Followers

Thursday, October 25, 2012

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ LIM BAY


Πανοραμική άποψη του θαλάσσιου παρκου Lim Bay. Στο βάθος πάνω διακρίνεται το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται )δεν φαίνεται στη φωτογραφία) το ξέφωτο όπου η Σλάβιτσα διοργώνσε το πανοραμικό gangbang. Aριστερά στη μέση διακρίνονται ιχθυοκαλλιέργειες. Σε πολλά σημεία της διαδρομής υπάρχουν κολπίσκοι με βράχια ή αμμουδιά για ξεκούραση και μπάνιο. Απαγορεύονται αυστηρά η κατασκήνωση και το άναμμα φωτιάς. Πολλοί ξέρουν το πάρκο με την ονομασία Lim Fjord.
Πανοραμικό γαμήσι σε υψόμετρο 200 μέτρων με θέα  το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου. Η Σλάβιτσα είχε βρει τον ιδανικό τόπο για την παγανιστική τελετή σε μέρος που δεν το είχαμε φανταστεί! H Σλάβιτσα τηλεφωνεί σε γνωστούς της που σπεύδουν να επιβιβαστούν στo Rovinj. Ακούν για gangbang και τρελαίνονται. Η Παυλίνα, η Ζέλικα, ο Μάρκο, ο Μίρκο, η Γιόζιπα με τον Άντε και τρεις νέες παρουσίες: η Ντόρα, η Ίνες και η Βαλεντίνα. Η Σλάβιτσα πετάγεται στο διαμέρισμά της να πάρει πρόσθετες προμήθειες και χιτώνες για τους νεοφερμένους. Ο καπετάνιος κόβει εισιτήρια για την κρουαζιέρα των ηδονιστών. Η Ροζάλια ξύνει το μουνί της. Οι περαστικοί σταματούν να δουν τι γίνεται. 15 συνολικά ηδονιστές ξεκινούν για το ομαδικό gangbang στο εθνικό πάρκο Lim Bay. 4 άνδρες και 11 γυναίκες.

Μόλις απομακρυνόμαστε από το λιμάνι η αρχιέρεια δίνει χιτώνες σε όλους μας να φορέσουμε, ενώ εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα. Ο καπετάνιος θα μάς αφήσει στο συγκεκριμένο μέρος και θα επιστρέψει μετά τρεις περίπου ώρες να μάς πάρει. Όχι κινητά, όχι κάμερες, οπότε δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Η Σλάβιτσα σχεδιάζει στο τετράδιο ποιος με ποιον, πως και που. Η τοποθεσία είναι άγνωστη, αν και υποπτεύομαι το μέρος. Έχω επισκεφθεί τ
το θαλάσσιο πάρκο με τους γυμνιστές, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. «Τους χιτώνες θα τους βγάλετε εκεί», λέει η Σλάβιτσα.

Καθ’ όλη τη διαδρομή είμαστε οι μόνοι «ντυμένοι» στο αρχιπέλαγος των γυμνιστών. Αλλά υπακούουμε στην αρχιέρεια. Βέβαια, από μέσα είμαστε γυμνοί και πέφτουν τα σχετικά χέρια. Η Ροζάλια σκύβει δήθεν να δέσει τα σάνδαλά της, αλλά στην πραγματικότητα βλέπει τα καυλιά. «Βρε αχόρταγη» της λέει η Ζέλικα, «δεν κρατιέσαι με τίποτα».


Η Παυλίνα παίζει με τις ρώγες της. «Έχω πολύ γάλα σήμερα για σας». «Κράτησέ το για τους καφέδες μας», απαντάει η Μαρία. Ο καπετάνιος ρίχνει κλεφτές ματιές, αλλά η Σλάβιτσα τού υπενθυμίζει να προσέχει μήπως πέσουμε στα βράχια. «Αν θέλεις, έλα μαζί μας». «Όχι, όχι», απαντά εκείνος.  «Είμαι παντρεμένος, δεν κάνω τέτοια πράγματα». «Εδώ έχουμε ασυνόδευτες γυναίκες, μουνάρες» και ανασηκώνει το χιτώνα της Παυλίνας. «Δες φρέσκο, ροδαλό, αποτριχωμένο μουνάκι». Ο καπετάνιος κοκκινίζει, ξεροβήχει,  κάνει ότι δεν βλέπει. «Θα σού βάλει και φρέσκο γάλα στον καφέ σου!»

Οι νεοφερμένες είναι λίγο συγκρατημένες. Μεταξύ 22-25 ετών θέλουν να δοκιμάσουν ομαδικό γαμήσι, αλλά ντρέπονται. «Δείξτε μας τα βυζιά σας». προστάζει η Σλάβιτσα. Τα κορίτσια  κατεβάζουν το πάνω μέρος του χιτώνα  τους και βλέπουμε ωραία μαυρισμενα σώματα, στητά βυζιά και ροδαλά μουνάκια. Η Ίνες συμπληρώνει ότι είναι η πρώτη φορά που θα γαμηθεί μπροστά σε τόσα άτομα. Η Ντόρα το έχει ξανακάνει σε στενό κύκλο και η Βαλεντίνα, η μικρότερη της παρέας, φοβάται μήπως μείνει έγκυος! «Οι άνδρες δεν θα χύσουν μέσα σου», τη διαβεβαιώνει η Μαρία. «Μόνο στο πρόσωπό σου, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης ακόμα κι αν τα καταπιείς!» «Εμείς τα χύσια τα ρίχνουμε στους καφέδες μας!».


Όσο απομακρυνόμαστε από τα κατοικημένα μέρη, η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται. Η Σλάβιτσα παίρνει από το χέρι  την  Ίνες και τη Βαλεντίνα, τις φέρνει κοντά μου. «Πιάστε το καυλί του, χαϊδέψτε το, αισθανθείτε το στα χέρια σας». «Δείξτε του το μουνί σας». «Τέτοια ροδαλά μουνάκια μόνο η πόλη μας διαθέτει». Τα κορίτσια βάζουν τα χέρια τους στο καυλί μου. Το χαϊδεύουν και η Βαλεντίνα, η πρωτάρα, τον παίρνει στο στόμα της. «Βλέπεις Βαλεντίνα, πόσο απλά είναι τα πράγματα». Η μικρή δεν απαντάει, είναι απορροφημένη με την πίπα. Η Ίνες ανεβαίνει πάνω μου και μού δείχνει το μουνί της. Της βάζω τρία δάχτυλα και της γλείφω την κλειτορίδα. Αναστενάζει.  Καταλαβαίνω ότι φθάνει στον οργασμό. Βγάζω τα δάχτυλα και με καταβρέχει.  Ακούγονται χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους. Η Σλάβιτσα την φιλάει  στο στόμα.  «Αν δεν κρατήσουμε δυνάμεις, θα φθάσουμε εξαντλημένοι στον προορισμό μας». «Σας θέλω δυνατούς και συγκεντρωμένους στο gangbang» Έτσι, λοιπόν, ηρεμήσαμε και αφεθήκαμε στα χάδια του ήλιου.

