Followers

Wednesday, November 28, 2012

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Γ'







ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

O
ι πρώτοι Γάλλοι ηδονιστές φθάνουν στον «Κόλπο των Χοίρων» κατά τις 4 το απόγευμα. Επιλέγουν το χώρο και στήνουν τις μπλε ομπρέλες, στρώνουν τις πετσέτες και ελέγχουν τον περιβάλλοντα χώρο. Οι ηδονοβλεψίες βρίσκονται σε εγρήγορση. «Κάτι ετοιμάζεται εδώ, θα ευχαριστηθούμε μάτι!» 


Η Φλοράνς αφήνει τις προμήθειες στο γειτονικό εστιατόριο και φθάνει στην παραλία. Όλοι σηκώνονται και τη χαιρετούν. Φοράει τις αλυσιδίτσες της, είναι φρεσκοξυρισμένη. Επιθεωρεί το χώρο, δίνει την έγκρισή της και περιμένει τον ουγγρορουμανικό άξονα. Τα πέντε ζευγάρια εμφανίζονται στο βάθος της παραλίας. Μπροστά η αρχηγός, η ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ, που τραγουδάει και λικνίζεται. Τη βλέπει η Φλοράνς, τρέχει και την αγκαλιάζει. «Φοβήθηκα μήπως δεν έρθεις!» Η Τίμεα την αγκαλιάζει, ανταλλάσουν βαθιά φιλιά και προχωρούν υπό τις επευφημίες των συγκεντρωμένων. Η Τίμεα ενθουσιάζει το κοινό. Χαιρετάει τους πάντες με υπόκλιση.

Μπροστά από τις ομπρέλες έχει παραταχθεί ο γαλλικός άξονας.  Η Φλοράνς παρουσιάζει την αγαπημένη της σε όσους δεν τη γνωρίζουν. Η ομάδα τώρα αριθμεί 20 γυναίκες και 15 άνδρες. Οι ηδονοβλεψίες τρίβουν τα χέρια τους. «Θα δούμε ομαδικό πήδημα υψηλών προδιαγραφών!» Η Φλοράνς τους ενημερώνει ότι δεν πρέπει να πλησιάσουν κοντά στα κορίτσια. «Μαλακιστείτε, πηδηχτείτε μεταξύ σας, αλλά δεν θα ενοχλήσετε τις γυναίκες». «Αυτές ανήκουν στην παρέα μας». «Πριν ξεκινήσουμε το τρένο-
gangbang να πιούμε κάτι δροσιστικό, γιατί η ζέστη είναι αφόρητη». Για να βλέπουν τα πράγματά τους οριοθετούν την περιοχή τους και ζητούν από τον παγωτατζή να προσέχει το μέρος. Η Τίμεα κάνει κέφι να γλείψει ξυλάκι-φράουλα. Η Φλοράνς την παίρνει μαζί της και αγοράζουν καμιά εικοσαριά ξυλάκια. «Γλείψτε τα καλά όλες σας να καυλώσουμε τους αυνανιστές». Βγάζουν τις γλώσσες και γλείφουν επιδεικτικά τα ξυλάκια. Οι άλλοι μαλακίζονταιι κανονικά. «Αφησέ τους να χύσουν τώρα, γιατί διαφορετικά θα μάς πιτσιλίσουν στους αμμόλοφους!» Οι άνδρες να φορέσουν τα δαχτυλίδια τους για να ξεχωρίζουμε τους ιδιοκτήτες των καυλιών!» Τα κορίτσια παίρνουν μπλε δαχτυλίδια και τα βάζουν στα καυλιά των φίλων τους. Η Άνι θελει να γαμηθεί μόνο με τον Ένγκι και του βάζει άλλο χρώμα. Το βλέπει η Φλοράνς και παίρνει ανάποδες στροφές. «Άμα σε ξεσκίσουν οι αυνανιστές, μη μου ζητάς βοήθεια!» Εν τω μεταξύ έχει πέσει σύρμα στους ηδονοβλεψίες και καταφθάνουν ενισχύσεις από τους γειτονικούς αμμόλοφους. Τρέχουν να δουν το τρένο-gangbang που ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Τα άλλα ζευγάρια παραπονιούνται για έλλειψη θεατών!

