Followers

Tuesday, October 16, 2012

HISTOIRE VRAIE ΑU CAP D'AGDE


Ταινία γαλλικής παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία του συνεργάτη του γαλλικού ερωτικού σταθμού «
Libido-tv» και παραγωγού ερωτικών ταινιών υψηλών προδιαγραφών Μax Casanova.

Φίλος αναγνώστης  μού έστειλε 25 ταινίες με θέμα τις συναντήσεις ηδονιστών σε λέσχες στην Αμερική, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Τσεχία (τα γυρίσματα έγιναν σε λέσχη ηδονιστών με πολύ νεαρά ζευγάρια). Όλες είναι αξιόλογες, αλλά επέλεξα τη συγκεκριμένη για κριτική.
Την είδα χθες το βράδυ μόλις ολοκλήρωσα την ανάρτηση για την «Μonsena» και συγκράτησα τη σκηνή 4 από την περιήγηση στο εσωτερικό του πολυτελούς κέντρου διασκέδασης «Le Tantra» με τη βοήθεια του υπεύθυνου ο σκηνοθέτης εισχωρεί στο σκοτεινό κόσμο και παρουσιάζει τα κρυφά σημεία συνάντησης των ζευγαριών με τις κόγχες, τα στρώματα, το χώρο του ντους και το άνετο μπαρ. Η κάμερα καταγράφει διακριτικά το ομαδικό όργιο αρκετών ζευγαριών στο ημίφως, με μάσκες και περούκες για τις γυναίκες για την προστασία των συμμετεχόντων. Η συνάντηση των πέντε ζευγαριών έγινε γα τις ανάγκες της ταινίας και σε ώρα που το κέντρο ήταν άδειο. Όσοι δεν φορούν μάσκες, ιδίως οι γυναίκες, ανήκουν στους ερασιτέχνες ηθοποιούς που αναζητούν μικρούς ρόλους σε τέτοιες ταινίες.

Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις ηδονιστών, πάντα στα Γαλλικά, ανδρών και γυναικών και, βέβαια, άφθονο πήδημα στην ξηρά και τη θάλασσα. Τα αγαπημένα θέματα είναι το
gangbang και το bukkake.

Αφού την ξαναδώ σήμερα, θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Max Casanova χρησιμοποιεί μόνο Γάλλους και Γαλλίδες ερασιτέχνες ηθοποιούς, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτόν την εγχώρια παραγωγή. Οι ταινίες του γνωρίζουν επιτυχία γιατί παρουσιάζουν καθημερινούς ανθρώπους σε σεξουαλικές αναζητήσεις. Όλοι ευχαριστιούνται το ομαδικό σεξ! Πάντα με τη χρήση προφυλακτικού! Ο Max Casanova γνωρίζει τα μυστικά του επαγγέλματος!

No comments:

Post a Comment