Followers

Sunday, November 25, 2012

ΣΕΞ, ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ« ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ»



Γίναμε ένα με το πλήθος που παρακολουθούσε δυο ζευγάρια που έφθαναν στον οργασμό σε οτιδήποτε έκαναν. Ο ένας τύπος ξαπλωμένος στην πλάτη του με μια γυναίκα που αναπηδούσε στο καυλί του, καθισμένη μακριά απ’ αυτόν και χαμογελώντας στο πλήθος. Καθώς έγειρε πίσω και ακούμπησε στο στήθος του, το καυλί του τινάχθηκε έξω από το μουνί της εκτοξεύοντας έναν μεγάλο πίδακα σπέρματος στην κοιλιά της, έναν δεύτερο που έφτασε στο αριστερό βυζί της και έναν τρίτο που έπεσε στο μουνί της. Αυτή άπλωσε το σπέρμα με μασάζ στο σώμα της σαν να ήταν αντιηλιακό.

Η άλλη γυναίκα ακουμπούσε στο στομάχι της σχεδόν σε δεξιά γωνιά απ’΄αυτούς και έγλειφε και ρουφούσε τη γλώσσα του τύπου που μόλις είχε εκτοξεύσει το σπέρμα του στη φίλη της. Ο δεύτερος τύπος τη γαμούσε δυνατά από τον κώλο, σταγόνες ιδρώτα σχηματίστηκαν στην πλάτη του καθώς τελείωνε μέσα της με βογγητό. Ύστερα βγήκε από το μουνί της να φιλήσει την πρώτη γυναίκα.

«Ξέρεις, υπέθεσα ότι γαμούσαν τις δικές τους φίλες, αλλά τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρη», είπε η
Mandy  ψιθυρίζοντας στο αφτί μου.

Ο
Gunter  προφανώς άκουσε την κουβέντα μας. «Φιλούσαν τις συντρόφους τους αλλά γαμούσαν τους φίλους τους», είπε και απομακρύνθηκε. «Μένουν κοντά μας στο κάμπινγκ».

«Απλά κοίταξε γύρω σου, «Πόσες πίπες μπορείς να δεις;». Κοίταξα γύρω μου και άρχισα να μετράω. «Ήταν πέντε πίπες σε εξέλιξη λίγα μέτρα από ’μας και μέτρησα 10, ύστερα 15, μετά 20 και ακόμη περισσότερες, χωρίς να αναφέρω τουλάχιστο πόσα μουνιά τριβόντουσαν και λίγα πεταχτά πηδήματα.

«Αυτό είναι εκπληκτικό», είπα. «Μέτρησα τουλάχιστον 20».

«Τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται», είπε η
Christa. «Ας δούμε εκεί».

Άλλο πλήθος συγκεντρωνόταν στα αριστερά μας

«Περισσότερη διασκέδαση» είπε η
Christa. «Ας πάμε στην πρώτη σειρά».

Ο κύκλος των θεατών σχηματίστηκε γρήγορα. Καθώς μπήκα στην παρέα των ηδονοβλεψιών μέτρησα 36 άτομα – κυρίως άνδρες, αλλά περίπου το ένα τρίτο γυναίκες με τους σύντροφούς τους και μερικές γυναίκες που φαίνονταν να είναι μόνες. Η δράση ήταν αρκετά καυτή για δημόσια παραλία με το πλήθος των περιέργων να παρακολουθεί. Δυο γυναίκες ξαπλωμένες δίπλα η μια στην άλλη σε στάση «69», γλείφοντας η μια το μουνί της άλλης, ενώ και οι δυο γαμιόντουσαν από πίσω. Που και που ένα καυλί έβγαινε από το μουνί  και έμπαινε σε ένα υπομονετικό στόμα, και μετά επέστρεφε ξανά μέσα για περισσότερο γαμήσι όσο η γλώσσα του ιδιοκτήτη του έγλειφε τη γεμάτη χυμούς κλειτορίδα.

