Followers

Saturday, November 24, 2012

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ: ΜΕΡΟΣ Α'

Στα 51 της χρόνια η Koversada παραμενει η πρώτη επιλογή χιλιάδων γυμνιστών. Στο βάθος διακρίνεται το ομώνυμο μικρό νησί και η πεζογέφυρα.



ΕΞΑΩΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΡΙΑΣ - ROVINJ - VRSAŘ - POREČ - 50 ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ (20 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 30 ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΕΝ ΠΛΩ - Η ΣΛΑΒΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΙ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ - ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΡΙΑΣ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΤΟΥΣ - ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ-ΜΟΥΝΙ - ΜΟΥΝΟΠΟΤΟ ΜΕ ΣΛΙΒΟΒΙΤΣΑ - ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ


ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Αφιερωμένο με πολλή αγάπη στις δυο γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή μου: τη Σλάβιτσα από το Rovinj της Κροατίας και τη συνεργάτιδά μου Carmen από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α.  Η πρώτη μού  δίδαξε τα απλά βήματα του σωστού gangbang και η δεύτερη τα μυστικά της επιτυχημένης ερωτικής ταινίας.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Στο εσωτερικό λιμάνι-μαρίνα του Rovinj υπάρχουν διαθέσιμα αλιευτικά σκάφη, οι ιδιοκτήτες των οποίων μεταφέρουν τουρίστες στα γειτονικά νησιά και στο αρχιπέλαγος του καλοκαιρινούς μήνες. Ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών και τη διάρκεια της εκδρομής κυμαίνεται το κόμιστρο, στη τιμή του οποίου περιλαμβάνεται τουλάχιστο ένα αναψυκτικό ή και πλήρες παραδοσιακό γεύμα (ψάρια και κεφτεδάκια στη σχάρα), σαλάτα και αναψυκτικά.


Τα σκάφη είναι αξιόπλοα, έχουν άδεια από την αρμόδια υπηρεσία της ακτοφυλακής και φέρουν σωσίβια και λέμβους.  Οι επιβάτες, αν είναι γυμνιστές, μπορούν να είναι γυμνοί καθ’ όλο τον πλου, εκτός των λιμανιών. Η επιβίβαση γίνεται, κατόπιν συμφωνίας,  στις προβλήτες των ΚΠΓ «Monsena», «Valalta» και «Koversada».

Η περίπτωσή μας ήταν εντελώς διαφορετική. Ως ηδονιστές επιθυμούσαμε να συνευρεθούμε ομαδικά στο σκάφος, χωρίς όμως να προκαλέσουμε προβλήματα τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στα παραπλέοντα σκάφη. Οι χειριστές ήτσν  εξοικειωμένοι με τους γυμνούς επιβάτες, αλλά όχι με gangbang! Το πλοιάριο που μάς είχε εξυπηρετήσει μέχρι τώρα, δεν μπορούσε να πάει τόσο μακριά. Έτσι η «αρχιέρεια της καρδιάς» μου και ο γράφων στραφήκαμε προς άλλο μεγαλύτερο σκάφος χωρητικότητας τουλάχιστον 45 ατόμων, με διπλό κατάστρωμα και απομονωμένη πρύμνη με κουρτινάκια για ασφαλές και διακριτικό πήδημα. Ο ιδιοκτήτης και κυβερνήτης, Βλάντο, ήταν μορφωμένος και έξυπνος τύπος. Κατάλαβε από την αρχή το σκοπό της κρουαζιέρας και μάς έθεσε του όρους του που έγιναν αποδεκτοί: ντυμένοι στα λιμάνια, όχι πήδημα κοντά στην ακτή και ήρεμοι αν εμφανιζόταν
η ακτοφυλακή. Στην πλώρη δεν επιτρεπόταν το γαμήσι, αλλά στην ευρύχωρη πρύμνη με τα κουρτινάκια κατεβασμένα δεν υπήρχε πρόβλημα.

