Followers

Friday, October 26, 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕNOΣ GANGBANG ΣΕ ΕΞΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ



ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από το πανοραμικό
gangbang που διοργάνωσε η Σλάβιτσα, η «αρχιέρεια της ακολασίας», με τις δόκιμες και τους φίλους της στο θαλάσσιο πάρκο Lim Bay της Κροατίας.

Αποφάσισα να μοιραστώ τις αναμνήσεις μου που κρατούσα όλα αυτά τα χρόνια σε σημειωματάριο με τους φίλους αναγνώστες.  Κατά τη διάρκεια της αξέχαστης ημερήσιας εκδρομής στο θαλάσσιο πάρκο, σε στιγμές ηρεμίας, με τη Σλάβιτσα στην αγκαλιά μου, σημείωνα πολύ πρόχειρα την εξέλιξη του ομαδικού πηδήματος. Είχα δώσει ρητή υπόσχεση ότι δεν θα γράψω τίποτα πριν περάσουν αρκετά χρόνια. Η Σλάβιτσα είχε επίσης ζητήσει να μην καταγραφούν οι σκηνές σε κινητά, βιντεο, ούτε να χρησιμοποιηθούν φωτογραφικές μηχανές. Βασικά για δυο λόγους:  ο πρώτος ήταν η προστασία των συμμετεχόντων και ο δεύτερος η πιθανή διαρροή ή υποκλοπή προσωπικών στιγμών σε μια άκρως συντηρητική πόλη, όπως το
Rovinj. Eξάλλου συμμετείχε και η ξαδέλφη της, Τσίλα. Η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει είναι αυτή στο μπαρ της πισίνας στη «Monsena» που τράβηξε άγνωστος σε μένα παραθεριστής, όταν πίναμε το ποτό μας αγκαλιασμένοι. Σεβάστηκα απόλυτα την επιθυμία της.

Έχω αλλάξει τα ονόματα των πρωταγωνιστών για ευνόητους λόγους. Χρησιμοποιώ κοινά κροατικά ονόματα, απλά για να καταλαβαίνει ο αναγνώστης σε ποιον αναφέρομαι. Σκιαγραφώ την προσωπικότητα κάθε ατόμου, δίνοντας την ηλικία του κατά προσέγγιση την εποχή του συμβάντος και τα χαρακτηριστικά του σωματότυπού του που μπορούν φυσικά να αντιστοιχούν σε εκατοντάδες άτομα.

Οι αναμνήσεις μου καλύπτουν έξι κεφάλαια ή ενότητες. Τις αφιερώνω στην «αρχιέρεια της ακολασίας», την υπέροχη αυτή γυναίκα που με μύησε στο
gangbang και μού άλλαξε τη ζωή μου. Αφιερώνονται επίσης στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές τους οποίους ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί και την κατανόηση που έδειξαν σε στιγμές αδυναμίας μου… Ιδιαίτερα στην εκπληκτική Παυλίνα, με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και το υπέροχο άπαχο  γάλα που μού πρόσφερε!

Το
gangbang, σύμφωνα με τη Σλάβιτσα, είναι τρόπος επικοινωνίας μέσα από το σεξ. Πλησιάζεις τον άλλον, τον καταλαβαίνεις. Το ομαδικό σεξ σε φέρνει πιο κοντά και βοηθάει να απαλλαγείς από τις τυχόν αναστολές και τα συμπλέγματα που σε βασανίζουν χρόνια.

ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
 

16 άτομα, 4 άνδρες και 12 γυναίκες πήραν μέρος στο πανοραμικό  gangbang, που διοργάνωσε η Σλάβιτσα στο θαλάσσιο πάρκο Lim Bay μια ζεστή ημέρα του Ιουνίου. Η χρονιά δεν έχει σημασία.

ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ή ΣΛΟΜΠΟ: Ιδιοκτήτης μικρού αλιευτικού σκάφους, άκρως συντηρητικός, γύρω στα 47, έγγαμος με την Άννα, που μετέφερε τουρίστες από το
Rovinj στα κοντινά νησιά του αρχιπελάγους ή ημερήσιους επισκέπτες στα κοντινά αξιοθέατα. Το σκάφος του είχε χωρητικότητα μεχρι 25 άτομα. Η κύρια ασχολία του ήταν η αλιεία. Μιλούσε υποφερτά Αγγλικά.

ΑΝΝΑ:  Η σύζυγος και βοηθός του Σλόμπονταν. Γύρω στα 45, ελαφρώς εύσωμη, με κοντά μαλλιά και συντηρητικό ντύσιμο. Παρακολουθούσε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Ήξερε ότι ο σύζυγός της ερχόταν σε επαφή με ωραίες γυναίκες λόγω της εργασίας του. Ήθελε να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, γι’ αυτό την πήρε μαζί του στο ταξίδι της επιστροφής. Η Σλάβιτσα την έκανε να αισθανθεί ξανά γυναίκα.

