Followers

Wednesday, November 28, 2012

OI ΣEΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Α'






Οι σεξουαλικές περιπέτειες τριών ζευγαριών από την Ουγγαρία: Γιάνος-Άντρεα, Μπέλα- Μάρικα και Ένγκι-Τίμεα στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Τρία ζευγάρια που κατακτούν τους πάντες και αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον «Κόλπο των Χοίρων». Χρησιμοποιούμε απλή, κατανοητή γλώσσα και η καταγραφή των σεξουαλικών περιπετειών στην «πρωτεύουσα της απελευθέρωσης», όπως ονομάζεται από τους γυμνοκράτες-ηδονιστές, αφορά τα πιο σημαντικά μέρη που πρέπει να επισκεφθεί ένα ζευγάρι κατά την παραμονή του εκεί. Αφιερωμένο με πολλή αγάπη στους φίλους μας γυμνοκράτες-ηδονιστές σε όλο τον κόσμο. Καλή διασκέδαση στο μαγικό κόσμο Cap dAgde.                                   
                                      Κassandra και angmimik




Τρία νεαρά ζευγάρια, στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους, εργάζονται σκληρά όλο το χειμώνα, στερούνται βασικές απολαύσεις, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζεται για να περάσουν μαι εβδομάδα στο
Cap dAgde.

Δεν συζητούν να μείνουν μέσα στο «Χωριό Γυμνιστών», αφού το ποσό που διαθέτουν μετά βίας καλύπτει τα μεταφορικά και τη διαμονή τους στο γειτονικό καμπινγκ των αδελφών
Oltra.

Η Τίμεα και ο Ένγκι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Ρουμανία. Οι γονείς τους κατάγονταν από την πόλη Κόλοσβαρ. Το 1988, ύστερα από τις τεταμένες σχέσεις των δυο χωρών με αφορμή την πολιτική αφομοίωσης του ουγγρικού στοιχείου από την κυβέρνηση Τσαουσέσκου, οι δυο οικογένειες μετανάστευσαν στη Βουδαπέστη. Μιλούσαν ουγγρικά αλλά και ρουμανικά, αφού είχαν πάει σε μεικτό σχολείο της μειονότητας.

Ο Ένγκι, 26, και η Τίμεα, 24, ξανθοί, μεσαίου αναστήματος, με γαλανούς οφθαλμούς, εντελώς αποτριχωμένοι, όπως άλλωστε η πλειονότητα των ζευγαριών, είχαν μικρή πείρα από ηδονιστική διασκέδαση. Γνωρίστηκαν με τα άλλα δυο ζευγάρια σε ιδιωτικό χώρο της Βουδαπέστης.

Ο Γιάνος με την Άντρεα και ο Μπέλα με τη Μάρικα είχαν γεννηθεί, οι πρώτοι στο Έγκερ και οι δεύτεροι στο Μίσκολτς. Η ανέχεια, η έλλειψη εργασίας και η συντηρητική νοοτροπία της περιφέρειας τους ανάγκασαν να έρθουν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ψηλοί, με ωραία χαρακτηριστικά, αρκετά καλλιεργημένοι για την ηλικία τους (28 και 26 χρονών) είχαν προσχωρήσει στον ηδονισμό. Ήταν τρόπος ζωής να συμμετέχουν σε ιδιωτικές συγκεντρώσεις, να κάνουν νέες γνωριμίες και να ανταλλάσουν σύντροφους. Σε μια τέτοια συγκέντρωση γνωρίστηκαν με τον Μπέλα και τη Μάρικα, 29 και 28 χρονών, εντελώς συμπτωμαιτκά, όταν ο Γιάνος ζήτησε φωτιά από τον Μπέλα. Κουβέντα στην κουβέντα κατέληξαν στο κρεβάτι, όπου όμως, για καλή τους τύχη, βρήκαν την Τίμεα και τον Έγκι. Έγιναν αχώριστοι φίλοι, πηδιόντουσαν τακτικά και συζητούσαν κοινές διακοπές σε κέντρο παραθερισμού ηδονιστών.

«Έχω υποσχεθεί στην Τίμεα να περάσουμε μια εβδομάδα στο
Cap dAgde». Είδε ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση και γλυκάθηκε. «Ένγκι», μου λέει, «Θέλω να φορέσω τις ψηλοτάκουνες γόβες και τη μαύρη πλαστιή φουστίτσα και να δείχνω το μουνάκι μου!» «Να πηδηχτούμε ομαδικά στην παραλία των ζευγαριών».

Ο Γιάνος, ο μεγαλύτερος της παρέας συγκέντρωσε πληροφορίες, ενημερωτικά φυλλάδια και άλλα χρήσιμα έντυπα. «Το καλό είναι ότι είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν χρειαζόμαστε θεώρηση διαβατήριου, μόνο ευρώ που θα πάρουμε από τράπεζα».

«Με πρόχειρους υπολογισμούς θα μας κοστίσει περίπου 500€ το ζευγάρι, μαζί με τα μεταφορικά μας. Θα μείνουμε στο κάμπινγκ των αδελφών
Oltra και θα περνάμε την ημέρα μας στην παραλία των ζευγαριών και τους αμμόλοφους».

«Τα χρήματα δεν φθάνουν για έντονη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά τα κορίτσια θα φορέσουν ψηλοτάκουνες γόβες και κοντές φούστες. «Έχουν ωραία μουνιά, γιατί να μην τα δείξουν στον κόσμο!» Η Άντρεα και η Μπέλα έσπευσαν στην αγορά να αγοράσουν κόκκινες γόβες. Η κορμοστασιά τους ήταν τέτοια που δεν θα περνούσε απαρατήρητη στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Η Μπέλα επαναλάμβανε τις λέξεις «
non conformiste» που σημαίνει στην ορολογία των ηδονιστών «ανταλλαγή συντρόφων». Η Άντρεα πίστευε ότι με τις κόκκινες γόβες θα καύλωνε τους άνδρες εκεί. «Δεν θα φοράω στρινγκ, ώστε να μου πιάνουν το μουνί, πεθαίνω για δάχτυλο!» Η Τίμεα, κατάξανθη με μπλέ μάτια, ονειρευόταν τρένο-gangbang στους αμμόλοφους και ξέφρενο πήδημα. Τα αγόρια ήθελαν να ευχαριστηθούν τα κορίτσια τους, αλλά κρατούσαν τον πήχυ χαμηλά. «Θέλω η Τίμεα να γίνει η βασίλισσα της παραλίας των ζευγαριών, έχει ηγετικά προσόντα, αλλά τα περιορισμένα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα».«Πάντως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να περάσουν καλά».

Η καλύτερη περίοδος είναι τα μέσα Ιουνίου. «Θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας» «Ξέρω καλά ότι το
Cap dAgde είναι παράδεισος για τις γυναίκες. Τα κορίτσια είχαν συγκινηθεί και δακρύσει. «Θα βάλετε τις φουστίτσες και θα μας κάνετε περήφανους». «Με τη συζήτηση καύλωσα, πάμε να πηδηχτούμε στο δωμάτιο». Ανέβηκαν στο δωμάτιο, ξάπλωσαν στο κρεβάτι και πηδήχτηκαν. Η Τίμεα ονειρευόταν την παραλία των ζευγαριών. «Θα πηδιέμαι παρουσία θεατών και θα δείχνω το μουνάκι μου. Θέλω οι άνδρες να την παίζουν για πάρτη μου!» «Ένγκι, σε λατρεύω!»

No comments:

Post a Comment