Η μια γυναίκα απλά δεν ρουφούσε το καυλί που γαμούσε το μουνί της άλλης, το πήρε βαθιά στο λάρυγγά της με βογγητό ηδονής από τον τύπο και μουρμουρητά επιδοκιμασίας από το πλήθος. Όσο το γαμήσι βρισκόταν σε εξέλιξη, πρώτα ο ένας τύπος και ύστερα ο άλλος έχυναν στα αντίστοιχα μουνιά. Καθώς τα καυλιά τους γλίστρησαν έξω από τα μουνιά που τα είχαν μόλις γεμίσει, οι δυο γυναίκες  επανέλαβαν το γλείψιμο στα μουσκεμένα από τα χύσια μουνιά τους μέχρι που τελείωσαν ταυτόχρονα. Σφιχταγκαλιασμένες, ερεθισμένες με  τα σώματά τους να τρέμουν από την ηδονή. Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Κοίτα», είπε η
Mandy, καθώς η μια γυναίκα απομακρύνθηκε από την αγκαλιά της άλλης και έπεσε μπρούμυτα στην άμμο, «γνωρίζω αυτό το τατουάζ πεταλούδας κάπου. «Γειά σου, Jill» φώναξε και πήγε σε μια από τις γυναίκες που εξακολουθούσε να βρίσκεται σαστισμένη και εκστασιασμένη από  το γαμήσι.

«Γεια σου,
Mandy.  Χαίρομαι που σε βλέπω», απάντησε η γυναίκα με το τατουάζ πεταλούδας στο μουνί της. Φιλήθηκαν στο στόμα και η Mandy άρχισε να γλείφει το σπέρμα από τα μάγουλα της Jill. Μερικοί από τους θεατές είχαν ήδη απομακρυνθεί,  αλλά παρέμειναν ακόμη 10-12 τύποι να παρακολουθούν. Η Mandy σήκωσε τα μάτια της και έγλειψε τα χείλια της.

«Γεια σου,
Mandy», είπε η άλλη γυναίκα. Η Μandy την  κοίταξε.

Ο
nordicus55 σχολιάζει:
Καταλαβαίνουμε την έκπληξη της
Mandy να παρακολουθήσει την παράσταση των φιλενάδων της. Η μια προδόθηκε από το τατουάζ πεταλούδας στο μουνί της. Η ίδια όμως προτίμησε να ασχοληθεί με την καταμέτρηση των καυλιών σε δράση. Η Mandy διαπρέπει στον τομέα της στατιστικής. Είναι αλήθεια,  κάποιες στιγμές πραγματικά δεν ξέρεις που να κοιτάξεις. Όλοι γαμιούνται, γλείφονται, τρίβονται, αυνανίζονται και χύνουν ταυτόχρονα με βογγητά. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν άλλοι παραθεριστές κοντά να τρομάξουν από τις κραυγές ηδονής. Μεταξύ μας το γαμήσι στην παραλία αξίζει πιο πολύ από ό,τι στα κλειστά κέντρα διασκέδασης πάνω στα νεροστρώματα ή στα σκοτεινά δωμάτια.

Το βράδυ έρχονται ξανά στους αμμόλοφους όπου ανακαλύπτουν στο ημίφως ομαδικό όργιο δεκάδων ατόμων και παίρνουν μέρος. Μα τέλος πάντων, δεν ξεκουράζονται αυτοί οι άνθρωποι. Συνέχεια γαμήσι από το πρωί ώς το βράδυ, θα εξαντληθούν σωματικά και ψυχικά. Η
Mandy θέλει να γαμιέται σε δημόσιους χώρους. Δεν τη συγκινεί πλέον το υπνοδωμάτιο. Σημειώνει ότι εδώ ήρθαμε να γαμηθούμε δημόσια και τίποτα άλλο Χαρακτηριστική περίπτωση ηδονίστριας και επιδειξιομανούς. Πάντως για την καυλωτική περιγραφή της παίρνει 10 με τόνο!

Είναι τέτοιος ο συνωστισμός στο συγκεκριμένο σημείο που κυριολεκτικά ο ένας ακουμπάει στον άλλο. Μέσα στην καύλα πολλές γυναίκες βάζουν χέρι στους διπλανούς χωρίς να τους γνωρίζουν. Το Cap d'Agde δικαιωματικά κατέχει τον επίζηλο τίτλο της «πρωτεύουσας της ακολασίας». Κυρίες μου, αν πάτε εκεί, φροντίστε να έχετε μόνο ψηλοτάκουνες γόβες, στρινγκ και εσώρουχα είναι περιττά. Δείχνετε το μουνί σας και κερδίζετε τον ουρανό με τά άστρα. Κύριοι, φροντίστε να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν πάτε με τη σύντροφό σας στα κέντρα διασκέδασης και εκείνη ζητήσει να χορέψει με άλλη γυναίκα στην πίστα, αφήστε την ελεύθερη. Κάποια άλλη κούκλα θα πέσει σε σας! Το Cap d'Agde  ανήκει στις γυναίκες! Εκείνες αποφασίζουν πως, πότε και με ποιον θα πηδηχτούν!


No comments:

Post a Comment