Followers

Friday, November 23, 2012

PHOTO 11231



O κύριος ικανοποιεί τη σύντροφό του που απολαμβάνει την περιποίηση. Ανθρώπινες, καθημερινές μικροαπολαύσεις (η φωτογραφία διεκδικεί την ψήφο των αναγνωστών), που τις ζούμε χάρη στην παρεξηγημένη σεξουαλική επανάσταση, που έσπασε τις αλυσίδες του σκοταδισμού, της ημιμάθειας και των προκαταλήψεων για το ανθρώπινο σώμα.

Όπως γράφει η Linda Grant στο πάντα επίκαιρο βιβλίο της «Sexing the Millennium: A Political History of the Sexual Revolution» (1993) «χρειάζεται μια νέα σεξουαλική επανάσταση, η οποία θα απελευθερώσει τη γυναικεία επιθυμία από τη σκλαβιά της ανδρικής φαντασίας και θα επιτρέψει στις γυναίκες να κυνηγήσουν την παθιασμένη, ερωτική περιπέτεια της δικής τους ζωής». Το Cap d'Agde, συμπληρώνουμε εμείς, είναι ο ιδανικός τόπος για την απελευθέρωσή τους.

Η «πρωτεύουσα της ακολασίας» ή «πόλη της απελευθέρωσης», για 'μας, δίνει αυτό το δικαίωμα στις χιλιάδες γυναίκες και άνδρες που πηγαίνουν εκεί κάθε χρόνο. Όλοι επιστρέφουν στις χώρες τους ευτυχισμένοι και πραγματικά απελευθερωμένοι, γιατί, όπως τονίζει η Cynthia Heimel στο βιβλίο της «
Sex Tips for Girls», «Tο σεξ είναι σημαντικό! Το σεξ είναι  βαθύ! Το σεξ είναι διασκεδαστικό.


No comments:

Post a Comment