Η Σλάβιτσα, που ανυπομονούσε να με γαμήσει - με είχε βαλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή - τριβόταν πάνω μου όση ώρα μιλούσα με τον ιδιοκτήτη. Αυτός χαμογελούσε. Η Σλάβι δεν κρατιόταν με τίποτε. Η συζήτηση την είχε ερεθίσει. Αισθανόμουνα το καυλί μου έτοιμο να πεταχτεί από το παντελόνι μου. Από την άλλη πλευρά είχα τη Ροζάλια που μού είχε υποσχεθεί ότι θα είναι ήσυχη.

Συμφωνήσαμε στο κόμιστρο, δώσαμε τα χέρια, πήρε την προκαταβολή και επιβιβαστήκαμε συνολικά 50 άτομα (20 άνδρες και 30 γυναίκες). Πραγματικά μεγάλη προσέλευση: το πήδημα εν πλω μαγνήτιζε τους Ροβινιώτες ακι τις Ροβινιώτισσες. Η Σλάβι με έσπρωξε στην πρύμνη και μού επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις. «Πάρε μου εδώ και τώρα, είμαι δική σου, δεν αντέχω», αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους που είχαν μείνει σύξυλοι! Καυτά φιλιά, χέρια στα επίμαχα σημεία, ευτυχώς ήταν κατεβασμένα τα κουρτινάκια, μού πέταξε το σημειωματάριο και με καβάλησε, ανασήκωσε τη φούστα της και μου έβαλε το αποτριχωμένο μουνί της στο στόμα. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει. «Προσπάθησε να κρατηθείς, να βγούμε από το λιμάνι και μετά θα πηδηχτούμε μέχρι τελικής πτώσης». «Μίκι, θέλω άγριο γαμήσι στα ανοιχτά των βράχων και να μάς βλέπουν οι ματάκηδες». Μανία με το μάτι και το θέαμα. Η Ροζάλια παρακολουθούσε την  επίθεση της αρχιέρειας σε μένα. Κάποια στιγμή της βάζει δάχτυλο στο μουνί της και η Σλάβι άρχισε να βογγάει. «Γαμημένη τσούλα του Rovinj, το μουνί σου στάζει υγρά». Έβγαλα το παντελόνι μου και έχυσε πάνω μου. Η μια κατάβρεχε την άλλη. «Προσέχετε να μη λερώσετε το τετράδιο».

Μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε το gangbang. Όλα τα καυλιά και τα μουνιά ενώθηκαν μεταξύ τους. Ο βοηθός έφερε αναψυκτικά, αλλά κανείς δεν ήθελε να διακόψει το πήδημα. Πήρα μια πορτοκαλάδα και η Σλάβι την έριξε πάνω της. «Πιες την από πάνω μουΗ Ροζάλια έβγαλε τη γλώσσα της και ρούφηξε ό,τι είχε μείνει. Έρχεται η Παυλίνα, που οι ρώγες της έσταζαν γάλα και την πέφτει στη Σλάβι. Οι τρελάρες οι Εστιάδες βλέποντας την αρχιέρειά τους να ξεσκίζεται, ύψωσαν τα χέρια τους και ευχαρίστησαν τη θεά Εστία για το απρόσμενο δώρο. Προσπαθούσα να ανασηκωθώ, αλλά δεν έβρισκα τα χέρια μου. Τότε κατάλαβα ότι και τα δυο ήταν απασχολημένα. Το ένα στο μουνί της Σλάβιτσα που σπαρταρούσε και φώναζε τη λέξη «μουνί» στα Κροατικά και το άλλο στις ρώγες της Ροζάλια. Στο στόμα μου αισθανόμουν τα υγρά κάποιας άλλης, αλλά δεν μπορούσα να δω ποια ήταν. «Μίκι, εγώ είμαι η Γιόζιπα». «Δεν πήρα πρωινό σήμεραΟ άνδρας της γαμούσε δυο Εστιάδες πιο κάτω. «Γιόζιπα, έχεις κολασμένα μουνόχειλαΣτα ανοιχτά της «Monsena», η κατάσταση ξεκαθάρισε. Σηκώθηκα, μάλλον ξέφυγα από τις μαινόμενες γυναίκες και πήγα στο πιλοτήριο να μιλήσω με το Βλάντο. «Σε ξέσκισαν, οι γαμημένες Ροβινιώτισσες». «Ναι, αλλά το ευχαριστήθηκα». «Τους έχω αδυναμία και έχω δεθεί κατά κάποιο τρόπο μαζί τους

