Followers

Tuesday, November 27, 2012

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ GANGBANG: ΜΕΡΟΣ Θ'




ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!   «ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ  ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ - Η ΣΛΑΒΙΤΣΑ ΙΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ! - Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ! - Η ΤΑΝΙΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ... - ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΩΝ - ΟΙ ΕΣΤΙΑΔΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ -  ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΣΛΑΒΙΤΣΑ, ΡΟΖΑΛΙΑ, ΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΤΣΑ ΙΙ -  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ - ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΤΣΑ ΙΙ - ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΟΥ ΣΕ «PONTIFEX MAXIMUS
» - ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗ «MONSENA»


Αρχίζουν τα παράπονα από τις γυναίκες. Όλες απευθύνονται σε μένα. Εντάξει, ιδέα μου ήταν ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του  gangbang στο «Κόκκινο Νησί», αλλά δεν ευθύνομαι για το μεθύσι των τύπων στο πλοίο. Τα βάζω με την Άννα, γιατί είχε ξεχάσει να κλειδώσει το ψυγείο στο πιλοτήριο. Ιδού το αποτέλεσμα! Κινδύνευσε η ζωή μου από την επίθεση των μαινόμενων Εστιάδων και των μεθυσμένων γυναικών. Είχα επισημάνει σε όλους να παραμείνουν νηφάλιοι.  Καλά, έχουν βαρεθεί να γαμούν τις γυναίκες τους, τα καλύτερα μουνιά της Κροατίας να μείνουν αγάμητα; Τους μαλάκες, τους γαμημένους. Μού χάλασαν την εκδήλωση. «Αρχιέρεια, μη γελάς, φταίς και εσύ». Η Τάνια μονολογεί, «αν ήμουν άνδρας, θα τις ξέσκιζα, αλλά αυτοί είναι πολύ μαλάκες». «Μπλέκουν τις τρύπες». «Δυο φορές το έβαλα στη σωστή τρύπα και βρήκα το καυλί του αλλού».

Η Σλάβιτσα ΙΙ, προφανώς ευχαριστημένη από το ξέφρενο γαμήσι, λέει στα Αγγλικά  «You fuck me!» Αυτό είχε συγκρατήσει μόνο από το τραγούδι. Η Ροζάλια βδέλα πάνω μου. Δεν μπορούσα να κινηθώ. «Βάρα διάλειμμα, να πάνε να κατουρήσουν και να ηρεμήσει το ακροατήριο». Στα βράχια οι Εστιάδες τραβούσαν μαλακία στους αυνανιστές που είχαν σχηματίσει ουρά. Για 5 kuna κάτι ήταν κι αυτό. «Τις βλέπεις τις σεμνοπαρθένες σου, αρχιέρεια». «Άφησέ τις να γλεντήσουν». «Στη αρχαία Ρώμη έπρερε να μείνουν παρθένες για 30 χρόνια!» «Εδώ γαμιούνται αβέρτα».



Ο κόσμος μετακινείται προς το εστιατόριο. Παίρνω τις κοπέλες και τη μικρή. «Βάλτε ρούχα, γαμημένες». Η λέξη «γαμημένες» τις ενθουσιάζει. Τελικά, το μυστικό της επιτυχίας είναι η βρόμικη γλώσσα σε οποιαδήποτε γλώσσα. Η μικρή τραγουδούσε στο δρόμο, «You fuck me!» Φθάνουμε και καθόμαστε έξω. «Θα πιω μια παγωμένη πορτοκαλάδα». «Εσείς κάντε ό,τι θέλετε». Τις αφήνω και μένω μόνος. Ήθελα να ησυχάσω. Μού την πέφτει η μικρή. «You fuck me!» Γελάω. Ζει το όνειρό της. Δεν ήθελα να της το  χαλάσω. Έρχεται η σερβιτόρα. Μια γλυκιά κοπέλα γύρω στα 22. «Τα ποτά είναι κερασμένα από τη διεύθυνση». «Μάθαμε για το gangbang και είμαστε περήφανοι!» Γυρνάω και βλέπω ουρά στο μπαρ. Τρελάθηκαν στις εισπράξεις. «Θέλω κάτι να σάς ζητήσω». «Μπορώ να έρθω κι εγώ να πάρω μέρος!» «Τελείωσε η βάρδιά μου και θέλω να γαμηθώ!». Κουνάω το κεφάλι μου. Με παίρνει παραπέρα και μου σηκώνει τη φούστα της. δεν φορούσε κυλότα και ήταν ξυρισμένη, «εντάξει θα σε πάρω μαζί μας, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτε».


