Followers

Thursday, November 29, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΔ'





Η ημερήσια κρουαζιέρα συνεχίζεται  κατά μήκος των ακτών της Γαλλίας μέχρι τα νοητά σύνορα με την Ισπανία. Τα ζευγάρια και οι γυναίκες, όταν δεν πηδιούνται, συζητούν με τον κυβερνήτη και τη Μαρτίν. «Οι εύποροι πηδιούνται μόνο στο πλοίο μας». «Αποφεύγουν το συνωστισμό στην παραλία των ζευγαριών». «Προτιμούν τα κατάρτια και τις περίεργες στάσεις». «Μια πελάτισσα είχε κάτσει μπροστά στο πιλοτήριο και αυνανιζόταν». Η Μαρτίν συνεχώς καυλωμένη με τα μουνάκια δεν χόρταινε να τα γλείφει.

Ο Ένγκι με τη βιντεοκάμερα τραβούσε
κοντινά πλάνα. «Κορίτσια, κάνετε για πορνοστάρ». «Είστε αυθεντικές και παθιασμένες». «Άσε τη βιντεοκάμερα κάτω και πήδα μας, ματάκια», τού φωνάζουν. «Δεν πηδιόμαστε κάθε μέρα σε πλοίο».

Στην  κουζίνα η Μαρτίν ετοιμάζει τη μουνομακαρονάδα. Αλλά έχει δίπλα της την Τίμεα που τη χουφτώνει. «Προσέξτε μη ρίξετε τα υγρά σας στο καυτό νερό!»

Τα άλλα κορίτσια στρώνουν το τραπέζι. Η Μάρικα όρθια, με μια σεξοποδιά προσπαθεί να αποφύγει το χέρι του Μπέλα. «Μπέλα, ετοιμάζω το τραπέζι, ηρέμησε λίγο». «Έχω καυλώσει με τον πισινό σου και τα ψηλοτάκουνα». «Τι ήθελες και τα φόρεσες στο πλοίο;» Πιο πέρα η Βιορίκα με τη Ραντίκα παίζουν με τα μπαλάκια. Η Ραντίκα τα βάζει και τα
βγάζει αργά από το μουνί της Βιορίκα. Η Φλοράνς πιπώνει τον Ένγκι που δεν μπορεί να σταθεροποιήσει τη βιντεοκάμερα. «Θα βγείς κουνημένη!»

«Η μακαρονάδα είναι έτοιμη», λέει η Μαρτίν που βγαίνει από την κουζίνα με την πιατέλα. κόκκινη σάλτσα, τυρί τριμμένο και άφθονο μουνί. Ανοίγουν ένα μπουκάλι γαλλικό κρασί για να τιμήσουν τους επιβάτες.

Η Μαρτίν θέλει να γαμηθεί στην παραλία. Λέει στον άνδρα της ότι θα κατέβει στη μαρίνα και θα πάει με τα παιδιά για το αποχαιρετιστήριο gangbang στους αμμόλοφους. «Έχεις το ελεύθερο γιατί με βοήθησες». Η Υβέτ έχει πάρει ένα μακαρόνι και προσπαθεί να το βάλει στο μουνί της.

Αφού έφαγαν, βλέπουν τις σκηνές από τη βιντεοκάμερα. «Τι κατάσταση είναι αυτή;» φωνάζει η Άντρεα. «Εδώ γαμιέστε κανονικά!» «Μπα, ιδέα σου, εσύ τι κάνεις;» Βλέπει τον εαυτό της με δυο καυλιά στο στόμα. «Να επαναλάβουμε τη σκηνή, δεν είμαι φυσική». «Θέλω κοντινά πλάνα». Οι Ρουμάνες στον κόσμο τους. παίζουν με τα μπαλάκια και τις ρώγες τους. «Κορίτσια, φέρτε τις μπάλες εδώ. Η Φλοράνς παίρνει τρεις και τις χώνει στο μουνί της Μαρτίν. «Κράτησέ τις μέσα μέχρι να χύσεις». Η Μαρτίν ανεβαίνει στο τραπέζι και τις βγάζει επιδεικτικά. «Εγώ θέλω πραγματικά καυλιά, όχι μπάλες, μπαλάκια και μαλακίες!»

Γέλια, χειροκροτήματα. Το σώμα της είναι γεμάτο υγρά, χύσια, κόκκινη σάλτσα. Η Υβέτ έχει ανέβει στο κατάρτι. «Κατέβα από πάνω, μη σε δει  άλλο σκάφος και πέσει στα βράχια». «Αυτό θέλω». «Να δείξω ότι είμαι η ξεσκισμένη γοργόνα!» Ο άνδρας της Μαρτίν τα έχει χάσει. «Αυτές δεν πιάνονται με τίποτε».

