Followers

Wednesday, November 28, 2012

O ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: MEΡΟΣ Β΄





Tα τρία κορίτσια την ημέρα της αναχώρησης για την «πρωτεύουσα της ακολασίας» δίνουν ραντεβού στην αγορά κοντά στο δυτικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης να πιουν καφέ και να ψωνίσουν σε καλή τιμή τα σέξι ρούχα.

Η Τίμεα εξομολογείται ότι θέλει να είναι  σέξι έστω και γυμνή, το ίδιο και οι άλλες. «Ξέρω ότι οικονομικά είμαστε στριμωγμένοι και δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον Ένγκι, αλλά, βρε παιδιά, μια φορά στη ζωή μας πάμε εκεί». «Είναι αμαρτία να υστερούμε». «Είδα το ρεπορτάζ στην τηλεόραση». «Όλες οι γυναίκες φορούν αλυσιδίτσα στη μέση και ψηλοτάκουνες γόβες. τουλάχιστο το βράδυ θα κάνουμε περίπατο στα στέκια περιποιημένες!» Έτσι λοιπόν ξεκινούν για την αγορά ρούχων. βρίσκουν ψηλοτάκουνες γόβες, η Άντρεα αγοράζει δυο ζευγάρια, άσπρες και κόκκινες. «Γιατί άσπρες;» ρωτάει η Μάρικα. «Αν πάμε για καφέ στο «Melrose», μπορεί να μου την πέσει καμια περίεργη! «Τι θα πει ο δικός σου;» «Ο δικός μου δείχνει κατανόηση, από τη στιγμή που γίναμε ηδονιστές, αποδεχόμαστε τα πάντα». «Πας με γυναίκα;» «Όχι, αλλά τα χάδια μού αρέσουν!»  «Δεν θα φοράω στρινγκ, ώστε να μπορεί να μού βάλει χέρι, ξέρετε πού;»


Την ίδια στιγμή, πάλι κοντά στο σταθμό, ο Γιάνος, ο Ενγκι και ο Μπέλα συζητούν για το πρόγραμμα στο ΚΠΓ. «Κύριοι, εμείς είμαστε σε δεύτερη μοίρα». «Μάς ενδιαφέρει βασικά τα κορίτσια να περάσουν καλά». «Δεν έχω πάρει ακριβά ρούχα μαζί μου, αλλά θέλω η Άντρεα και πιστεύω οι δικές σας να ξεχωρίζουν». Το
Cap dAgde είναι για τις γυναίκες. Ο Ενγκι συμπληρώνει  «στερήθηκα πολλά για την Τίμεα». «Της έχω αδυναμία και δεν της χαλάω χατήρι». «Θέλω να την παω και στο «Le Glamour». «Πάμε να αγοράσουμε κατάλληλα παπούτσια». «Τι θα κάνετε στο «Le Glamour;». «Θα χορέψει στο στύλο και μετά τα γνωστά». «Θα κατέβουμε στο υπόγειο στο σκοτεινό δωμάτιο ή θα μαζευτούμε όλοι μαζί για  ομαδικό παιχνίδι». «Ναι, αλλά η είσοδος κοστίζει σχεδόν 50€, δεν μας περισσεύουν!» «Ένα βράδυ αξίζει τον κόπο». «Το κάνω για την Τίμεα!»

Το βράδυ συναντήθηκαν την καθορισμένη ώρα στο σταθμό με τα σακίδια και μια μικρή βαλίτσα με τα ειδικά ρούχα της εμφάνισης. Είχαν κλείσει κλινοθέσιο, για να κοιμηθούν άνετα. Στο κλινοθέσιο βρήκαν δυο ζευγάρια από τη Ρουμανία, τη Βιορίκα με το Μίχαι και τη Ραντίκα με το Χόρια. Ταξίδευαν από το Βουκουρέστι για το
Cap dAgde. Γνωρίστηκαν, τακτοποιήθηκαν και σχημάτισαν τον ουγγρορουμανικό πυρήνα ηδονιστών. Η Τίμεα ξεσκόνισε τα Ρουμανικά της. Στα 25 τους όλοι. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα είχαν αγοράσει κόκκινες γόβες. Η Ραντίκα ήθελε να εμφανιστεί στην παραλία με ψηλοτάκουνα. «Δεν είμαστε στα καλά μας, εκεί οι άνθρωποι είναι γυμνοί». «Ναι,  αλλά πρέπει να είμαστε σέξι». «Τι σέξι και σαχλαμάρες, πώς θα περπατήσεις εκεί;» «Το βράδυ φορούν τις γόβες στα σοκάκια». Ο μύθος του Cap dAgde τις είχε επηρεάσει.