Η Σλάβιτσα Ι με την Τάνια συζητούσαν πως θα γεμίσουν τα μουνιά με σλιβοβίτσα! Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Ρωτούν τον ιδιοκτήτη. «Θα σας δανείσω μια ειδική αντλία». «Θα κάνετε μετάγγιση από το δοχείο στο μουνί και αυτοί θα πιουν με καλαμάκι». «Πού τα ξέρεις, εσύ;» «Είμαι
swinger χρόνια!» «Να πάνε να γαμηθούν οι μαλάκες». «Τι είναι το μουνί μου μπαρ;» λέει η Τάνια. Η μικρή όλο απορίες. «εμένα τι θα μού βάλεις μέσα;» «Δεν επιτρέπεται σλιβοβίτσα λόγω ηλικίας, θα σου βάλω γεμιστό σοκολατάκι και θα το βγάλω με τη γλώσσα μου!» «Μετά θα το μοιραστούμε». Τουλάχιστο το μουνάκι σου μυρίζει γάλα!» Μερικοί θεατές μάς πλησιάζουν και μάς δίνουν συγχαρητήρια για την παράσταση. «Ευχαριστηθήκαμε, έχετε και υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης, άξιζαν τα 5 kuna!»  «Πού να δείτε τώρα τι σας ετοιμάζουμε». «Θα σας καλέσω να γαμήσετε δωρεάν!». «Εμάς μάς αρέσει το μάτι, δεν γαμάμε!» «Δεν σου τ' έλεγα, Μίκι» συπληρώνει η Τάνια. «Τα καυλιά τους είναι μόνο για κατούρημα, τίποτε άλλο δεν κάνουν!» Το κοινό προμηθεύεται ποτά και σάντουιτς για τη συνέχεια. Το όλο σκηνικό θύμιζε λαϊκή απογευματινή σε ελληνικό θέατρο. Οι τουαλέτες πλήρεις. Έρχεται η σερβιτόρα, η Ανέτα, φορώντας ένα απλό φόρεμα. Τη συστήνω στη Σλάβιτσα. Την εγκρίνει, ίσως ήθελε να της κάνει γλειφομούνι. «Την Ανέτα ποιος θα την πάρει;», ρωτάω, μού κλείνει το μάτι. «Εσύ!» «Δεν αντέχω άλλο». Η Ανέτα σκύβει και μου λέει «κάνω ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί!» «Τι είναι αυτό, πάλι!» Η Ροζάλια ζηλεύει και με τραβάει πίσω. «Αυτή έχει άγριες διαθέσεις, θα σού βαλει κωλοδάχτυλο με σαντιγί!» Απειλείται μουνοσύρραξη.


Επιστρέφουμε στο ξέφωτο. Οι Εστιάδες είχαν μαλακίσει πάνω από 25 θεατές. τα χέρια τους ήταν γεμάτα χύσια. η Σλάβιτσα τους πετάει υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης. «Είναι δώρο της θεάς Εστίας!» Αυτές στον κόσμο τους. «η θεά μας επιτρέπει να τραβάμε μαλακία στους άπιστους, αλλά δεν τους αφήνουμε να χύνουν μέσα μας!» «Εσείς χρειάζεσθε άγριο ξέσκισμα απ' όλες τις τρύπες σας!». «Φροντίστε να μαζέψετε τα μαντηλάκια μετά τη χρήση».

Στο ξέφωτο οι ομάδες ανασυγκροτούνται για την επόμενη φάση. Η Βαλεντίνα έρχεται κλαμένη. «Τι έγνε με σένα, δεν σε γάμησε ο Σλόμπο;» «Δεν μπορούσε να με γαμήσει ο αρχιμαλάκας. μόνο με κατούρησε γιατί δεν προλάβαινε να πάει στα βράχια!»

Η Άννα τη χαϊδεύει στοργικά, την παίρνει στην αγκαλιά της και της λέει ότι θα τη βρούνε οι δυο τους. «Τον ξέρω τον άνδρα μου. 20 χρόνια δεν έμαθε να με πηδάει σωστά!»

