Followers

Tuesday, November 27, 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ GANGBANG: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ





Το τελευταίο απόγευμα της παραμονής μου στο ΚΠΓ «Monsena» συναντήθηκα με τη Σλάβιτσα και τη Ρόζι στο εστιατόριο της παραλίας. Θέλαμε να κάνουμε απολογισμό ή μάλλον να ακούσουν τα συμπεράσματά του από το τετραήμερο ομαδικό πήδημα. Η Ρόζι ακουμπούσε την αγκαλιά μου. «Ρόζι, θα σε υιοθετήσω!»

Ξεκίνησα διαβάζοντας τις σημειώσεις μου. Τι να πρωτοθυμηθώ: τη γνωριμία στα βράχια, τα ανθρώπινα σάντουιτς, το παγωτό-μουνί, το υποδειγματικό
gangbang  στον εθνικό δρυμό Lim Bay, την επεισοδιακή παράσταση 50 ηδονιστών στο Red Island, το υποβρύχιο gangbang στο αρχιπέλαγος και την αξέχαστη ημερήσια κρουαζιέρα κατά μήκος των ακτών της Ιστρίας.

Ήμουν συγκινημένος και σαφώς επηρεασμένος από την προσωπικότητα της Σλάβιτσα. «Αρχιέρεια της καρδιάς μου, δέθηκα μαζί σου και αισθάνομαι ότι αφήνω ένα κομμάτι του εαυτού μου εδώ». Ήμουν ερωτευμένος με το
Rovinj και τις εκπληκτικές Κροάτισσες, γυμνές ή ντυμένες, αλλ’ αυτή τη φορά άφηνα πίσω μου ξεχωριστούς ανθρώπους.

Τα κορίτσια έκλαιγαν.  «Μίκι, περάσαμε καλά, πηδηχτήκαμε, γαμηθήκαμε, γλειφτήκαμε» και μου έδωσαν τα δάχτυλά τους.  Αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο, τα έβαλα στο στόμα μου. Η Ρόζι με χάιδευε στο γνωστό μέρος  διακριτικά.

Το πρώτο και βασικό συμπέρασμά μου ήταν ότι στο
gangbang δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, όχι για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους άλλους, αλλά για να αποδώσουμε σαν σύνολο. Αναμφισβήτητα το ομαδικό πήδημα μάς είχε φέρει κοντά. Αυτό φαινόταν κάθε φορά που  βρισκόμασταν. Υπήρχε αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Τα σώματά μας ανήκαν στο σύνολο. Δεν επιλέγαμε το/τη σύντροφο για τα ερωτικά παιχνίδια. Εντάξει ζήλευε η Σλάβιτσα, μού κόλλησε η Ρόζι που έβριζε άγρια, αλλά δοκιμάσαμε σχεδόν και τους πενήντα!

Δίναμε μεγάλη σημασία, ίσως μεγαλύτερη απ’ ό,τι έπρεπε στη σωστή διοργάνωση. Η Σλάβιτσα καθόριζε και την τελευταία λεπτομέρεια. Πίστευε στην τελειότητα. Πολλές φορές σταματούσε το
gangbang, γιατί  κάτι  την ενοχλούσε, ενώ σε μια περίπτωση διέκοψε την επαφή μου με τη Μαρία, επειδή δεν προσφέραμε καλή θέα! Αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια της Μαρίας και λογικό ήταν. Απλές, καθημερινές εκδηλώσεις, όπως το ξύρισμα άνδρα ή γυναίκας προσέλκυαν το ενδιαφέρον  των ηδονιστών.

Όταν με ξύρισε η Σουζάνα. συγκεντρώθηκαν γύρω μου καμιά τριανταριά άτομα να παρακολουθήσουν. Δεν είχαν ξαναδεί ξύρισμα; Όχι, τους άρεσε να βλέπουν και να σχολιάζουν. Η Σουζάνα, βοηθός αισθητικός, είχε μοναδικό τρόπο να ξυρίζει και να περιποιείται τους πελάτες της. Στο τέλος κάθε ξυρίσματος, έκανε έρωτα με τον/την πελάτισσα μέσα σε επευφημίες του πλήθους.