Το ταξίδι κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έφθσαν πρωί της τρίτης ημέρας στο Μονπελιέ και από εκεί με το λεωφορείο της γραμμής στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Ήταν συγκινημένοι που πραγματοποίησαν το όνειρό τους. Κατέλυσαν στο κάμπινγκ γυμνιστών των αδελφών
Oltra, έστησαν τις σκηνές τους και ετοιμάστηκαν, αφού γευμάτισαν ελαφρά, να πάνε στο κέντρο. Στη είσοδο είχε σχηματιστεί ουρά από επισκέπτες, ημερήσιους και μη, που έβγαζαν το δελτίο εισόδου. Πλήρωσαν και μπήκαν μέσα. Αρχές καλοκαιριού. Γυμνοί παραθεριστές με φορτωμένες τσάντες και μπλε ομπρέλες μετακινούνταν προς την αμμώδη παραλία των 3 χλμ. Η Τίμεα ζούσε το όνειρό της και τραγουδούσε. Μόλις προσέγγισαν την παραλία, γδύθηκαν, έβαλαν  τα λιγοστά ρούχα τους στις τσάντες, είχαν νοικιάσει  μπλε ομπρέλα, σήμα κατατεθέν των ηδονιστών, και περπάτησαν στην παραλία των ζευγαριών ή, όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, «Κόλπος των Χοίρων». Υπήρχε σχετική ησυχία. Μερικά ζευγάρια έπαιζαν μεταξύ τους, αλλά σύμφωνα με τον άγραφο νόμο το σκληρό ομαδικό παιχνίδι δεν είχε ξεκινήσει ακόμη.

Βρήκαν ένα μέρος κοντά στο φράχτη, έμπηξαν την ομπρέλα στην άμμο και τακτοποιήθηκαν. Τα κορίτσια, σωστές ηδονίστριες  τσέκαραν τους γείτονες και σχολίασαν χαμηλόφωνα πόσοι τον έπαιζαν. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα σηκώθηκαν να πάνε για την ανάγκη τους, όταν ξαφνικά τις ακολούθησαν  ερεθισμένοι ηδονοβλεψίες. Αυτοί σκέφθηκαν ότι τα κορίτσια πάνε για ιδιωτική παράσταση. Άρχισαν να τρέχουν στους αμμόλοφους για να μπερδέψουν τους ηδονοβλεψίες όπως και το πέτυχαν, γύρισαν πίσω και ξεκαρδίστηκαν. «Νόμιζαν ότι θα φιληθούμε και θα χαϊδευτούμε, αλλά την πάτησαν!»