Η Φλοράνς σαν καλή διοργανώτρια τοποθετεί στην κορυφή την Τίμεα, μετά τον Ένγκι, την Άνι κ.ο.κ. Πρακτκά κάθε άνδρας βρίσκεται ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Η Τίμεα κρατάει μια σφυρίχτρα για να δίνει το ρυθμό. ΟΙ ηδονοβλεψίες σχηματίζουν δυο σειρές, αριστερά και δεξιά, χειροκροτούν, επευφημούν και σφυρίζουν την Τίμεα που τους κάνει νόημα ότι πρέπει να αυνανίζονται συντονισμένα! Στο βάθος ο τελετάρχης καλεί τους καθυστερημένους να προλάβουν την έναρξη της παράστασης.

Τέσσερις άνδρες που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι ελέγχουν τους θεατές για κάμερες, κινητά και επικίνδυνα αντικείμενα. Στέκονται στις τέσσερις πλευρές του ξέφωτου. «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Βγάλτε αλυσίδες, ρολόγια, περιδέραια και παραδώστε τα στους φύλακες». «Βάλτε αντιηλιακό, τριφτείτε καλά, δεν θέλω γκρίνιες». Άνδρες και γυναίκες χουφτώνονται. «‘Ένγκι, βάλε μου κρέμα στον πισινό μου, να μην καώ!» ζητάει η Τίμεα. Η Άνι χουφτώνει τον Ένγκι από πίσω και η Φανί της βάζει κωλοδάχτυλο. Μέσα σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα ξεκινάει το τρένο-
gangbang. Οι ηδονιστές διανύουν μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων και επιστρέφουν στο σημείο εκκίνησης. Ο κόσμος πυκνώνει, σπρώχνονται να βλέπουν καλύτερα. Όταν επιστρέφουν στο σημείο εκκίνησης, οι άνδρες απομακρύνονται από τις γυναίκες, σχηματίζουν μια σειρά δεξιά, οι γυναίκες αριστερά, γονατίζουν και οι σύντροφοί τους ολοκληρώνουν στα πρόσωπά τους. «Εκπληκτικός συντονισμός, συγχαρητήρια, κύριοι, και συγχαρητήρια, κορίτσια, για την άψογη εμφάνισή σας!» Ύστερα σηκώνουν την Τίμεα, την Άντρεα, την Μπέλα τη Βιορίκα και τη Ραντίκα στα χέρια και τις αποθεώνουν. Στο τέλος αποθεώνουν τη Φλοράνς. «Πάμε να πλυθούμε στη θάλασσα». Το πλήθος μετακινείται προς την ακτή. Τα κορίτσια βρέχονται και επιστρέφουν στις ομπρέλες τους να φάνε ελαφρά. «Βάλτε τα αγγουράκια στο μουνί σας, κορίτσια,  και προσπαθήστε –απευθύνεται  στους άνδρες- να τα τραβήξετε με το στόμα σας!»

Μετά αποκαμωμένη από την υπερπροσπάθεια δηλώνει ότι θέλει να πηδηχτεί μπροστά στην παρέα της. Σχηματίζουν κύκλο γύρω της, εμποδίζοντας τους ηδονοβλεψίες να ενοχλήσουν, και παρακολουθούν λεσβιακή παράσταση των ερωτευμένων γυναικών. «Όταν γυρίσουμε στη Βουδαπέστη, θα ανοίξουμε σχολή εκμάθησης
gangbang», λέει ο Γιάνος.

«Πάμε πίσω να ξεκουραστούμε, γιατί το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεξοπερίπατο και ύστερα σεξοσάουνα. Θα πηδηχτούμε σε 60 βαθμούς!»

No comments:

Post a Comment