Η Σλάβιτσα μάς έβαζε να καθόμαστε με ανοιχτά πόδια, ώστε να μπορούμε να χαϊδευόμαστε μεταξύ μας με άνεση. Όποτε αισθανόμασταν την ανάγκη, χαϊδευόμασταν. Η ίδια, σαν εθισμένη ηδονίστρια, έπαιζε με το καυλί μου, όταν ανέλυε τις παγανιστικές θεωρίες της.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η μέθη των ανδρών. Ήξεραν ότι δεν έπρεπε να πιουν κατά την εκτέλεση του
gangbang. Η σλιβοβίτσα, το εθνικό ποτό της Κροατίας, περιέχει υψηλό ποσοστό αλκοόλ. Άμα καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα, χάνεις τον έλεγχο των πράξεών σου.  Αυτοί έπιναν συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν τις τρύπες των γυναικών και ακολουθούσαν κωμικοτραγικές σκηνές, με την «αρχιέρεια της ακολασίας» να εκνευρίζεται δικαιολογημένα. Τόσο στα πλοία όσο και στο Red Island, παρουσία θεατών που είχαν πληρώσει εισιτήριο να δουν, όλες σχεδόν οι κοπέλες παραπονέθηκαν για αστοχία. Οι θεατές δεν πηδούσαν, τους άρεσε το μάτι. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν. Ανάμεσα σε δυο πανέμορφες γυναίκες δεν μπορούσαν  να ξεχωρίσουν το μουνί από τον κώλο. Μοιάζουν μεταξύ τους έλεγαν. Οι γυναίκες άλλαζαν ομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Η Σλάβιτσα σημείωσε με βέλη την είσοδο, αλλά και πάλι έμπλεξαν τα βέλη!

Στο  
gangbang πρέπει να είσαι νηφάλιος, ήρεμος και συγκεντρωμένος και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.  Σκέφθηκε να βάλει μπουκάλι με λίγο ποτό στις τρύπες να τις βρίσκουν οι άνδρες.

Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι κι αυτές έχυναν όπου βρουν. Η Μάργκιτ κατουρούσε πάνω μου, γιατί την έβρισκε. Εντάξει ήμουν γυμνός, αλλά μύριζα από την κορυφή έως τα νύχια. «Είναι ερεθιστικό», μού έλεγε. Κατουρούσαν στο παγωτό-μουνί, έριχναν το γάλα της Παυλίνας στον καφέ και άλλα ακραία για μένα πράγματα, αλλά ήταν ηδονίστριες. Καθημερινές γυναίκες, κορίτσια της διπλανής πόρτας, που επιδίωκαν με πάθος το ομαδικό πήδημα και το απολάμβαναν!

Η ακτοφυλακή σε τρεις περιπτώσεις παρενέβη κατόπιν καταγγελιών παραπλεόντων σκαφών αναψυχής για ακόλαστες πράξεις. Μάς έγιναν συστάσεις, αλλά που μυαλό. Μόλις απομακρύνονταν, η ίδια κατάσταση: σεξ, σεξ, σεξ και μόνο σεξ στην ξηρά, στη θάλασσα, παντού!

Ένα κινούμενο πλοίο οργίων και ακολασίας στο αρχιπέλαγος με άνδρες και γυναίκες να πηδιούνται στην πλώρη, την πρύμνη και τα κατάρτια! Οι γυναίκες να δείχνουν τα ροδοπέταλά τους στους χειριστές άλλων σκαφών.

Οι ηδονίστριες χρησιμοποιούσαν μια όχι τόσο συνηθισμένη γλώσσα. Η μια αποκαλούσε την άλλη, όχι με το όνομά της, αλλά  «τσούλα του
Rovinj», «παλιογαμημένη», «ξεσκισμένη» κ.α. Όταν έλεγες αυτές τις λέξεις, γινόσουν αγαπητός! Οι μόνες λέξεις που άκουσα το τετραήμερο της ακολασίας ήταν το ρήμα «γαμώ» και τα παράγωγά του σε τρεις γλώσσες και το τραγούδι-σύμβολό τους «fuck me babe, fuck me right now