ΣΛΑΒΙΤΣΑ: Η «αρχιέρεια της ακολασίας», όπως την αποκαλούσα χαϊδευτικά. Γύρω στα 40, μελαχρινή, μεσαίου αναστήματος, με γυμνασμένο σώμα, εκφραστικά μάτια, κοντά μαλλιά  και υπέροχο σώμα. Φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες, στενό παντελόνι και μπλουζάκι με μεγάλο ντεκολτέ. Ήταν κατά του στηθόδεσμου. Μορφωμένη, είχε μελετήσει αρχαίες δοξασίες περί παγανισμού και προσπαθούσε να τις εφαρμόσει με κάθε τρόπο στις φίλες της. Βαθύτατα συναισθηματική, ζούσε έντονα το σεξ σε όλες του τις μορφές. Προτιμούσε το ομαδικό σεξ από τη μονογαμική σχέση. Είχε προσχωρήσει στον ηδονισμό πριν πολλά χρόνια. Αλλά όλες της οι εκδηλώσεις της χαρακτηρίζονταν από οργάνωση, μελέτη και υπολογισμούς. Στη τσάντα της κουβαλούσε αναλυτικό σημειωματάριο όπου κατέγραφε τις εντυπώσεις της, σημείωνε τις αστοχίες και προσπαθούσε να βελτιώσει την απόδοση των συμμετεχόντων. Ειδικότητά της τα ανθρώπινα σάντουιτς και το παγωτό-μουνί, για τα οποία έχω μιλήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου.

ΜΑΡΙΑ: Το έτερο ήμισυ της Σλάβιτσα, 34 ετών, μελαχρινή, ψηλή, με εντυπωσιακό στήθος. Μικρές ρώγες και καλοσχηματισμένα κωλομάγουλα. Η Μαρία φιλοξενούσε τις συγκεντρώσεις των κοριτσιών στο περιποιημένο διαμέρισμά της στο κέντρο της πόλης. Οπαδός του ηδονισμού φρόντιζε  να βρίσκει κατάλληλες τοποθεσίες με καλή θέα.

ΠΑΥΛΙΝΑ: 30 ετών, ψηλή, αδύνατη, με καλοσχηματιμένο σώμα και υπέροχες σκουρόχρωμες ρώγες. Η Παυλίνα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είχε πάθος με το γάλα της. Ήθελε να ταϊζει τους φίλους της προσφέροντάς τους τις ρώγες της. Χάιδευε τα βυζιά της και έβγαζε γάλα. Φιλική και απλή στη συμπεριφορά της. Η προσφορά της στην εκδήλωση ήταν σημαντική.

ΡΟΖΑΛΙΑ:  26 ετών, η «τρελή» της παρέας. Ξανθιά, μάλλον βαμμένα τα μαλλιά της, με ωραίο σωματότυπο και γλυκό πρόσωπο, είχε  πάθος να δείχνει το μουνί της στους άλλους. Δεν φορούσε κυλότα και σε πρώτη ευκαιρία σήκωνε τη φούστα της. Είχε κάνει ολική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση, ακριβή μέθοδο, αλλά αποτελεσματική. Γιόρτασε τα 26 γενέθλιά της στη «Μ
onsena». Προσγειωμένη, χρησιμοποιούσε το ρήμα «γαμώ» σε όλα τα πρόσωπα ανάλογα με τις ανάγκες της. Η παρουσία της προκαλούσε ενθουσιασμό σε όσους τη γνώριζαν.

ΜΙΡΚΟ: 30 ετών, μελαχρινός, μεσαίου αναστήματος με γυμνασμένο σώμα. Φίλος της Μαρίας, με την οποία κάποτε διατηρούσε σχέση. Χωρίς να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ηδονιστή, έπαιρνε μέρος στις συγκεντρώσεις των κοριτσιών, προσφέροντας αδιαμαρτύρητα τις υπηρεσίες του.

ΑΝΤΕ: 30 ετών, ιδιοκτήτης μικρού σκάφους αναψυχής, έγγαμος. Ψηλός, ξερακιανός, με μικρή εμπειρία στον ηδονισμό. Παραπονιόταν για τη σεξουαλική καταπίεση της γυναίκας του, Γιόζιπα, αλλά κυνηγούσε με πάθος νεότερες γυναίκες!

ΓΙΟΖΙΠΑ: 28 ετών, όμορφη, εμφανίσιμη, με έντονη σεξουαλική προσωπικότητα. Επιζητούσε το σεξ σε κάθε μορφή του, γι’ αυτό προσχώρησε στον ηδονισμό. Τα βράχια της «
Monsena» ήταν το αγαπημένο μέρος της. Με ή χωρίς τον Άντε βρισκόταν με τα άλλα κορίτσια για πήδημα.

