Followers

Thursday, October 18, 2012

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ



Η δεκαετία του 90 έδωσε τη χαριστική βολή στα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών. Ο κυριότερος λόγος ήταν η σταδιακή απαγόρευση των ανήλικων, προκειμένου να προστατευθούν από πραγματικούς και κατά φαντασία παιδόφιλους που είχαν κατακλύσει τα ίδια και το Διαδίκτυο αργότερα.

Γύρω στο 1996-97 άρχισε σταυροφορία κατά των γονέων που κατείχαν γυμνές φωτογραφίες των παιδιών τους. Φωτογραφεία και καταστήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφιών ειδοποιούσαν το FBI. Περιοδικά γυμνιστών κατάσχονταν γιατί περιείχαν φωτογραφίες παιδιών με τις οικογένειές του σε κέντρα παραθερισμού γυμνιστών. Φωτογράφοι είδαν τα αρχεία τους να κατάσχονται και οι ίδιοι οδηγούνταν στη δικαιοσύνη.

Εμείς στη «Μ
onsena» βιώσαμε δυο ανάλογες περιπτώσεις το 1999 και 2002, αλλά τις αντιμετωπίσαμε με διακριτικότητα. Η δεύτερη κόρη της Kassie είπε στη μητέρα της ότι συγκεκριμένο άτομο προσπαθούσε να τη φωτογραφίσει στην πισίνα. Με επέμβασή μου το άτομο απομακρύνθηκε από τη πισίνα των παιδιών και ενημερώθηκε η διεύθυνση. Άλλα άτομα παρακολουθούσαν τα παιδιά στην πισίνα ολόκληρες ώρες. Ένα μάς ζητούσε επίμονα που θα βρει το περιοδικό «Jung und frei».

Τρία χρόνια μετά πληροφορηθήκαμε από τη διεύθυνση του ΚΠΓ ότι, λόγω καταγγελιών παραθεριστών για φωτογραφίες που είδαν αναρτημένες σε ύποπτες ιστοσελίδες, η φωτογράφιση κάθε ατόμου είχε απαγορευθεί! Οι αόρατες δυνάμεις του κακού είχαν επιβάλει το νόμο της σιωπής. Ο φόβος επικρατούσε ακόμα και στους ενήλικους μήπως τους βγάλουν φωτογραφίες γυμνούς και τους ανεβάσουν σε σελίδες ερωτικού περιεχόμενου. Ενώ θα μπορούσε η διεύθυνση με μια λιτή ανακοίνωση να ενημερώσει τους παραθεριστές για το πρόβλημα.

Το 1997 φωτογραφίες μας είχαν αναρτηθεί σε ύποπτη ιστοσελίδα και μάλιστα ο διαχειριστής τις πουλούσε σε c
d έναντι υψηλού τιμήματος! Οι φωτογραφίες μας είχαν υποκλαπεί από έντυπο που εκδίδαμε παλαιότερα. Το ίδιο συνέβη το 1991, όταν ολλανδικό περιοδικό γυμνιστών με τον παραπλανητικό τίτλο «Helios» είχε αντιγράψει υλικό απο το περιοδικό μας «Napóra/Zegar Słoneczny». H Ολλανδική Ομοσπονδία Γυμνιστών (NFN) παρενέβη άμεσα και το ζήτημα διευθετήθηκε. Αργότερα μάθαμε ότι o εκδότης είχε αυτοκτονήσει. Το περιοδικό απευθυνόταν σε παιδόφιλους.

Με την πάροδο του χρόνου οι γονείς σταμάτησαν να παίρνουν τα παιδιά μαζί τους. Πήγαιναν μόνοι και σιγά-σιγά τα κέντρα μετατράπηκαν σε προορισμούς ενήλικων (= κέντρα ηδονιστών). Τα ζευγάρια έπαιζαν πρώτα μόνα τους και μετά με άλλα ζευγάρια. Οι συναντήσεις γίνονταν στα διαμερίσματα. Ένα μπουκάλι κρασί, ξηροί καρποί και καλή διάθεση αρκούσαν. Το παιχνίδι ξεκινούσε. Τώρα μεταφέρεται στους εξωτερικούς χώρους, μπαρ, πισίνα, υδρομασάζ και σε όποιο χώρο κρίνεται κατάλληλος.

Επίσης οι πολέμιοι του γυμνισμού βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και να ζητήσουν την απαγόρευση του γυμνισμού από τις αρχές εξαιτίας της εμφάνισης σε πολλές παραλίες αυνανιστών, επιδειξιομανών και σεξομανών. Οι αρχές αντέδρασαν συνετά παρά την πίεση που δέχονταν από συγκεκριμένες ομάδες αγανακτισμένων πολιτών. Με την ανοχή ή ενθάρρυνση του Τύπου  είχαμε τα φαινόμενα εμπρησμού κέντρων διασκέδασης στο
Cap dAgde και τη διαπόμπευση ανθρώπων για τον τρόπο ζωής τους.

‘Όμως όσα κέντρα απέμειναν πλέον δέχονται ηδονιστές σε γνώση τους. Η επιβίωσή τους εξαρτάται αποκλειστικά απ’΄αυτούς. Οι παραδοσιακοί γυμνιστές μειώνονται δραματικά κάθε χρόνο ή υιοθετούν το νέο τρόπο ζωής. Οι ηδονιστές δεν είναι ανήθικοι, όπως ορισμένοι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στην κοινή γνώμη.

No comments:

Post a Comment