Πίσω ακούγονταν οι φωνές των ξεσκισμένων. «Μίκι, έλα πίσω να τελειώσουμε. Μάς άφησες στη μέση. Θα έρθουμε και θα σε γαμήσουμε τέσσερις μαζί» και άλλα τέτοια τρελά. Στη Ροζάλια είχαν βάλει μπουκάλι στο μουνί της, ενώ κάποιος προσπαθούσε να ρουφήξει τα υγρά της. Η Μάργκιτ με την Ίλονα μάζευαν τα υγρά των γυναικών για το μουνοποτό τους. Η Βερόνικα ξεσκιζόταν άγρια με ένα βραχόβιο. Τι διάολο είχαν πάθει.

Ξαφνικά ακούγεται το σφύριγμα, έρχεται η ακτοφυλακή. Έλεγχος της άδειας και του αριθμού νηολογίου. Ένας ένστολος αξιωματικός ανεβαίνει στο σκάφος. Ανοίγει το κουρτινάκι και βλέπει τους ηδονιστές να ξεκουράζονται αγκαλιασμένοι. Χαιρετάει ευγενικά. Κάτι πήγε να πει η Ροζάλια και της βουλώνουν το στόμα. Βλέπει τα υγρά στο πάτωμα και ρωτάει τον κυβερνήτη τι συμβαίνει. «Πέσαμε σε κυματισμό έξω από τη «Valalta» και τα νερά έμειναν. Ποια νερά και μαλακίες. Υγρά με χύσια ανακατεμένα από την ομαδική παράκρουση ήταν. Γυρνάω πίσω να μαζέψω το τετράδιο. Η Σλάβι επιτίθεται πάλι και με ρίχνει κάτω. «Γαμημένε, με παράτησες στη μέση, τώρα θα σε κατουρήσω άγρια». Χειροκροτήματα από τους θεατές. «Κατούρησέ τον παντού!» «Καυλώνετε να με βλέπετε να κατουράω». «Μάς καυλώνεις. σε αγαπάμε» παροξυσμός. «Ρε Σλάβι, τι διάολο ήπιες πρωί;» «Τίποτε, είμαι καυλωμένη και χύνω ακατάπαυστα στον άνθρωπο που πάωΣκύβει και μού ψιθυρίζει, «έχω τσιμπηθεί μαζί σου!», της σκούπισα τα δάκρυα, ήταν συγκινημένη. Ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι στο βρεγμένο στρώμα. «Μη βγάλεις τα δάχτυλα  από το μουνί μου. Θέλω να σε αισθάνομαι μέσα μου!»  Είχα έρθει πολύ κοντά με τη Σλάβι, κάτι που δεν επιτρέπεται στους ηδονιστές. Αναπτύχθηκε μια παράξενη σχέση αγάπης-μίσους.

«KOVERSADA»
Μπήκαμε στο λιμανάκι της «Κοversada». Ηρεμήσαμε, σκουπιστήκαμε και βγήκαμε για σύντομο περίπατο. Πιασμένοι χέρι-χέρι στη «Μέκκα του γυμνισμού» πήραμε το ρομαντικό και γραφικό δρομάκι μέχρι το ομώνυμο νησί, όπου καθίσαμε και κάναμε μπάνιο. Η «Κοversada» είχε μεγάλη πληρότητα. Μετά πήγαμε στο κοντινό καφεμπάρ για κάτι δροσιστικό. Η αγάπη της ξεχείλιζε. Προσπαθούσε να είναι διακριτική και να μην προκαλεί, αλλά συνέχεια μού έλεγε να πάμε στους θάμνους να πηδηχτούμε. