Followers

Wednesday, October 17, 2012

HISTOIRE VRAIE AU CAP D'AGDE (2)






Tίτλος: Histoire vraie au Cap d'Agde
Υπότιτλος: Max et les echangistes
Mέσο
  εγγραφής: DVD, έγχρωμο
Γλώσσα: Γαλλικά, χωρίς υπότιτλους
Παραγωγός: Max Casanova
Εκτελεστικός παραγωγός: Pascal Lucas
Διανομή: Marcel Dorcel
Παίζουν: Bruce Gourmand, Charlotte de Castille, Darla Demonia, Jessyca Wilson &
Le Libertines
Διάρκεια: 01:25:28
Έτος παραγωγής: 2011
Τιμή: δεν αναφέρεται

 


Max Casanova

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ


Ο γνωστός Γάλλος παραγωγός ερωτικών ταινιών υψηλών προδιαγραφών, Max Casanova, επέλεξε το γνωστό θέρετρο ηδονιστών του Cap d'Agde για το γύρισμα της νέας του ταινίας.

Τρεις Γαλλίδες, σκληροπυρηνικές και εθισμένες ηδονίστριες, αφηγούνται στον παραγωγό τις εντυπώσεις τους απο τις διακοπές τους στον επίγειο παράδεισο του
Cap dAgde.

Η πρώτη επιβιβάζεται σε σκάφος αναψυχής και στα ανοικτά του Κόλπου του Λέοντος απολαμβάνει την ερωτική παρέα δυο ανδρών. Ο τρίτος, ο χειριστής του σκάφους, παραμένει στο πηδάλιο. Εξαιρετικά κοντινά πλάνα, με gangbang, bukkake, ποδομαλακία και εκσπερμάτιση στο πρόσωπο και το στήθος της γυναίκας.

Η δεύτερη, με εμφανή τη δερμα
τοστιξία σχeδόν σε όλο της το σώμα, συνευρίσκεται ερωτικά με άλλον άνδρα πρώτα στο διαμέρισμα, μετά στον κήπο κοντά στους αμμόλοφους με την παρουσία δυο αυνανιστών. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι αυνανιστές φεύγουν επειγόντως ημίγυμνοι λόγω εμφάνισης της αστυνομίας (!) Επιστρέφουν στο διαμέρισμα για τη συνέχεια.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος της ταινίας είναι η παρουσίαση του εσωτερικού του κέντρου διασκέδασης «Le Tantra», με ξενάγηση από τον υπεύθυνο του κέντρου. Ο φακός καταγράφει το εσωτερικό, κατεβαίνει στο υπόγειο, όπου υπάρχουν οι κόγχες (μικρά βαθουλώματα στον τοίχο για ζευγάρια), τα στρώματα, το ντους και άλλοι χώροι. Ο κάθε χώρος με ευρύχωρο στρώμα χωρίζεται από το διπλανό με μεταλλικό κιγκλίδωμα, αλλά τα ζευγάρια μπορούν να παρακολουθούν το ένα το άλλο, χάρη στα ανοίγματά του.

Στο χώρο του μπαρ με την κατάλληλη διακόσμηση πέντε ζευγάρια επιδίδονται σε ομαδικό έρωτα. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες φορούν μάσκες, οι κυρίες επιπλέον περούκες. Ηλικιακά βρίσκονται στη δεκαετία των 40 ή 50, αλλά απολαμβάνουν το σεξ. Ο φακός πλησιάζει και καταγράφει την ηδονή στο πρόσωπό τους! Είναι χαρούμενοι, γνωστοί του παραγωγού, τον οποίο ευχαριστούν στο τέλος για το ομαδικό όργιο. Ο Μax Casanova αφήνει την κάμερα στο βοηθό του και συνευρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή με εντυπωσιακό στήθος. Το τερπνό μετά του ωφελίμου!

Η ταινία βλέπεται ευχάριστα από την αρχή ώς το τέλος. Οι λήψεις γίνονται από πολύ κοντά, όλοι φαίνονται ευχαριστημένοι. Οι αγαπημένες πρακτικές των Γάλλων, το gangbang και το bukkake περιλαμβάνονται στο μενού. Ο Max Casanova, που χρησιμοποιεί μόνο Γάλλους και Γαλλίδες στις ταινίες του, γνωρίζει τα μυστικά του επαγγέλματος. Η μελαχρινή καλλονή  τονίζει με έμφαση  ότι είναι ηδονίστρια! Πραγματικά η έκφρασή του προσώπου της τα λέει όλα!

Τελικά, το μυστικό μιας επιτυχημένης ερωτικής ταινίας είναι ο τρόπος προσέγγισης και φυσικής απόδοσης των συμμετεχόντων μπροστά στο φακό, όπως κάνει και η φίλη μας Carmen με τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας στην Καλιφόρνια. Καθημερινοί άνθρωποι στις σεξουαλικές τους αναζητήσεις!

Όπως παρατηρείτε, δεν χρησιμοποιώ τον όρο «πορνογραφική» ταινία, γατί πιστεύω ότι είναι λάθος, κακώς υιοθετήθηκε από τους ξένους. Η καταγραφή της ερωτικής πράξης σε οποιαδήποτε μορφή είναι θείο δώρο. Στην περίπτωσή μας, όταν πρόκειται για ψυχαγωγικό σεξ, ακόμα καλύτερα.

Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια οι περισσότερες παραγωγές θα ενσωματώσουν την ερωτική πράξη στην υπόθεση του έργου. Ο θεατής είναι πλέον ώριμος να δει αληθινό σεξ, όχι υποκριτικό, στον κινηματογράφο. Η αμερικανική παραγωγή
«Shortbus» περιλαμβάνει ποικιλία ερωτικών επαφών, μεταξύ των οποίων ανδρικό αυνανισμό! Η πρωταγωνίστρια χαϊδευεται μπροτά στο φακό και πηδιέται κανονικά μέχρι τέλους! Απίστευτα σκληρές σκηνές. Πώς ξέφυγε άραγε από τη λογοκρισία;




No comments:

Post a Comment