Οι βραχόβιοι ετοιμάζονται. Ρωτάω τη Βερόνικα πώς πήγε το πρώτο μέρος. Κουνάει το κεφάλι της. Είχαμε προβλήματα κι εμείς. «Ψάχνανε τις τρύπες μας!» «Εσύ, γαμήθηκες τουλάχιστο;» «Κάτι άρπαξα, ψιλοπράγματα!» «Θα έρθω στην ομάδα σας!» Ακούν οι άλλοι και απειλούν θεούς και δαίμονες.  «Η Βερόνικα μάς ανήκει. Είναι βραχόβια!» «Συμφωνώ, αλλά δεν τη γαμάτε». «Είμαστε πιωμένοι». «Δεν ξεχωρίζετε την τρύπα της». «Έχει πολλές!» «Τι πολλές, γαμημένοι». «Έχει μια μπροστά και μια πίσω!» «Σκύψε, Βερόνικα, να τους δείξω, μη τους γαμήσω εδώ και τώρα!» «Σας είπα στο πλοίο μην πίνετε, δεν θα μπορείτε να γαμήσετε, με γράψατε κανονικά!»  «Θα το μάθουν οι άλλοι βραχόβιοι και θα σας διώξουν από εκεί!» Η Βερόνικα σκύβει και τους δείχνω την κωλοτρυπίδα της. «Αυτή δεν την είδατε;» «Όχι, μάς διέφυγε!» Η συζήτηση δεν είχε νόημα. Όταν ένας άνδρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις τρύπες της γυναίκας, θεωρείται τελειωμένος. Φωνάζω στον εξώστη. «Ποιος θέλει να γαμήσει αυτό το ωραίο μουνί;» Βερόνικα, δείξτε τους τα προσόντα σου!»  «Είναι εγγυημένο κροατικό προϊόν!» Καμιά απάντηση. «Τις γυναίκες σας τις γαμάτε;» «Όχι, τις πηδούν άλλοι, εμείς μόνο πίνουμε!» Τρίβω τα μάτια μου. Έρχεται η Τάνια. Ανοίγει τα ροδοπέταλά της. «Μαλάκες, σε λίγο θα το γεμίσω με σλιβοβίτσα, για πάρτη σας» «Αφού δεν γαμάτε, τουλάχιστο να πιείτε από την πηγή!» Τους κέντρισε το ενδιαφέρον. «Και στον κώλο σου να βάλεις σλιβοβίτσα, θα την πιούμε!» «Μη μας ζητήσεις μόνο να σε γαμήσουμε!» Η Σλάβιτσα ΙΙ χορεύει στα βράχια, κάνει ακροβατικά, ενθουσιάζει τους αυνανιστές. «Ούτε αυτή κάνετε κέφι να γαμήσετε, παλιοματάκηδες» «Σου είπαμε, δεν γαμούμε σήμερα!» «Αμφιβάλλω αν γαμάτε καθόλου!» Τέλος συζήτησης.

Η Σλάβιτσα φέρνει την αντλία μετάγγισης. Η Τάνια προσφέρεται για τη δοκιμή. Ανοίγει τα θεϊκά ροδοπέταλά της, η Σλάβιτσα γεμίζει την αντλία με σλιβοβίτσα και αρχίζει τη μετάγγιση. «Το μουνί μου έγινε μπαρ, τους γαμημένους, τους άχρηστους, θα τους κόψω τα καυλιά τους!» ωρύεται η Τάνια. «Μίκι, πάρε καλαμάκι και ρούφα από το μουνί της». Η Τάνια σηκώνει ψηλά τα πόδια της και αρχίζω το ρούφηγμα. Δεν πίνω στη ζωή μου γενικά. Εδώ κάνω μια εξαίρεση για χατήρι της αρχιέρειάς μου. «Αυτό είναι γνήσιο μουνοποτό!» «Τάνια, πρόσεξε, μη με κατουρήσεις ή χύσεις!» Οι θεατές χειροκροτούν. Τους απαντώ «ούτε αυτή την κίνηση δεν μπορείτε να κάνετε;» Στα βράχια οι Εστιάδες συνεχίζουν να ικανοποιούν αυνανιστές. Αναρωτιούνται αν η θεά Εστία επιτρέπει την ομαδική εκσπερμάτιση στα πρόσωπά τους. Απάντηση δεν παίρνουν. Ανεβαίνει πάνω η Σλάβιτσα και λέει στη σειρά. «Ένας, ένας θα τελειώνει στα κορίτσια. Μόνο στο πρόσωπο, όχι μουνί, βυζιά!» Τις χαϊδεύει στοργικά και τις ετοιμάζει. Μαζεύουν τα μαλλιά τους, κλείνουν τα μάτια τους και περιμένουν υπομονετικά. Όλοι στρέφονται προς τα βράχια. Τρέχει η Ανέτα και η Σλάβιτσα ΙΙ. Γονατίζουν. Συγκεντρώνονται δέκα γυναίκες. «Τώρα να σας δω παλιογαμημένοι ματάκηδες τι θα κάνετε! «Ξέρετε να ξεχωρίζετε το πρόσωπο της γυναίκας τουλάχιστο!» Έρχονται με τη σειρά τους. «Ανέτα και Σλάβιτσα ΙΙ, ετοιμάστε τους και στείλτε τους στις σεμνοπαρθένες, σκυλογαμημένες Εστιάδες να χύσουν». Τα κορίτσια μετρούν 1, 2, 3, 4, 5 και οδηγούν τον καθένα να τελειώσει στα πρόσωπα των Εστιάδων. Σαράντα αυνανιστές γέμισαν τις σεμνοπαρθένες. Μετά τα κορίτσια τις συνόδευσαν στη θάλασσα να πλυθούν. Χειροκροτήματα, πανζουρλισμός. «Εστιάδες μου, σας λατρεύω, με κάνατε ευτυχισμένη!» Οι σεμνοπαρθένες βγαίνουν απ΄τη θάλασσα εντελώς γυμνές  - είχαν σμιλεμένα σώματα και μικρά βυζάκια – σκουπίζονται και φορούν τους χιτώνες . Η Τάνια με καλεί να τελειώσω το έργο μου. Τη θέση μου είχε πάρει η Μάργκιτ! Η Σλάβιτσα ΙΙ και η Ανέτα εισπράττουν την αμοιβή τους: ένα γεμιστό σοκολατάκι. Το βάζουν στο μουνί τους και μετά το μοιραζόμαστε. «Σου αρέσει;» με ρωτάνε. «Αστειεύεσθε, είμαι μουνάκιας!» Στην Ανέτα το σοκολατάκι σφήνωσε κάπου. Αναγκάστηκα να βάλω δάχτυλο να το βγάλω. Αυτή σφίχτηκε ώστε να μην μπορεί να γλιστρήσει το σοκολατάκι. «Ξαπλώστε και οι δυο στο στρώμα να σας δαχτυλώσω». Τα κορίτσια ξάπλωσαν και έβαλα από ένα χέρι στα μουνιά τους. «Όταν είστε έτοιμες να χύσετε, να μου πείτε να βγάλω τα χέρια μου!» Δεν μου απάντησαν. Κάποια στιγμή τα τράβηξα και τα υγρά τους εκτοξεύτηκαν πάνω μου. Είκοσι ηδονιστές παρακολουθούσαν ανέκφραστοι. Ξέσπασαν σε ζητωκραυγές. Είχαμε κερδίσει δυο νέα μέλη. Η Ροζάλια χοροπηδούσε. «Κάντο και σε μένα!» Έρχεται η Άννα με τη Βαλεντίνα που φιλιόντουσαν παθιασμένα στο στόμα. Ξαπλώνουν στα στρώματα, φωνάζω τους άλλους μαλάκες να βάλουν τα χέρια τους μέσα τους. Είκοσι γυναίκες παραληρούν από ηδονή. Η Σλάβιτσα Ι έδινε το ρυθμό. «Πιο γρήγορα, πιο συντονισμένα, πάνω-κάτω τα χέρια. Τρίβετε τις κλειτορίδες τους. Με το άλλο χέρι τις κρατάτε  ακίνητες». Φθάνουν στον οργασμό και όλες μαζί χύνουν, ποτάμια τρέχουν στα βράχια. Τι ωραίο θέαμα. «Θέλουμε κι άλλο», φωνάζουν εκστασιασμένες. «Τουλάχιστο δεν μας γαμάτε κανονικά, αλλά βοηθήστε μας να χύσουμε!» Εγώ τι έφταιγα; Νέος γύρος χυσίματος, νέα χειροκροτήματα. Κορίτσια για φίλημα! Σηκώνονται και υποκλίνονται στην εξέδρα. Γνήσιες ηδονίστριες, με τις νεοφερμένες να κλέβουν την παράσταση. Μέχρι και το αφεντικό της Ανέτα παρακολουθούσε τη σκηνή. Παραληρούσαν με τις Εστιάδες να έχουν μετακινηθεί προς το μέρος τους. «Κορίτσια, μαλακίστε τους ξανά, ξεζουμίστε τους ματάκηδες, έτσι ή αλλιώς το σπέρμα τους πηγαίνει χαμένο!»