Η Μαρία είδε ότι ο καπετάνιος είχε καυλώσει. «Πάω να τον ξεκαυλώσω». Ανεβαίνει στο πιλοτήριο, τού κατεβάζει το εσώρουχο και τού τον παίζει. «Ξέχασε τη γυναίκα σου και συγκεντρώσου να χύσεις». «Άντε, πιάσε το τιμόνι», καθώς ο καπετάνιος έχυνε στην παλάμη της Μαρίας. Μετά η Μαρία τον έτριψε στο μουνί της. Ο Αντε ανέλαβε το πιλοτάρισμα του σκάφους. Είχε γνώσεις, αφού διέθετε δικό του σκάφος αναψυχής. Ο καπετάνιος αγκομαχούσε. «Η γυναίκα μου είναι τριχωτή, γιατί οι Καθολικοί δεν ξυρίζονται!»  Η Ζέλικα ερεθισμένη από το θέαμα ανεβαίνει στο πιλοτήριο και χουφτώνει τον κώλο του άνδρα της. «Τώρα σίγουρα θα πέσουμε στα βράχια» σκέφτηκα. «Δεν είχα παρατηρήσει τα κωλομάγουλά σου τόσο καιρό» εξομολογείται η Ζέλικα.  Ένα μικρό όργιο βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι νεοφερμένες είχαν ξεχάσει τις αναστολές τους. Η Ντόρα σε έξαλλη κατάσταση φώναζε «Γαμήστε με, ξεσκίστε με από όλες τις τρύπες. Θέλω καυλιά μέσα μου». Η Παυλίνα έκανε προθέρμανση στις ρώγες της. «Μίκι, θέλεις να δοκιμάσεις γάλα με λίγα λιπαρά;» Παίρνει την αριστερή ρώγα της και την πιέζει στο στόμα μου. Ήπια γάλα όσο δεν είχα πιεί μικρός. Όπου γυρνούσα το μάτι μου, γαμιόντουσαν αβέρτα.  Η κρουαζιέρα των ηδονιστών είχε μετατραπεί σε κρουαζιέρα άγριου γαμησιού. Τα κορίτσια είχαν βγάλει τους χιτώνες. Ο καπετάνιος είχε ξαπλώσει στο πάτωμα, αφήνοντας το πιλοτάρισμα στον Άντε.  Η μόνη που κρατούσε την ψυχραιμία της ήταν η Σλάβιτσα. Καθισμένη στην πρύμνη απολάμβανε το θέαμα, βάζοντας το δάχτυλο στο μουνί της. Την πλησίασα, έκατσα κοντά της και τη χάιδεψα τρυφερά. «Είσαι σπουδαία διοργανώτρια!» Έβγαλε τα γυαλιά ηλίου και με φίλησε. «Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα έχω ανάγκη». Ήταν καυλωμένη. Έβαλα τον καρπό μου μέσα της και την έφερα σε οργασμό. Έχυσε στο καυλί μου πάνω και με σκούπισε με μια μικρή πετσέτα. Ύστερα έσκυψε και μου πήρε πίπα. Τελείωσα στα βυζιά της και αυτή άπλωσε τα χύσια στο σώμα της. Έτρεμε ολόκληρη από την καύλα. «Ξαναχύνω», μού λέει. «Να σκεφθείς ότι δεν σε γάμησα σήμερα!» «Θα με γαμήσεις στην παραλία, μακριά από τους άλλους». «Λατρεύω το άγγιγμά σου
».

Μέσα στο γαμήσι ο Άντε πήρε λάθος πορεία. Ανοίχτηκε στο πέλαγος, πέρασε την «
Koversada» και μπήκε στο λιμάνι του Vrsar. O καπετάνιος πετάχτηκε, έπιασε το τιμόνι και έστριψε απότομα προς τη σωστή κατεύθυνση. Λίγο ακόμα και θα μας έπιανε το  λιμενικό. Όχι μόνο γιατί ήμασταν γυμνοί, αλλά γαμιόμασταν σε χωρικά ύδατα!

Ο Άντε τάβαλε με τη γυναίκα του. «Κοίτα τι πάθαμε, σε γαμούσα και έχασα την πορεία του σκάφους». Η Ζέλικα απολογήθηκε λέγοντας ότι σαν γυναίκα ήθελε να γαμηθεί με τον άνδρα της. « Όλοι πηδιόντουσαν, εγώ να έμενα αγάμητη!» «Μα θα σε γαμούσα στην παραλία!» «Είχα ανάγκη να βάλω καυλί μέσα μου».

Η Ροζάλια πήγε στην πλώρη και έδειχνε το μουνί της.Πέρασε ένα ταχύπλοο. Παρ’ ολίγο να πέσει πάνω μας. Ο καπετάνιος παραμιλούσε «Τι μουνοθύελλα είναι αυτή;». «Βάζω, βγάζω τα γυαλιά μου». «Κοντεύω να στραβωθώ». «Δεν θα μπορώ να γαμήσω τη γυναίκα μου το βράδυ!»

