Followers

Monday, October 15, 2012

OI ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Για όλα τα κακά στα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών ευθύνονται οι αόρατες δυνάμεις του κακού που προσπαθούν  με κάθε τρόπο να συντρίψουν το ιστορικό κίνημα. Πρώτα ήταν οι σεξομανείς, οι ηδονοβλεψίες, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες, οι τρυπημένοι, οι ξυρισμένοι και τώρα οι ηδονιστές. Οι σεξουαλικές μειονότητες απειλούσαν τον οικογενειακό χαρακτήρα των εμπορικών κέντρων παραθερισμού γυμνιστών.

Με αοριστολογίες οι διευθυντές κατάφερναν τα ακατόρθωτα: το 2001 απαγορεύτηκε η φωτογράφιση στη «Mo
nsena», επειδή εμφανίστηκαν παιδόφιλοι που είχαν ανεβάσει φωτογραφίες παιδιών στο Διαδίκτυο! Από το 1995 συγκεντρωνόμασταν κάτω από το πανό για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, γυμνοί βέβαια Εκείνη τη χρονιά μετακινηθήκαμε  σε άλλο μέρος μήπως μας ανακαλύψουν οι αόρατες μυστικές δυνάμεις του κακού και μάς συλλάβουν! Πού βρέθηκαν οι παιδόφιλοι; Μετά σειρά πήραν οι τρυπημένοι άνδρες και γυναίκες. Η παρουσία τους έβλαπτε το κίνημα.

Ζητήσαμε εξηγήσεις από τη διεύθυνση, αλλά κανείς δεν ήταν σε θέση να δώσει πειστική απάντηση. Να μην μπορείς να φωτογραφήσεις τον άνθρωπό σου, τη γυναίκα σου, τον άνδρα σου. Έτρεχαν αμέσως οι  «γυμνονόμοι» να επιβάλουν την τάξη:

Μετά η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Το 1998 ένας γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός έστειλε δυο ανταποκριτές τους να κάνουν ρεπορτάζ για τους γυμνιστές. Ο τότε αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών μάς ανακοίνωσε ότι έψαχναν να βρουν συνεργάσιμους γυμνιστές να κάνουν ντους, να τραβήξουν τα νώτα τους, αλλά κανείς δεν δέχθηκε!

Οι νεόπλουτοι Ρώσοι και Ουκρανοί περιφέρονταν με αιθέριες ολόγυμνες υπάρξεις με αλυσίδες και ακριβά ρολόγια! Το βράδυ οι ίδιες εμφανίζονταν με ψηλοτάκουνες γόβες,  λες και βρίσκονταν στην πασαρέλα. Κέντρο γυμνιστών ήταν. Το βράδυ γινόταν κοσμικό μέρος. Όλοι έβρισκαν φθηνή δικαιολογία όταν τους ρωτούσες που είναι οι γυναίκες τους. «Είχανε δουλειά και τις αφήσαμε εκεί!». Έρχονταν όμως με τις μικρές που άναβαν φωτιές...

Στο εστιατόριο του βουνού στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του Σαββάτου όλοι εμφανίζονταν με κοστούμια, γραβάτες, οι κυρίες με μακριές τουαλέτες. Είναι παράδοση, μάς έλεγαν!

Αυτά τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους κάποια στιγμή. Τελικά, πιστεύουμε ότι μάλλον έφταιγαν οι αόρατες δυνάμεις του κακού και όχι οι καθημερινοί άνθρωποι που μετέφεραν στα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών τις αδυναμίες τους! Οι αόρατες δυνάμεις έφεραν τους ηδονιστές! Αυτές έκλεισαν τη
«Monsena», το «Politin» και άλλα μέρη!

No comments:

Post a Comment