Followers

Thursday, November 29, 2012

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΑ΄




Η ομπρέλα, το τραπεζάκι και οι καρέκλες βρίσκονται κοντά στο φράχτη και όχι στους αμμόλοφους, γιατί, όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η πρόσβαση σε αυτούς. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές ρωτούν τι θα γίνει. Στο τραπεζάκι υπάρχει ένα μεγάλο λευκό τετράδιο, κουτιά με κίτρινα δαχτυλίδια για τους άνδρες, προφυλακτικά, κρέμες και άλλα απαραίτητα υλικά, προσφορά καταστημάτων στη φίλη τους Φλοράνς. Η Φλοράνς κάθεται στη μια καρέκλα, φορώντας τα κοσμήματά της, ένα τεράστιο περιδέραιο που ακουμπάει στις ρώγες της, δίπλα της επίσης κάθεται η Υβέτ και όρθια η Μονίκ που υποδέχεται τους επισκέπτες. Ο Μισέλ έχει φέρει ξυλάκια παγωτό για τις κυρίες. Η Μονίκ γλείφει προκλητικά το ξυλάκι-φράουλα και καυλώνει τους ηδονοβλεψίες που αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Πρώτη φορά βλέπουν τέτοια οργάνωση.

Κατά τις 12 καταφθάνει ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας με τις ωραιότερες γυναίκες και την Τίμεα επικεφαλής, που αποθεώνεται από το κοινό. Ο Μισέλ τρέχει να της δώσει παγωτό, πράγμα που προκαλεί τη ζήλεια της Μονίκ. Η Τίμεα φιλάει όλους με πρώτη τη Φλοράνς. «Κούκλα μου, σήμερα είναι η μέρα των 80 καυλιών!» Μεγάλη μέρα για την  παραλία των ζευγαριών. Τα κορίτσια απλώνουν τις πετσέτες τους δίπλα και σχηματίζεται μια σειρά. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα δαχτυλώνονται. Είναι ήδη καυλωμένες με τους ηδονοβλεψίες που αυνανίζονται. Η Φλοράνς φωνάζει, «θα τελειώσετε πριν την ώρα σας». «Είπαμε αρχίζουμε στις 5.30». Ο αρχιηδονοβλεψίας απαντάει, «Τέτοια μουνιά δεν βλέπουμε κάθε μέρα». Ο Γιάνος, ο Μπέλα, ο Μίχαι, ο Ένγκι και ο Χόρια περνούν από το τραπεζάκι. Η Μονίκ τοποθετεί το κίτρινο δαχτυλίδι στη βάση του καυλιού τους και τα γλείφει.

Σιγά-σιγά εμφανίζονται οι συμμαθήτριες της Φλοράνς. «Καλώς τις μουνάρες!» Έχουν έρθει με τους άνδρες τους. «Πηγαίνετε στη Μονίκ να σας βάλει δαχτυλίδια». Εκείνες φορούν αλυσιδίτσα στη μέση. «Θα είμαστε δίπλα σας, κάτι σαν εξέδρα». Μέχρι τις 4 έχουν εμφανιστεί όλοι όσοι μπόρεσαν να έρθουν και τα πρωινά ζευγάρια. Γίνεται προσωρινή καταμέτρηση: 85 κίτρινα καυλιά και ισάριθμες γυναίκες με κίτρινα καπελάκια που γράφουν στο γείσο «Δοκίμασέ με». Οι δίδυμες με τη μητέρα τους ξεχωρίζουν. Οι 19χρονες, φανατικές ηδονίστριες, γλείφουν τα ξυλάκια και βγάζουν γλώσσα έξω. Ο Μίχαι παρατηρεί, «χρειάζεται γιατρός, μην αρχίσουν οι λιποθυμίες». Από το παρατηρητήριο  των ναυαγoσωστών βλέπουν τον κόσμο. «Συμβαίνει τίποτε;». «Όχι, έχουμε την ετήσια συγκέντρωσή μας!».

Ο Μισέλ ειδοποιεί τηλεφωνικά τον προμηθευτή του να φέρει και άλλα ξυλάκια. «Έτσι μού έρχεται να τα βάλω στα μουνιά τους και να τα φάω». «Εγώ δεν μπορώ να πάρω μέρος, βγάζω μεροκάματο». Η Φλοράνς λέει «στοιχηθείτε για την τελική καταμέτρηση». «Έλεγχος ονομάτων και καυλιών». Η Υβέτ με τη Μονίκ ελέγχουν αν φορούν όλοι κίτρινα καυλοδαχτυλίδια. Η Άντρεα δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι βλέπει, «επιθεώρηση καυλιών κάθε μεγέθους με κίτρινα ομοιόμορφα δαχτυλίδια,  μου φαίνεται όνειρο». Η Μάρικα ξερογλείφεται.
«Μπέλα, μην ξεχάσεις να μας βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τα χύσια στο πρόσωπο!»

No comments:

Post a Comment