Οι νεοφερμένες ανέβηκαν στην πλώρη και άρχισαν να γλείφουν τη Ροζάλια. Λεσβιακή παράσταση σε πλήρη εξέλιξη! Ο καπετάνιος είχε ξεχάσει να βάλει το παντελόνι του μες στην αναμπουμπούλα. Η Μαρία δίπλα του τον έπαιζε αργά. Η Σλάβιτσα ανεβαίνει στο πιλοτήριο. «Μαρία, μην τον απασχολείς άλλο». «Πρέπει να συγκεντρωθεί, γιατί διαφορετικά θα καταλήξουμε στη Βενετία!»

«Όλες πίσω, παρακαλώ πολύ». «Ροζάλια, σταμάτα να δείχνεις το μουνί σου στα παραπλέοντα σκάφη». «Φορέστε τους χιτώνες σας και ηρεμήστε». «Τέλος το γαμήσι στο πλοίο!». «Παυλίνα, ρίξε μου γάλα στον καφέ μου!» Έρχεται η Βαλεντίνα αγριεμένη και καυλωμένη. «Εμένα ποιος θα με γαμήσει σήμερα:». «Όλα τα καβλιά είναι απασχολημένα!» «Θα φροντίσω να σε γαμήσουν μόλις φθάσουμε!».  Ο Μίρκο όρθιος στο κοντάρι της σημαίας προσπαθούσε να αποφύγει την επίθεση της Ντόρα. «Θα σε δέσω πάνω του και θα στον πάρω πίπα, θέλεις, δεν θέλεις!»

Σηκώθηκα να πάω στην πλώρη να ηρεμήσω. Που να βρω ησυχία. Έρχεται η Γιόζιπα, με χουφτώνει, με στριμώχνει στο κιγκλίδωμα και μου βάζει άγριο χέρι. «Πάρε με εδώ και τώρα». «Είμαι αγάμητη αρκετές μέρες!». «Ο άνδρας σου τι κάνει, δεν σε γαμάει;» «Ξενογαμάει, φαίνεται». Το μουνί της έσταζε. Ο κώλος της βρεγμένος επίσης. Ακούω μια φωνή από το βάθος. «Μίκι, γάμησε την άγρια, ξέσκισέ την μπρος και πίσω. Μου έχει βγάλει την πίστη!» Γυρίζω και βλέπω τον άνδρα της που πηδούσε την Ίνες. Η Σλάβιτσα κουνάει το κεφάλι της και δίνει το πράσινο φως. Τη στήνω στο κιγκλίδωμα και την παίρνω από μπρος και πίσω, ενώ η Σλάβιτσα έτριβε την κλειτορίδα της. «Τι θεσπέσιο ξέσκισμα μου κάνετε οι δυο  σας». «Μεγάλη χάρη σου κάνω, Γιόζιπα, που αφήνω το Μίκι να σε ξεσκίσει!» «Θα μου τον εξαντλήσεις, αλλά τι να κάνω με τέτοια μουνάρα που’σαι». Η Γιόζιπα βογγούσε.

Πάλι λάθος κατεύθυνση. Παρ’ ολίγο να πέσουμε στα βράχια. «Τι καπετάνιος είσαι;» του λέω. Βρισκόμαστε στη θάλασσα ήδη μια ώρα, όταν η κανονική διαδρομή δεν κρατάει πάνω από είκοσι λεπτά.

«Γυρίστε όλοι στην πρύμνη, μη σας γαμήσω!». Πετάγονται οι νεοφερμένες. «Εμείς σας γαμάμε πατάκορφα!» Πέφτουν και οι τρεις πάνω μου. «Βαλεντίνα, πάρτου πίπα και εγώ θα του κλείσω το στόμα με το μουνί μου!» Έχασα το φως μου. Ζαλίστηκα, κόντεψα να λιποθυμίσω. Φωνάζω τη Σλάβιτσα σε βοήθεια. Έρχεται αγριεμένη. «Μου το παίζατε σεμνοπαρθένες, παλιογαμημένες μικρές!» «Θα σας γαμήσω από τον κώλο με πλαστικό καυλί, αν δεν σταματήσετε». Έφυγαν και έπεσα εξαντλημένος στην αγκαλιά της σωτήρας μου. «Τις μαλακισμένες εξάντλησαν τους άνδρες πριν ακόμη αποβιβασθούμε». «Που στο διάολο είμαστε;»

Ευτυχώς που βρήκαμε την πορεία μας. Μπήκαμε στο θαλάσσιο πάρκο και σταματήσαμε στο μυστικό σημείο που είχε καθορίσει η Σλάβιτσα. Αποβιβαστήκαμε, αφού συμφωνήσαμε με τον καπετάνιο την ώρα επιστροφής στο
Rovinj.

