Followers

Sunday, November 25, 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛA ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝA GANGBANG ΚΑΙ BUKKAKE



To καλό και απολαυστικό gangbang δεν χρειάζεται υπεράνθρωπους – άνδρες και γυναίκες – τουλάχιστο έτσι νομίζει η κοινή γνώμη. Λάθος, απλοί άνθρωποι, καθημερινοί, με όνειρα και φαντασιώσεις που τις πραγματοποιούν στον κατάλληλο χώρο κι αυτός είναι η παραλία των ζευγαριών ή «Κόλπος των Χοίρων».

Όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ηλικίας ακολουθούν με ευλάβεια τον άγραφο νόμο της παραλίας που καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού. Οι παραβάτες αποκλείονται αμέσως.

Όπως διαπιστώσατε από την περιγραφή των σεξουαλικών περιπετειών των διαφόρων ηδονιστών στη Γαλλία και την Κροατία, κάθε χώρος, ξηρά ή θάλασσα, προσφέρεται για  μικρό ή μεγάλο gangbang. Tο ίδιο ισχύει και για το buk
kake.

Οι ηδονιστές κατά βάση είναι βαθιά συναισθηματικοί άνθρωποι με πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Ακριβώς επειδή έρχονται σε επαφή με δεκάδες άτομα, τόσο στις διακοπές τους όσο και στη χώρα τους, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράζονται μέσα από την ομαδική σεξουαλική διασκέδαση. Οι περισσότεροι ηδονιστές διατηρούν μακροχρόνιες επαφές με άτομα που εμπιστεύονται και με τα οποία διασκεδάζουν μαζί.
 
Το ομαδικό πήδημα είναι η συνταγή για την επιτυχία μακροχρόνιων επιτυχημένων σχέσεων. Διαβεβαιώνουν το/τη σύντροφό τους για τα αισθήματα που τρέφουν για το έτερο ήμισυ ύστερα από κάθε παιχνίδι. Τα ζευγάρια διασκεδάζουν μαζί, στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κέντρο και δεν απομακρύνονται για οποιοδήποτε λόγο.

Οι γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν γνωρίζουν τα άλλα ζευγάρια και οι άνδρες αποδίδουν καλύτερα όταν έχουν την έγκριση της συντρόφου τους.

Πέρα από τις κανονικές και γνωστές προφυλάξεις υγιεινής, δεν χρειάζεται καμια ιδιαίτερη προετοιμασία. Μόνο καλή διάθεση, κέφι και συγκέντρωση σε αυτό που κάνετε. Μη δίνετε σημασία στους ηδονοβλεψίες, οι οποίοι βρίσκονται σε κάθε σημείο. Συγκεντρωθείτε και απολαύστε την κάθε στιγμή. Εκείνο που μετράει μετά το τέλος της πράξης να αισθάνεσθε άνετα και ικανοποιημένοι.

Το ίδιο συμβαίνει με το bukkake. Όχι βαστικές κινήσεις. Η εκσπερμάτιση στο πρόσωπο μιας γυναίκας είναι εξίσου ηδονική πράξη και για τα δυο άτομα. Η γυναίκα πρέπει να απολαμβάνει την εκσπερμάτιση και να μην αισθάνεται καταπίεση. Η τρυφερότητα και τα γλυκά λόγια πρέπει να συνοδεύουν την ιεροτελεστία της πράξης. Πριν από την έναρξη της ομαδικής εκσπερμάτισης δηλώνει κατηγορηματικά πόσοι άνδρες επιθυμεί να εκσπερματίσουν στο πρόσωπο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός της. Επιλέγει τους άνδρες και αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να σεβαστούν την επιλογή της. Όχι φωτογραφίες, υποτιμητικά σχόλια και περιττός ανδρισμός του τύπου «εγώ θα της δείξω της π…»

Αν πρόκειται για ζευγάρι, ο σύντροφος εκτελεί την εντολή της συζύγου, χωρίς να σχολιάζει ή να αντιδρά. Το bukkake απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και απόλυτη συγκέντρωση, ώστε όλοι να ικανοποιηθούν.

Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές σε διάφορα κέντρα παραθερισμού ηδονιστών και έχουμε παρατηρήσει πολλές κυρίες να αρνούνται τη συμμετοχή σε αρκετούς άνδρες, γιατί τους μίλησαν υποτιμητικά ή προσπάθησαν να αποδείξουν τον ανδρισμό τους με λάθος τρόπο.

Η ευγένεια, η τρυφερότητα, ο σεβασμός προς τον παίκτη μετρούν ιδιαίτερα. τα σωματικά προσόντα παίζουν φυσικά ρόλο, αλλά στο
bukakke μετράει πάνω από όλα ο τρόπος προσέγγισης και εκτέλεσης, όχι το μέγεθος του καυλιού και οι πίδακες που εκτοξεύει.

No comments:

Post a Comment