Η Τίμεα ήθελε παγωτό ξυλάκι.
Μια εντυπωσιακή κοπέλα, πανέμορφη, με ξανθιά μακριά μαλλιά, μπλε μάτια και καυτές αναλογίες. Τα μάτια όλων καρφώθηκαν στο θεσπέσιο σώμα της. Ο παγωτατζής ξερογλειφόταν. «Δώστε μου, παρακαλώ, ένα ξυλάκι φράουλα!» Ο άλλος την ορεγόταν και της έδωσε δωρεάν!  Βγάζει το περιτύλιγμα η Τίμεα, πάει να το βάλει στο στόμα της και ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναίκα από το βάθος, της το παίρνει και το βάζει  στο μουνί της. Η Τίμεα κοκκίνησε, σοκαρίστηκε. Μετά το βγάζει και της το δίνει. «Είσαι πολύ όμορφη, μού αρέσεις, σε θέλω». Της χαϊδεύει τα μαλλιά, τη φιλάει και της βάζει αλυσιδίτσα γύρω από τη μέση. «Έλα να κάτσεις μαζί μας». «Συνοδεύομαι, δεν μπορώ, πρέπει να ρωτήσω». Ο Ενγκι παρακολουθούσε τη σκηνή. «Ας έρθουν και οι άλλοι». Έτσι, λοιπόν, μετέφεραν τα πράγματά τους στη μέση της παραλίας και κάθισαν δίπλα σε είκοσι Γάλλους ηδονιστές. Συστήθηκαν. Η Τίμεα είχε γίνει το αντικείμενο πόθου ανδρών και γυναικών. Όλοι ήθελαν να την τρίψουν, να την αλείψουν με λάδι και να την ταϊσουν. Η γυναίκα που της είχε πάρει το παγωτό συστήνεται. «Με λένε Φλοράνς». «Είμαι δισεξουλαική». «Μου άρεσε η Τίμεα από την πρώτη στιγμή».  «Αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι όλοι σας είστε καλοφτιαγμένοι». «Από πού έρχεστε;» Με λίγα λόγια τα πέντε ζευγάρια εξιστόρησαν το χρονικό του ταξιδιού τους. Χάρη στην Τίμεα οι πόρτες είχαν ανοίξει. «Θα φροντίσουμε να περάσετε καλά, είστε υπό την προστασία μας». «Το βράδυ θα πάμε να αγοράσουμε φουστίτσες με την Τίμεα». «Ας έρθουν και τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί μας». «Γυναικοπαρέα». «Οι άνδρες απλά θα παρακολουθούν». «Γιάνος, θα μάς φάνε τις γυναίκες!» «Άφησέ τες να ξεδώσουν». Η Μάρικα με την Άντρεα έβγαλαν το αντιηλιακό και δεν πρόλαβαν να το απλώσουν στο σώμα τους, οι αρσενικοί της παρέας έσπευσαν να τις βοηθήσουν. Τα κορίτσια ξάπλωσαν μπρούμυτα και αφέθηκαν στα χέρια των Γάλλων. Ενώ τα αγόρια ασχολήθηκαν με την περιποίηση των Γαλλίδων. «Βάλε μου πιο πολύ λάδι, τρίψε με εδώ, εκεί». Η Ραντίκα αντάλλασε καυτά φιλιά με ένα συνομήλικο της οικογένειας, η Βιορίκα χάιδευε τις ρώγες άλλης νεαρής Γαλλίδας. Ζούσαν το όνειρό τους. Όχι μόνο πήγαν στο Cap dAgde, αλλά δικτυώθηκαν χάρη στο παγωτό ξυλάκι της Τίμεα.

Η Φλοράνς, κοντά στα 35, είχε ερωτευθεί την Τίμεα. «Σε πάω πολύ, σε θέλω κοντά μου συνέχεια». Της κρατούσε σφιχτά το χέρι, της χάιδευε τις ρώγες και που και που της έβαζε δάχτυλο στο μουνί. Η Τίμεα ανταποκρινόταν, γιατί την έβρισκε μαζί της. Αναπτύχθηκε μια αμοιβαία σχέση που εξελίχθηκε τις επόμενες ημέρες, με την ανοχή του Ένγκι, σε σφοδρό παθιασμένο έρωτα. Της αγόρασε ωραία ρούχα, καινούργιες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα περιδέραιο. Η Φλοράνς υπερηφανευόταν ότι είχε βρει το καλύτερο ταίρι. «Καμάκωσα την πιο όμορφη γυναίκα της παραλίας!» Ο Ένγκι θαύμαζε τη Φλοράνς και την πήγαινε. Το τρίο είχε ολοκληρωθεί. Ο φίλος της Φλοράνς δεν ενδιαφερόταν και τόσο για τη φίλη του και μάλλον έδειχνε ανακουφισμένος. «Ποτέ δεν έχω δει τη Φλοράνς τόσο ευτυχισμένη ως γυναίκα». «Σκέψου τι θα γίνει το βράδυ στο «
Le Glamour «Θα ξεσηκώσουν τους θεατές». «Δυο ερωτευμένες γυναίκες στο στύλο, γυμνές, μέσα σε εκκωφαντική μουσική». «Η Φλοράνς θα την πάει και στο πάρτι αφρού». «Ένγκι, είσαι τυχερός που έχεις τέτοια γυναίκα!»

Η παρέα είχε γίνει αχώριστη. Οι Γάλλοι προσκάλεσαν τον ουγγρορουμανικό άξονα στο διαμέρισμά τους για ποτό και πήδημα στη βεράντα. «Θα στήσουμε τα κορίτσια στη σειρά, θα ακουμπήσουν στο κιγκλίδωμα και θα τις πάρουμε από πίσω!» «Μετά θα πάμε για νυχτερινή βόλτα, ατμόλουτρο και θα καταλήξουμε στο «
Le Glamour».



No comments:

Post a Comment