«Θα ανεβούμε εκεί πάνω» είπε η Σλάβιτσα και έδειξε ένα σκουρόχρωμο πλατύ βράχο ακριβώς απέναντι από το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου. «Τι είναι εκεί» ρώτησαν όλοι. «Το καλύτερο μέρος για
gangbang με θέα τα κέντρα γυμνιστών». Ένα στενό μονοπάτι οδηγούσε στο ξέφωτο, καμιά διακοσαριά μέτρα υπολόγισα από τη θάλασσα. Χαμηλή βλάστηση. Φορτωθήκαμε τις προμήθειες, πετάξαμε τους χιτώνες – έκανε τρομερή ζέστη- ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι. Η Ροζάλια έκανε τις τρέλες της. «Ανέβα σε αυτόν το βράχο να στον πάρω πίπα!» μου λέει. Η θέα είναι καταπληκτική. «Με έχεις ξεζουμίσει σήμερα, γαμώ το μουνί σου!».

Δεκαπέντε λεπτά ανηφόρας και στο τέλος το ξέφωτο. Ένας τεράστιος βράχος, επίπεδος, σκουρόχρωμος και γύρω του θάμνοι με αγριολούλουδα. «Ξεκουραστείτε μέχρι να ετοιμάσω το σχέδιο». «Ποιο σχέδιο, επίθεση ετοιμάζουμε εναντίον ποιου;» «Μίκι, Μίκι, το
gangbang θέλει μελέτη». Κάθισε στην άκρη του βράχου, έβγαλε το τετράδιο, σχεδίασε την τοποθεσία και υπολόγισε την έκτασή του. Να πέσει κανείς από εκεί πάνω λίγο δύσκολο, αλλά με τις ερεθισμένες γυναίκες όλα είναι δυνατά. Ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας και κλείσαμε τα μάτια μας για κανένα τέταρτο. Απόλυτη ησυχία επικράτησε. Αφού τελείωσε τους υπολογισμούς της, η Σλάβιτσα ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και κοιμήθηκε πάνω μου. Το σώμα της έκαιγε. Με τη σωματική επαφή που είχαμε έχυσε στην κοιλιά μου. Παραμιλούσε στον ύπνο της.
Κατά τις 1 το μεσημέρι ξυπνήσαμε διαδοχικά και ετοιμαστήκαμε για το αξέχαστο, όπως εξελίχθηκ
e gangbang του Lim Bay.

Δεν είχαμε  όμως υπολογίσει πως θα πλενόμαστε. Η θάλασσα ήταν μακριά, τα μπουκάλια με το εμφιαλωμένο νερό με κανένα τρόπο δεν θα χρησιμοποιούνταν στο πλύσιμο. Η αρχιέρεια είχε φροντίσει. Είχε φέρει μαζί της υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης. «Τα υγρά σας θα τα σκουπίζετε με τις μικρές πετσέτες». «Τα μαντηλάκια είναι για απομάκρυνση σπέρματος από τα πρόσωπά σας». «Μπορούμε να τα καταπιούμε», ρώτησαν οι νεοφερμένες. «Μπορείτε αν δεν είστε αλλεργικές», απάντησε. «Καλό όμως είναι να τα συγκεντρώσετε στο δοχείο του καφέ». «Τα χύσια σας ρίξτε τα κι αυτά μέσα στο δοχείο».

Η Γιόζιπα παρατήρησε ότι μόνο καφές δεν θα είναι το τελικό ρόφημα. «Με τόσα χύσια, ανδρικά και γυναικεία, ο καφές θα χάσει τη γεύση του και θα νερουλιάσει!» «Τότε χύστε στα πρόσωπα των ανδρών ή στο καυλί τους». «Με τρελάνατε με τις απορίες σας!»

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ


No comments:

Post a Comment