σε μια κλειστή κόχη να γαμηθούν και να ρουφήξουν τους τύπους της καρδιάς τους. 20 λεπτά αργότερα επανεμφανίζονται, και οι τέσσερις μέσα στον ιδρώτα με τα χύσια να τρέχουν από τις ρώγες των γυναικών. Ύστερα σκουπίστηκαν, ντύθηκαν και επέστρεψαν στην πίστα να ξαναρχίσουν τη διαδικασία.

Ο
nordicus55 σχολιάζει:
Θα ήταν παράξενο να φορούν στρινγκ οι γυναίκες, αφού ο ηδονισμός έχει εντάξει την επιδειξιομανία στη φιλοσοφία του. Το να δείχνεις το αποτριχωμένο μουνί σου σε άλλους άνδρες και γυναίκες θεωρείται προσόν. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που το χαϊδεύουν, το φιλούν ή του βάζουν δάχτυλο! Η άλλη ήθελε δυο άνδρες για να φθάσει σε οργασμό. Προσωπικά, θυμάμαι μια μελαχρινή έξω από το ταχυδρομείο (τι πήγε να κάνει εκεί άλλη ιστορία – μήπως έκανε κέφι να γλείψει την υπάλληλο;) συνέχεια να σηκώνει τη φουστίτσα της στον κόσμο και να βάζει δάχτυλο στο μουνί της. «Κύριε, μπορείτε να μου βάλετε δυο δάχτυλα μέσα μου», με ρωτάει. «Έχω καυλώσει!» «Είστε πολύ υγρή». Της έβαλα σχεδόν όλο τον καρπό μου και σε λίγο γέμισα υγρά. «Χύνω, χύνω!» Τη φίλησα στο στόμα μπροστά στους έκπληκτους θεατές. Τελικά, σε όλο το κέντρο το σεξ επικρατεί. Πρέπει να φοράς το μπλε δαχτυλίδι στο καυλί σου, γιατί διαφορετικά η γυναίκα θα ψάξει αλλού.

Μην αφήνετε τις γυναίκες σας ελεύθερες! Κινδυνεύουν από άλλες καυλιάρες! Την πέφτουν όπου βρουν! Εκεί δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί. Δεν ζητούν τη γνώμη σου. Βγάζουν γλώσσα και αρχίζουν τη δουλειά. Άλλωστε όσοι πηγάινουν εκεί, είνα ενήμεροι τι θα συναντήσουν.

Η «πρωτεύουσα της ακολασίας» έχει κερδίσει με το σπαθί της τον επίζηλο τίτλο. «Αν αγαπάς το
Cap dAgde, δείξε μου το μουνί σου!», πόσο αληθινό είναι αυτό το ρητό. Σε λίγο καιρό θα φιλάμε τις γυναίκες στο μουνί αντί στο στόμα. Αχ, δεν αντέχω πια…

No comments:

Post a Comment