Η αλλαγή του προγράμματος ωφέλησε όλους μας. Οι γυναίκες ευχαριστήθηκαν χέρια στα μουνιά τους και οι άνδρες δεν κουράστηκαν να βρουν τις τρύπες. Η Ανέτα με τη Σλάβιτσα ΙΙ ήθελαν συνέχεια  δάχτυλα μέσα τους. Πώς θα κινηθώ στο ξέφωτο; Η Σλάβιτσα Ι με κυνηγούσε να μού βάλει κωλοδάχτυλο. Η Ροζάλια, είχε αρκετή ώρα να βρίσει, «άστον ήσυχο, παλιογαμημένη αρχιέρεια!» «Μού ανήκει!». «Μωρή, αρχιτσούλα Roβινιώτισσα, θα σου βάλω τρία μπουκάλια; μέσα σου». «Εγώ τον έφερα στην ομάδα». «Θα σας ξεσκίσω ηδονίστριες της πλάκας». «Σε έβαλα στην ομάδα μας και τον ξεζούμισες!» «Βάλε τάπα στο μουνί σου!» Η Ροζάλια πιάνει το αποτριχωμένο μουνί της και με χαρακτηριστική κίνηση της λέει «εδώ είναι, έλα να το ταπώσεις!» Εκνευρίστηκα. «Γαμημένη αρχιέρεια, δεν ντρέπεσαι να ενοχλείς τη Ροζάλια:» «Με είπες γαμημένη, άχ πόσο με κάνεις ευτυχισμένη!» Από σεβασμό προς το πρόσωπό της, κανείς δεν την είχε αποκαλέσει έτσι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Άφησα τη Ροζάλια που έβριζε θεούς και δαίμονες και έπιασα από το χέρι την αρχιέρεια της ακολασίας. «Κούκλα μου, ζηλεύεις τα άλλα μουνιά!»» «Δεν θέλω να σε μοιράζομαι με τις τσούλες της πόλης!»» «Έλα μαζί μου». «Πού πάμε;» Βρίσκουμε ένα ήσυχο μέρος πίσω από το μεγάλο βράχο. Οι αυνανιστές κινήθηκαν προς το μέρος μας. «Πάνε για ξεκώλιασμα», φώναξαν. «Από πίσω τους!» «Μη φεύγετε», φωνάζουν οι Εστιάδες. «Δεν τελειώσατε στα πρόσωπά μας». «Είναι αμαρτία προς τη θεά Εστία!» Πέφτουμε στη θάλασσα. Αισθάνομαι στην πλάτη μου ένα χέρι. Ήταν οι μικρές. «Ήρθαμε για συμπαράσταση.» Βουτάνε και μάς γλείφουν. «Δεν μπορώ να γαμήσω με τόσα άτομα γύρω μου», λέω στη Σλάβιτσα Ι. Βγαίνουμε έξω, πίσω οι μικρές και από πίσω οι αυνανιστές. «Μίκι, δες πάνω πόσος κόσμος μάς παρακολουθεί». Είχε σχηματιστεί κύκλος δεκάδων ηδονοβλεψιών που έπαιζαν τα καυλιά τους ρυθμικά. Η Σλάβιτσα επέμενε να μου βάλει κωλοδάχτυλο. «Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ». «Θα μας ξεσκίσουν ζωντανούς!» «Μα θα μου φύγεις». «Τι να κάνω να ακυρώσω την πτήση μου;» «Με περιμένουν στη δουλειά μου». «Μου αρέσεις, τη βρίσκω μαζί σου, βγάζουμε τα μάτια μας, αλλά μέχρι εδώ». «Τέσσερις μέρες τώρα παράτησα τα πάντα για χάρη σου». «Προχθές με κυνηγούσαν στα βράχια να με γαμήσουν οι Εστιάδες!» «Πέσαμε στη θάλασσα να σωθούμε«. Δεν μιλούσε, έκλαιγε. «Πάλι κλαις, Σλάβι;» «Αυτή είναι η αλήθεια.» «Πάμε να ξεσκιστούμε, να έχεις καλή ανάμνηση». Την παίρνω από το χέρι και πάμε αρκετά μέτρα πιο κάτω. Ξεφύγαμε από τους αυνανιστές πού έψαχναν παντού να μάς εντοπίσουν. Ξαπλώσαμε σε ξέφωτο, αγκαλιαστήκαμε και γαμηθήκαμε άγρια. «Μη μιλάς καθόλου, μη μου χαλάς τη στιγμή». «Τσιμπήθηκα μαζί σου, γαμώτο. Παράτησα την Kassi και το παιδί για σένα». Δυστυχώς, ο ηδονισμός έχει και τις άσχημες πλευρές του. Δεν πρέπει να δένεσαι με τους συμπαίκτες σου. Εμείς  παραβήκαμε τις αρχές μας και να το αποτέλεσμα. «Μα είμαι γυναίκα με αδυναμίες!». «Σε άφησα να με δαχτυλώσεις, γιατί σε εμπιστεύθηκα, σε πόνεσα, παλιογαμημένη αρχιέρεια της ακολασίας». Με φίλησε, «μου αρέσει να με αποκαλούν «παλιογαμημένη». Το μουνί της έσταζε. «Καυλώνεις και μόνο με τη λέξη» και τη φίλησα. «Πάμε πίσω μάς περιμένουν για το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Γυρνάμε και βλέπουμε τον εξώστη να χειροκροτεί ρυθμικά τις προσπάθειες των μεθυσμένων που προσπαθούσαν να βάλουν τα χέρια τους στα μουνιά. Δεν έβλεπαν τη μύτη τους. Οι γυναίκες φώναζαν ρυθμικά, «γαμήστε μας με τα χέρια σας, παλιομαλάκες, ξεσκίστε μας, ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε σωστά». Οι βραχόβιοι με τους βουνίσιους τσακώνονταν.  Οι Εστιάδες, γεμάτες χύσια, παρακαλούσαν κάποιον να τις οδηγήσει στη θάλασσα. «Δεν βλέπουμε!» Η Ανέτα έβαζε κωλοδάχτυλο στη Σλάβιτσα ΙΙ. «Πού είναι η Ροζάλια;» Όρθια σ’ ένα βράχο έδειχνε το μουνί της στους χειριστές των σκαφών  αναψυχής και έκανε άσεμνες χειρονομίες. «Μαλάκες, ματάκηδες, ανίκανοι, ξεσκισμένοι, παλιομεθύστακες, σας γαμώ τις γυναίκες» και άλλα τρελά. Μετά γύρισε προς τον εξώστη και επανέλαβε τα ίδια. Οι αυνανιστές ερεθίστηκαν. «Πες μας κι άλλα να χύσουμε». Αυτή πήρε θάρρος και ανέβηκε στον εξώστη. «Δέστε το μουνί μου, καργιόληδες, και παίξτε τους μπροστά μου να χύσω». Σε άλλη περίπτωση θα την είχαν ξεσκίσει. Αυτοί βρίσκονταν στον κόσμο τους. Τη φωνάζω «τσούλα Ροβινιώτισσα» και κατεβαίνει αμέσως. «Μίκι, με ζήτησες;» «τι σου είπα, να μη βρίζεις, απευθύνεσαι σε λάθος άτομα. αυτοί δεν γαμούν, στο εξήγησα τόσες φορές».