ΜΑΡΚΟ: 28 ετών. Μεσαίου αναστήματος, με ωραία χαρακτηριστικά. Έγγαμος με τη Ζέλικα, υπέρμαχος του ομαδικού σεξ, αντάλλασε τη σύντροφό του με άλλους άνδρες, όταν αυτοί είχαν καυλωτικές γυναίκες!

ΖΕΛΙΚΑ: 28 ετών. Η ξανθιά «κούκλα» του
Rovinj. Έντονη προσωπικότητα, επιβλητική. Κυριαρχούσε στη σχέση με το σύζυγό της, Μάρκο. Ήθελε άγριο γαμήσι και επέβαλε τους όρους της. Ντυνόταν απλά, αλλά προκλητικά.

ΤΣΙΛΑ: 21 ετών, ξαδέλφη της Σλάβιτσα, με μικρή εμπειρία στο
gangbang. Αγαπούσε τη Σλάβιτσα και την εμπιστευόταν. Η Σλάβιτσα την έπαιρνε μαζί της και την εκπαίδευε σιγά-σιγά. Όμορφη, γλυκιά με μεγάλα εκφραστικά μάτια και ηδονικά χείλη. Μιλούσε σιγά και αργά. Το σώμα της έβγαζε φωτιές. Τα κωλομάγουλά της ήταν κόλαση.

ΝΤΟΡΑ: 25 ετών, μεσαίου μεγέθους, με καλό σώμα και υπέροχο συναισθηματικό κόσμο. Μικρή εμπειρία στο
gangbang, αλλά πρόθυμη να μάθει και να βελτιώσει την τεχνική της.

ΊΝΕΣ:  24 ετών, φίλη της Ντόρα, με μηδενική εμπειρία στο
gangbang. Ψηλή, αδύνατη, με μικρές ρώγες και καυτό μουνί υποσχόταν άγριο σεξ.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ: 20 ετών. Η μικρότερη της παρέας. Τσαχπίνα, καθόλου εμπειρία στο ομαδικό πήδημα. Ρωτούσε συνέχεια τη Σλάβιτσα για τα πιο απίθανα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας μάς εξέπληξε όλους με την απόδοσή της! Είχε δικαιωματικά αποκτήσει τον τίτλο της
«τσούλας!»

ΣΟΥΖΑΝΑ:  21 ετών, φίλη της Τσίλα. Η επιτομή της ομορφιάς. Γαλανοί οφθαλμοί, φυσική ξανθιά, μεγάλα βυζιά και εκπληκτικά κωλομάγουλα. Μικρή εμπειρία στο
gangbang. Ίσως η ωραιότερη παρουσία στην παρέα. Ήθελα να τη δοκιμάσω, αλλά η Σλάβιτσα δεν με άφηνε!

ΜΙΚΙ: 47 ετών, ο γράφων, νέος τότε ηδονιστής, χωρίς εμπειρία στο
gangbang. Η γνωριμία με τη Σλάβιτσα άλλαξε τη ζωή του. Αν θα μπορούσε να ζήσει στο Rovinj, θα άφηνε τα πάντα πίσω του και θα πήγαινε εκεί, όχι τόσο για τη Σλάβιτσα, αλλά για το περιβάλλον.

Οι τοποθεσίες που αναφέρονται με λεπτομέρεια φέρουν τα πραγματικά τους ονόματα. Είναι προσβάσιμες στους επισκέπτες, με σχετικά φθηνό εισιτήριο, αν οι τουρίστες χρησιμοποιήσουν ναυλωμένα πλοιάρια.

Οι αναγνώστες θα διαπιστώσουν διαφορές με τα
gangbang στο Cap dAgde. Στην περίπτωσή μας τόσο η διοργάνωση όσο και η εκτέλεση του ομαδικού γίνεται με γνωστά άτομα που αντικρύζουν ο ένας τον  άλλον. Δεν είναι άτομα της μιας βραδιάς. Συναντιούνται τακτικά στην πόλη, διατηρούν επαφές μεταξύ τους και υπακούουν στην «αρχιέρεια της ακολασίας» που κατευθύνει τις κινήσεις τους.

Κλείνοντας το εισαγωγικό σημείωμά μου, στέκομαι για μια φορά ακόμη στη Σλάβιτσα, τη γυναίκα-σύμβολο για το ηδονιστικό κίνημα που γνώριζε την αποθέωση όπου πήγαινε. Μόνο στην αγκαλιά μου λύγισε η αγέρωχη αυτή γυναίκα. Έκανε την αδιάφορη, τη σκληρή, την άκαμπτη. Και πάλι, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, «αρχιέρεια της ακολασίας» που με μύησες στην ακολασία!



No comments:

Post a Comment