Followers

Friday, November 30, 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ BUKKAKE ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΖΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ



Η Σλάβιτσα, ως εθισμένη και σκληροπυρηνική ηδονίστριοα, πίστευε στην υποδειγματική διεξαγωγή της ομαδικής εκσπερμάτισης (bukkake) πολλών ανδρών στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

«Το  bukkake είναι η απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση και για τα δυο φύλα, ιδιαίτερα για τη γυναίκα που δέχεται ζεστό σπέρμα στο πρόσωπό της. Η επιτυχημένη διοργάνωσή του προϋποθέτει ορισμένους απλούς κανόνες». «Εμείς γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε δεν χρειάζεται να τους επαναλάβουμε
».

Μάς φώναξε στα βράχια και μάς ανακοίνωσε ότι με την ευκαιρία των γενεθλίων της αγαπημένης μας ηδονίστριας Ρόζι, η
«τσούλα του  Rovinj» συμπλήρωνε τα 26, θα παρέδιδε μαθήματα επιτυχημένου και ασφαλούς bukkake στο διαμέρισμά μου στη «Monsena».

«Ο ιδανικός αριθμός των ανδρών πρέπει να είναι ο τριπλάσιος απ’ αυτόν των γυναικών». «Στο εορταστικό
bukkake τιμώμενα πρόσωπα είναι η Ροζάλια, η Μαρία και η Παυλίνα». «Άρα χρειάζονται εννέα άνδρες, απόλυτης εμπιστοσύνης». «Εγώ δεν θα συμμετάσχω ενεργά, αλλά θα συντονίζω τη διεξαγωγή του και θα σημειώνω τυχόν αστοχίες». Μιλάει και χαϊδεύει το μουνί της. «Χαϊδευτείτε και εσείς, θέλω να σας βλέπω!»

Μαζευόμαστε στο παραλιακό εστιατόριο. Πίνουμε το αναψυκτικό μας και ακούμε με προσοχή την «αρχιέρεια της ακολασίας» να μας εκθέτει τις απόψεις της. Η Ροζάλια ρωτάει αν μπορεί να καταπιεί το σπερμα. «Δεν το συνιστώ, βασικά για δύο λόγους». «Πρώτον, δεν γνωρίζεις αν είσαι αλλεργική στην κατάποση». «Έχουν αναφερθεί θάνατοι από αλλεργική αντίδραση, σπάνιο φαινόμενο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει.» «Δεύτερο, η φιλοσοφία του
bukkake είναι η εκσπερμάτιση να γίνεται κυρίως στο πρόσωπο και όχι μέσα στο στόμα». «Αλλά η γυναίκα δεν πρέπει να  καταπίνει το σπέρμα». «Εγώ προσωπικά ποτέ δεν καταπίνω το σπέρμα, το κρατώ για λίγο στη στοματική κοιλότητα, κάνω γαργάρες και μετά το συγκεντρώνω σε κύπελλο».
« Ύστερα αδειάζω το περιεχόμενό του στο σώμα μου και κάνω μασάζ». «Ή επιτρέπω στους φίλους μου να με τρίψουν από την κορυφή ως τα νύχια, όπως θα κάνω με το Μίκι». Συνεχίζει, «η γυναίκα πρέπει να είναι αμακιγιάριστη, με τα μαλλιά της μαζεμένα σε κότσο, καλό είναι να φοράει φιλέ, δεδομένου ότι όλο το πρόσωπό της θα γεμίσει σπέρμα».

Η Παυλίνα παρατηρεί ότι έχει καυλώσει με τη συζήτηση. «Ποιοι θα πάρουν μέρος;» «Ο Μίκι, ο Άντε, ο Μάρκο, ο Μίρκο και πέντε άλλοι άνδρες που θα επιλέξω εγώ».

Πάμε μαζί στο διαμέρισμα, βρίσκουμε τον κατάλληλο χώρο, απλώνουμε ένα στρώμα στο πάτωμα, σπρώχνουμε το τραπέζι της κουζίνας στην άκρη, ώστε οι κοπέλες να έχουν άφθονο χώρο στη διάθεσή τους. Η Σλάβι τηλεφωνεί σε δικούς της. «Εννοείται ότι δεν θα βγάλουμε φωτογραφίες ή βίντεο». «Είναι μια προσωπική απόλαυση και έτσι πρέπει να την κρατήσουμε». «Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω, «αρχιέρεια της καρδιάς μου» και την φιλάω στο στόμα. «Αν με ρωτήσεις, εγώ θέλω να τελειώσω στο πρόσωπό σου, να σε ζωγραφίσω!» «Και εγώ το θέλω, να δω τι θα κάνουμε».

«Χρειαζόμαστε αναψυκτικά, γιατί θα εξαντληθούμε». «Η πράξη θα επαναληφθεί δυο φορές». Τα κορίτσια μαζεύουν τα μαλλιά τους κότσο και βγάζουν προκλητικά τη γλώσσα τους. Η Παυλίνα και η Ροζάλια ήταν πολύ οικεία πρόσωπα. Είχαμε έρθει πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και απολαμβάναμε την κάθε μας στιγμή. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε με τον τρόπο μας!»