Τους παράτησα και ανέβηκα στο εστιατόριο. Με περίμενε ο εργοδότης της Ανέτα να με συγχαρεί. «Πέρασα καλά και η Ανέτα ευχαριστήθηκε». «Είναι καλό κορίτσι, αλλά άτυχο».  «Την παράτησε ο δικός της τρεις μέρες πριν». «Τώρα δεν έχει ανάγκη, μπήκε στην παρέα των ηδονιστών!» Θα πηγαίνει μαζί τους στα βράχια της «
Monsena». «Κάνε μου μια μακαρονάδα με μπόλικο τυρί, σε παρακαλώ». «Έχεις καμια κρυψώνα εδώ;». «Ανέβα στον πάνω όροφο». Ανέβηκα και παρατηρούσα την κίνηση. Η ώρα ήταν περίπου 2.30, είχα στη διάθεσή μου τουλάχιστο 2 ακόμη ώρες. Θα φεύγαμε κατά τις 6.00μμ. Ευτυχώς είχα πληρώσει το δωμάτιο. Φοβήθηκα όμως ότι θα χάσουμε πάλι την πορεία μας με τον μεθυσμένο καπετάνιο και τον Άντε. Εμφανίζεται η Σλάβιτσα Ι, ρωτάει τον ιδιοκτήτη που είμαι. «Θέλει να μείνει μόνος του». Ανεβαίνει στον πάνω όροφο. «Με θέλεις κοντά σου;» έλα της λέω. Είχα κατά κάποιο τρόπο δεθεί μαζί της. «Τι γίνεται κάτω». «Ένα τεράστιο gangbang που ο ένας ψάχνει την τρύπα του άλλου». «Δεν πάνε να γαμηθούμε οι μαλάκες, μού κατέστρεψαν την εκδήλωση». Η Τάνια κυνηγάει τους μαλάκες με μυγοσκοτώστρα. «Οι μικρές και η Ροζάλια τι κάνουν;» «Μού λείπουν». «Περιμένουν κάτω να σε δουν». «Φεύγουμε, μαζέψτε τα πράγματά σας». «Πέστε τους να βρίοκονται στο πλοίο κατά τις 3.30 το αργότερο». Το μήνυμα διαβιβάζεται μέσω αγγελιοφόρου. «Ανέτα, που μένεις;». «Στο Rovinj». «Είστε έτοιμες, πακετάρουμε και φεύγουμε από το πίσω μονοπάτι να γλιτώσουμε από τους αυνανιστές και τους περίεργους. Η Σλάβιτσα ΙΙ με χαϊδεύει. «You fuck me». σου κόλλησε η ιδέα. «είσαι γλυκό κορίτσι!» Μετράμε τις εισπράξεις της παράστασης, 200 kuna. «Κράτησέ τα για τις εκδηλώσεις σας και να φροντίζεις τις μικρές». «50 kuna θα πάρει η Ροζάλια» που έκλαιγε γοερά. «Αφήστε μου μια διεύθυνση να σάς στείλω μικροδωράκια». Φτάνουμε στο πλοίο και τι να δούμε. Η Βερόνικα είχε επιτρέψει νωρίτερα και γαμιότανε με το βοηθό στο μηχανοστάσιο. Ο Σλόμπο κοιμόταν στο πιλοτήριο. Και να θέλαμε να πηδηχτούμε ομαδκά δεν μπορούσαμε. Πόσο λαχταρούσα ένα ακόμα, το τελευταίο, ομαδικό με τα κορίτσια. Σιγά-σιγά μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι, Ο γυναίκες έσπρωχναν τους άνδρες που ξερνούσαν από το πολύ πιοτό. Ανέβηκαν στο πλοίο. Ο Σλόμπο ξύπνησε και ρώτησε  πού είναι η Βαλεντίνα. Μόλις απομακρυνθήκαμε από το λιμάνι, βγάλαμε τα λιγοστά ρούχα μας, βάλαμε πορεία για τα βράχια  της «Valalta» να αφήσουμε τους βραχόβιους. Στο κατάστρωμα μερικοί πηδιόντουσαν,  αλλά οι περισσότεροι ήταν αποκαμωμένοι, μύριζαν αλκοόλ. Φθάνουμε στη «Valalta». Οι βραχόβιοι συγκεντρώνοναι για την καθιερωμένη απόδοση τιμών, οι 20 γυναίκες βάζουν την παλάμη του δεξιού χεριού τους στο  μουνί τους. Η Ανέτα, που δεν είχε ζήσει τέτοια στιγμή, έμεινε άφωνη. «Κάντο και συ, είναι ο επίσημος χαιρετισμός των ηδονιστών». Οι βραχόβιοι σήκωσαν τα καυλιά τους. Η Σλάβιτσα, στάθηκε σε προσοχή, έβαλε το χέρι της στο μουνί της και έστειλε φιλιά στους υποτακτικούς της. Μετά ένας ένας αποβιβαζόταν. Στους άνδρες έπιανε το καυλί τους και στις γυναίκες το μουνί τους. Οι ηδονιστές της Κροατίας έχουν πολύ περίεργα έθιμα. Μόλις αποβιβάστηκαν όλοι, η Σλάβιτσα κατέβηκε από το σκάφος και επιθεώρησε το άγημα προς τιμή της. Συγκινημένη, τους χαιρέτησε έναν προς έναν, φίλησε τα κορίτσια. «Να σου δώσουμε μουνοποτό για το δρόμο» είπε η Μάργκιτ. Η Βερόνικα έκλαιγε. Με κατέβασε από το πλοίο αποκαλώντας με το λατινικό τίτλο «pontifex maximus (=μέγιστος αρχιερέας), Είχαν μπλέξει τον παγανισμό με την Αρχαία Ρώμη, τους Δρυίδες και άλλες δοξασίες. Μου φόρεσε λευκό χιτώνα με αλυσίδα στη μέση να ευλογήσω τα πλήθη.