Κατά τις 4 επιστρέφουν στη μαρίνα, αποβιβάζονται, ευχαριστούν τον κυβερνήτη και με τη Μαρτίν πάνε στην παραλία των ζευγαριών. «Σας χάσαμε», λένε οι άλλοι. «Κάναμε μια γαμοκρουαζιέρα με πολύ gangbang». «Αλλά επειδή μάς λείψατε, είπαμε να κλείσουμε τη μέρα με ένα ομαδικό στους αμμόλοφους». «Κάνετε κέφι;». Η λέξη «ομαδικό» τους ενθουσιάζει. «Φορέστε τα καυλοδαχτυλίδια σας και ελάτε να μάς πηδήξετε». Ο Μισέλ ξερογλείφεται, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος. Ο βοηθός του απουσιάζει. Τρεις πελάτισσες γλείφουν προκλητικά τα ξυλάκια. «Οι μουνάρες θέλουν γαμήσι», λέει ο Μισέλ. «Στείλτε τις στους αμμόλοφους να τις πηδήξουμε ομαδικά» Η μαγική λέξη είναι «gangbang». Oι δισεξουαλικές κυρίες πετούν τα ξυλάκια και ακολουθούν την παρέα στο ξέφωτο. Οι ηδονοβλεψίες που δεν έχουν σοβαρή απασχόληση τρίβουν τα χέρια τους. Το αποχαιρετιστήριο γαμήσι. «Πάμε τρέχοντας να προλάβουμε». Καμιά 25αριά άτομα κατευθύνονται προς το ξέφωτο. Λίγο πιο πέρα μια ερασιτέχνης ηθοποιός πηδιέται με τρεις άνδρες και μια εικονολήπτρια τραβάει τη σκηνή. Φοράει ένα διχτυωτό που λίγα αφήνει στη φαντασία. Η Μαρτίν σπεύδει να τις αγγίξει τα βυζιά. Διάλειμμα πέντε λεπτών. Οι δυο γυναίκες τρίβονται άγρια. Η ηθοποιός χαίρεται που η εικονολήπτρια πηδιέται με γυναίκα. Μπαίνει στην παρέα και σχηματίζουν τρίο. Την αφήνουν μόνη της και συνεχίζουν προς το ξέφωτο όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αυνανιστές και ζευγάρια. Μόλις βλέπουν την Τίμεα ξεσπούν σε χειροκροτήματα, εκδηλώσεις λατρείας. Η Τίμεα υποκλίνεται, έχει μάθει καλά το ρόλο της, και τους ευχαριστεί για την αγάπη τους. Ο Γιάνος βλέπει τις δίδυμες με τη μητέρα τους. Τρέχουν να το χαιρετήσουν. «Τι κάνετε, εσείς εδώ;» «Ήρθαμε το απόγευμα να σάς δούμε, αλλά δεν σάς βρήκαμε». «Είχαμε πάει μίνι κρουαζιέρα». Η Άντρεα του δίνει το ελεύθερο. «Πήδηξε μάνα και κόρες για τελευταία φορά!» «Εγώ θα πάρω μάτι». Η Φρανσουάζ με την Κριστίν ξαπλώνουν στην πετσέτα τους. Η Άντρεα κρατάει τα ροδοπέταλα των κοριτσιών ανοιχτά και σπρώχνει το κεφάλι του Γιάνος μέσα τους. Η μάνα γλείφει το μουνί της. Βογγητά, αναστεναγμοί. Οι δίδυμες ικανοποιούνται. Έρχεται και η Μαρτίν για ενίσχυση, ξαπλώνει ανάμεσά τους και γίνεται το καλύτερο λεσβιακό με πέντε γυναίκες και δυο άντρες. Δεκάδες ηδονοβλεψίες αυνανίζονται και ακούγονται οι κραυγές ανακούφισης όταν τελειώνουν στην άμμο.

Η ώρα περνάει και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει. Μόλις αποφασίζουν να σταματήσουν, τους έρχεται η επιθυμία για νέο παιχνίδι. Οι δίδυμες προκαλούν τους Ρουμάνους σε νέο γύρο πηδήματος. Η μητέρα τους κυνηγάει το Γιάνος στην παραλία των ζευγαριών, ενώ η Άντρεα ξεκαρδίζεται. «Φεύγεις αύριο, ποιος θα με πηδάει μετά!» Η Βιορίκα πιάνει το καυλί του Μισέλ και τον ξεζουμίζει. Μια πελάτισσα ρωτάει την τιμή του παγωτού, αλλά απάντηση δεν παίρνει. Γυρνάει και βλέπει το Μισέλ ακουμπισμένο στο καροτσάκι με ανοιχτά τα πόδια και το καυλί του μέσα σε πλαστικό μπολ με τέσσερις γεύσεις: φράουλα, λεμόνι, σοκολάτα και μάνγκο. «Καυλοπαγωτό, συνταγή δική μου, μόνο 5€!» λέει η Βιορίκα. Η πελάτισσα σκύβει και δοκιμάζει το καυλοπαγωτό. Στραγγίζει το σπέρμα του μέσα στο μπολ και το τρώει. Η Βιορίκα τη χαιδεύει στο μουνί και η γυναίκα τελειώνει στα βυζιά της.


No comments:

Post a Comment