Η εκδήλωση προγραμματίζεται για τις 3 το μεσημέρι. «Κλείστε παράθυρα, ασφαλίστε την πόρτα, κανείς δεν θα μπει μέσα χωρίς την άδειά μου». «Χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση, όχι περιττές κουβέντες». «Η τελική φάση του
bukkake είναι η πιο σημαντική». «Κλείστε τα κινητά σας». Μιλούσε αποφασισμένη να βάλει τάξη. Η οργάνωσή της ήταν μοναδική. Ήταν η γυναίκα που επιζητούσε την τελειότητα στην ερωτική πράξη. Το «ζωγράφισμα» στα πρόσωπά τους δεν ήταν η απλή εκτόνωση μιας στιγμιαίας επιθυμίας, η «τιμωρία» άτακτων και άπιστων γυναικών, αλλά ο διαφορετικός τρόπος σεξουαλικής έκφρασης προς αγαπημένα πρόσωπα.

«Το
bukkake είναι μυσταγωγία και για τα δυο μέρη. Η πράξη αυτή καθεαυτή είναι εκδήλωση αγάπης και σεβασμού, όχι τιμωρία του ισχυρού φύλου προς την άπιστη γυναίκα. Αν ο άνδρας προσπαθήσει να επιβληθεί με οποιονδήποτε τρόπο στη γυναίκα και αυτή αισθανθεί μειωμένη ή αντικείμενο ηδονής, το bukkake παύει να είναι απόλαυση και καταντάει μαρτύριο». Προσπαθούσα με απλά λόγια να εξηγήσω και στις τρεις τη φιλοσοφία μου. Είχα πάρει μέρος σε αρκετές ειδικές βραδιές ζωγραφίσματος προσώπων με γυναίκες που γνώριζα και εκτιμούσα. Ποτέ δεν επέβαλα τους όρους μου. Σεβόμουν την άλλη πλευρά. Όταν τελείωνα, τις αγκάλιαζα και τις φιλούσα. Είχα δικό μου κώδικα ερωτικής συμπεριφοράς τον οποίο τηρούσα απαρέγκλιτα. Δεν υιοθετώ απόψεις επιστημόινων ότι το bukkake υποβιβάζει τη γυναίκα και είναι τρόπος υποταγής της στο κυριάρχο αρσενικό.

Η Σλάβιτσα άκουγε προσεκτικά. Με πήρε αγκαλιά, με φίλησε, ως ηδονιστές θέλαμε να έχουμε σωματική επαφή, και μου είπε ορθά-κοφτά, «θέλω να με ζωγραφίσεις!» Της μάζεψα τα μαλλιά πίσω, γονάτισε, με ερέθισε με το χέρι ή το στόμα της και όταν ήμουν έτοιμος, τελείωσα στα μάγουλά της. Δεν έκανε καμιά προσπάθεια να σκουπιστεί. «Το σπέρμα έχει πρωτε
ΐνες», καθώς η Μαρία, η Παυλίνα και η Ροζάλια δέχονταν πίδακες σπέρματος από τους υπόλοιπους.

Καθίσαμε στο τραπέζι και απολαύσαμε παγωμένη βυσσινάδα με αμοιβαίο γλείψιμο. Ήμασταν τόσο καυλωμένοι που ξαναχύσαμε στα ποτήρια των κοριτσιών κι αυτές ήπιαν μονορούφι τη βυσσινάδα.  Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από μια ώρα, αλλά ήταν μοναδική εμπειρία. «Σλάβι, να σε σκουπίσω, δεν μπορείς να βγεις έξω με σπέρμα στο πρόσωπο». «Άστο λιγο, πιάσε μου το χέρι και αγκάλιασέ με σφιχτά».
«Έχω ανάγκη απο ζεστή αγκαλιά!» Ακούμε φωνές απ’ έξω. Η Γιόζιπα, η Ζέλικα και η Μίρκα είχαν πληροφορηθεί – άγνωστο από πού – το bukkake – κι ήταν έξαλλες. «Μας την φέρατε με το χειρότερο τρόπο!» Μπήκαν μέσα με το έτσι θέλω και άρχισαν να γλείφουν τα χύσια από τα κορίτσια. «Τουλάχιστο να γευθούμε το σπέρμα των ανδρών μας!» «Αφού τόσο πολύ αγαπάτε το bukkake, ελάτε το βράδυ να σας ζωγραφίσουμε!» Η μαγική λέξη είχε ακουστεί. «Φέρτε κρασί, μείνετε αμακιγιάριστες και μαζέψτε τα μαλλιά σας κότσο». «Έχει περισσέψει αρκετό σπέρμα για όλες σας!»

Δώσαμε ραντεβού για τις 9 το βράδυ σε άλλο διαμέρισμα κοντά στο εστιατόριο του βουνού. Πρότείνα στη Σλάβιτσα την ακόλουθη ιδέα, «Θα στολίσουμε πάστες με το σπέρμα μας και θα τις προσφέρουμε στα κορίτσια». «Εγώ θέλω σοκολατίνα, ώστε να φαίνεται η λευκή γαρνιτούρα!»  «Σλάβι, είσαι μοναδική!» Πιασμένοι χέρι-χέρι κατηφορίσαμε προς τα βράχια.

Ευτυχώς είχε σκουπιστεί. Αισθανόμουν περήφανος για την «αρχιέρεια της ακολασίας». Βλέπουμε τη Σουζάνα να συζητάει με πελάτες της. Αυτοί ήθελαν να την πάρουν ομαδικά με την ποδιά της και τα ψηλοτάκουνα. Ένας, μεταξύ αστείου και σοβαρού, της λέει, «αν φορέσεις γόβες, θα σε πάρω τουλάχιστο δυο φορές!»  Η Σλάβι φορούσε σάνδαλα με παγανιστικά σύμβολα, αλλ’ όταν την είδα με τις μαύρες γόβες της στο
Rovinj, τρελάθηκα! Μου ερχόταν να την πηδήξω στο παγκάκι!

No comments:

Post a Comment