Οι βραχόβιοι είχαν έναν βωμό, άναψαν τη φωτιά, φόρεσαν λευκούς χιτώνες και άρχισαν τις δεήσεις. Αναβίωση παγανιστικών δοξασιών. Οι γυναίκες στην πρώτη σειρά και οι άνδρες στη δεύτερη, κάθισαν με τέτοιο τρόπο, ώστε ο άνδρας να έχει πρωκτική επαφή με τη μπροστινή γυναίκα. Το σεξ στην υπηρεσία του παγανισμού. Από τη μεριά των γυμνιστών είχαν συγκεντρωθεί παραθεριστές και κοίταζαν. Η Μάργκιτ έβαλε μουνοποτό σε πλαστικά ποτήρια και το πρόσφερε στους εκστασιασμένους ηδονιστές. Η Σλάβιτσα έβγαλε λόγο συμφιλίωσης. «Περάσαμε καλά τέσσερις μέρες, γαμηθήκαμε, ξεσκιστήκαμε και τώρα υποδεχόμαστε στον ηδονισμό τα νέα μέλη μας: Σλάβιτσα ΙΙ και Ανέτα. Τα κορίτσια ξεγυμνώθηκαν και στάθηκαν στη μέση του βωμού. Ακαταλαβίστικα λόγια, τα χέρια των συγκεντρωμένων υψώθηκαν. «Κατουρήστε στον κουβά», φώναζαν ρυθμικά. Τα κορίτσια υπάκουσαν. Αμέσως μετά έγιναν επίσημα μέλη της αδελφότητας. Από εδώ και πέρα ανήκαν σε όλα τα μέλη. όφειλαν να κάνουν έρωτα με κάθε μέλος. Η Σλάβιτσα πριν επιβιβαστεί στο πλοίο, ζήτησε από όλους να σχηματίσουν δυο σειρές με τι νέες Εστιάδες στη μέση. «Γυναίκες μπροστά, άνδρες πίσω» «Γυναίκες, επίκυψη, άνδρες λίπανση και διείσδυση», εντελώς συγχρονισμένες κινήσεις. «Τώρα κουνηθείτε, μετά στροφή, γυναίκες γονατίστε και πιπώστε τους». «Άνδρες τελειώστε στο πρόσωπο τους». Μετά με το δάχτυλό της δοκίμασε το σπέρμα κάθε άνδρα και έβαζε το δάχτυλο στο στόμα της αντίστοιχης γυναίκας. Εκείνη το έγλειφε. «Μίκι, κατ’ εξαίρεση η Ανέτα και η Σλάβιτσα ΙΙ θα δοκιμάσουν από σένα». Έβαλα το δάχτυλό μου στο στόμα τους και τα κορίτσια το πιπίλισαν. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Θεωρούσα την τελετή υποτιμητική για τις γυναίκες. Τα κορίτσια είχαν έρθει απλά να γαμηθούν και τώρα διασύρονταν παρουσία πλήθους. Μόνο όμως εγώ σκεπτόμουν έτσι. Αυτές το απολάμβαναν με τον τρόπο τους.