Οι αναγνώστες θα ρωτήσουν δικαιολογημένα γιατί δεν  πήρα μαζί μου την
Kassandra. H Κassi ήταν επικεφαλής πολυμελούς ουγγρικής αντιπροσωπείας και υπεύθυνη για το αγωνιστικό μέρος. Ταυτόχρονα έπρεπε να φροντίζει τη μικρή κόρη της. Άλλωστε την εποχή εκείνη δεν είχε προσχωρήσει στον ηδονισμό. Στη «Monsena» πηγαίναμε κάθε χρόνο το Μάιο ή Ιούνιο σαν οικογένεια, η μικρή με θεωρούσε θετό πατέρα της. Όμως ψαχνόμουν, αναζητούσα το κάτι άλλο, ήθελα να διαλύσω το μύθο περί  «ασεξουαλικότητας» στα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών. Δεν ήταν δυνατό να μένει κανείς απαθής με τέτοια υπέροχα σώματα. Όταν εμφανίστηκαν οι Ρωσίδες και οι Ουκρανές γυμνίστριες ξύπνησαν τα πνεύματα! Μια αγκαλιά, ένα ζεστό φιλί και κανένα αθώο τρίψιμο…

Το
Rovinj πάντοτε ήταν  δημοφιλής προορισμός για τους Ευρωπαίους, αλλά οι ηδονιστές παράμεναν κρυμμένοι. Ο κόσμος έβλεπε με στραβό μάτι τους πολυγαμικούς. Στα κέντρα προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα. Σήμερα τα πάντα είναι ελεύθερα. Το «Αnaconda Bar», το μεγαλύτερο κέντρο διασκέδασης ηδονιστών στο Rovinj, έφερε τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα η πόλη να περάσει στην εποχή του ηδονισμού.

Η ενοικίαση πλοιαρίου για ομαδικό πήδημα είναι δυνατή. Συμφωνείς με τον κυβερνήτη-ιδιοκτήτη, κατεβάζεις τα κουρτινάκια και πηδιέσαι σε ένα από τα ωραιότερα τοπία της χώρας. Μετά μπαίνεις στη θάλασσα, ξεπλένεσαι και πάλι τα ίδια! Αν είσαι τυχερός, θα βρεις και άλλα σκάφη με ηδονιστές, οπότε σχηματίζεται στολίσκος γαμόπλοιων! Διοργάνωση πλωτών
gangbang με συνδυασμό bukkake θα προστεθούν στα προγράμματα των τουριστικών πλοιαρίων.

«Οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές» επισημαίνει η Σλάβιτσα.  Στο μέλλον θα ασχοληθώ σοβαρά με τον ηδονισμό και τη φιλοσοφία του. Θα ψάξω να βρω βιβλία, άρθρα, όπως πραγματικά έκανα οκτώ χρόνια μετά.

Χαίρομαι που «ηθικές τσούλες», όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους, γυναίκες συγγραφείς δίνουν χρήσιμες συμβουλές στους αναγνώστες τους. Βγάζω το καπέλο μου στις συγγραφείς Dossie Easton και Janet Hardy. Νομίζω ότι οι ηδονιστές πρέπει να διαβάζουν και να ενημερώνονται. «
The Ethical Slut», δεύτερη αναθεωρημένη έκδοση 2012, μάς δείχνει το δρόμο. Άλλο αξιόλογο βιβλίο είναι αυτό της Αμερικανίδας συγγραφέα Deborah Anapol με τίτλο «Polyamory». Eγώ, πάντως δεν θεωρώ τον  εαυτό μου «ηθικό τσούλο!» Είμαι ανήθικος...

Μέσα στο 2013, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχω συγκεντρώσει επιπλέον τριάντα τίτλους στα Αγγλικά. Ποιος ξέρει ίσως κανένας μεταπτυχιακός φοιτητής υποβάλει διδακτορική διατριβή για την  ανταλλαγή ζευγαριών ή την πολυγαμία!

Υπάρχει ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τους ηδονιστές παραγωγής 1999 που θέλω να το παραγγείλω σε πρώτη ευκαιρία. Η βιβλιογραφία είναι πλούσια, η διάθεση υπάρχει, τα χρήματα λείπουν. Πάντως, σε γενικές γραμμές, η «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας και Ηδονισμού», εμπλουτίστηκε σημαντικά το 2012, δυστυχώς σε βάρος της «Βιβλιοθήκης Γυμνισμού».

Ζητώ από τους φίλους αναγνώστες, αν υποπέσουν στην αντίληψή τους δημοσιεύματα στον εγχώριο Τύπο, να τα στείλουν σε φωτοαντίγραφα για τη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας και Ηδονισμού».


No comments:

Post a Comment