Followers

Wednesday, November 21, 2012

PHOTO 11214


O στοματικός έρωτας είναι δημοφιλής στην παραλία των ζευγσριών. Όπως στη φωτογραφία, δύο ή περισσότερες γυναίκες μελετούν τα καυλιά. Γι' αυτό οι άνδρες φορούν καυλοδαχτυλίδια. Έρχεται στην παρέα σου και πολύ φυσικά -τουλάχιστο ρωτάει- αν μπορεί να τον παίξει. Το παίξιμο φέρνει αμοιβαίο αυνανισμό και καταλήγει σε άγριο πήδημα, συνήθως στους αμμόλοφους.

Εκείνο που μπορεί επίσης να συμβεί είναι να την πέσουν στη σύντροφό σου με άγριες διαθέσεις. Εσύ δεν μετράς για ορισμένες ερεθισμένες που δεν υπολογίζουν κανέναν. Άμα δουν ξυρισμένο μουνί, τρέλα κι αυτή, ορμούν να το φάνε! Οι καλύτερες λεσβιακές παραστάσεις σε όλο τον κόσμο δίνονται στην παραλία των ζευγαριών με συμπαραστάτες δεκάδες ηδονοβλεψίες, άνδρες και γυναίκες.

Μια φορά που πήγα πριν από πολλά χρόνια  την έπεσαν στη συνοδό μου και την κατέφαγαν οι αχόρταγες. Εκείνη το απολάμβανε. Οι αθεόφοβες δεν με άφησαν τουλάχιστο να πάρω μάτι! Την είχαν βάλει στη μέση και την έγλειφαν σαν σκύλοι! Εγώ το μόνο που έβλεπα ήταν οι τουρλωτοί πισινοί τους.

Προσοχή. Οι γυναίκες να μην πηγαίνουν μόνες τους για οποιονδήποτε λόγο στους αμμόλοφους. Κινδυνεύουν να περικυκλωθούν από αυνανιστές με άγριες διαθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Γαλλίδα δημοσιογράφος που έκανε το λάθος να παέι μόνη της να δει και της την έπεσαν δεκάδες καυλωμένοι άνδρες. Μόλις πρόλαβε να φύγει. Άλλες βρέθηκαν με αδέσποτα καυλιά στα χέρια τους!


Στην Κροατία μοιραζόμουν τα πάντα, στο Cap d'Agde  δεν είχα επιλογή.


No comments:

Post a Comment