Χαιρετιστήκαμε και ανεβήκαμε στο σκάφος, προορισμός η «
Monsena» και μετά το Rovinj. στα δέκα λεπτά που μεσολάβησαν από τη «Valalta», είναι πολύ κοντά τα δυο κέντρα παραθερισμού γυμνιστών, επικράτησε άκρα σιωπή. Φθάνουμε στην προβλήτα, άλλος αποχαιρετισμός. Νέα στοίχιση, αυτή τη φορά προς τιμή μου. Η Ροζάλια δεν κρατήθηκε,  κατέρρευσε. Μου έλεγε ακατάληπτες φράσεις. «Δεν είμαι αρχιερέας, αλλά απλός, καθημερινός άνθρωπος, παρακαλώ  μη μου προσδίδετε υπερφυσικές ιδιότητες!» Οι Εστιάδες, κατόπιν εντολής της Σλάβιτσα απήγγειλαν ύμνους. Το gangbang τους είχε πάρει το λιγοστό μυαλό. «Συνεχίσιτε για την πόλη». «Εγώ θα μείνω με το Μίκι», είπε η Σλαβιτσ Ι και αποβιβάστηκε. Το πλοίο απομακρύνθηκε. Η Άννα έκλαιγε στην πρύμνη, «Μίκι, πέρασα καλά, θα σε θυμάμαι». Πριν τρεις ημέρες ήταν η συντηρητική σύζυγος κα τώρα η δισεξουαλική, αχόρταγη ηδονίστρια. Εντυπωσιακή αλλαγή!

«Σλαβιτσα, εδώ τελειώνουν οι ωραίες στιγμές μας». Πρέπει να παραδεχθώ ότι δέθηκα μαζί σου, σε αγάπησα με τον τρόπο μου και θα σε θυμάμαι για πάντα». «Είσαι στην καδιά μου». «Μακάρι να είχα ελεύθερο χρόνο να μείνω κι άλλο». Κάθε φορά που έφευγα από την «
Monsena» άφηνα ένα κομμάτι της καρδιάς μου εκεί. Γυρίσαμε στο δωμάτιο να πάρω τα πράγματά μου, αλλά ήμασταν τόσο καυλωμένοι που πηδηχτήκαμε για τελευταία φορά. Θυμήθηκα τα λόγια της Σλάβιτσα ΙΙ «I fuck you, you fuck me». Γέλασε, με συνόδευσε μέχρι την είσοδο του κέντρου όπου περίμεναν οι άλλοι. «Ποια είναι η όμορφη αυτή κυρία;» ρώτησαν. «Η «αρχιέρεια της καρδιάς μου!» Τη συνόδευσα μέχρι τη στάση του λεωφορείου. «Θέλω να είσαι χαρούμενη». «Θα μου λείψεις» και στο αφτί ψιθύρισα «παλιογαμημένη, ξεκολιασμένη ροβινιώτισσα που καυλώνεις και χύνεις με τα βρομόλογα!» «Φρόντισε τα κορίτσια και ιδιαίτερα τις νεοφερμένες». «Τα φιλιά μου σε όλους σας». «Πάρε κάτι στη Ροζάλια εκ μέρους μου». Θα μου λείψετε!».

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

10 και πλέον χρόνια μετα το αξέχαστο gangbang στο θαλάσσιο πάρκο του
Lim Bay, εντόπισα το σημειωματάριο, σκονισμένο και κιτρινισμένο, στο υπόγειο. Οι σημειώσεις μου γραμμένες με μπλε στυλό μόλις διακρίνονταν.  Δεν είχα σκεφθεί ποτέ να τις δημοσιεύσω. Τώρα που πέρασα στη γυμνοκρατία-ηδονισμό, θεωρώ σκόπιμο να  δημοσιεύσω, έστω και καθυστερημένα,  τις αναμνήσεις μου. Την τελευταία φορά που πήγα στη «Μοonsena» ήμουν άρρωστος, ο καιρός βροχερός και μόνο μια φορά κατέβηκα στην πόλη. Είδα τη Σλάβιτσα με λίγες γκρίζες τρίχες, αλλά όμορφη, να πίνει τον καφέ της με τη Μαρία και τη Ροζάλια στο κέντρο της πόλης. Προσπέρασα, δεν είπα τίποτε, ήμουν πολύ καταβεβλημένος και δεν άντεχα νέες συγκινήσεις. Η Σλάβιτσα γύρισε προς τη μεριά μου, χαμογέλασε, μπορεί να με αναγνώρισε, αλλά δεν ήρθε προς το μέρος μου. Ήμουν η σκια του εαυτού μου, κάτασπρος. Και οι τρεις διατηρούσαν τη φρεσκάδα τους. Η Ροζάλια ήταν γοητευτική, ντυμένη με απλά ρούχα. Η Μαρία εντυπωσιακή. Η Σλάβιτσα μπορεί να είχε κάνει λεύκανση μουνιού και να είχε βάλει κλειτοριδικό δακτύλιο. Δεν θα το μάθω ποτέ.




No comments:

Post a Comment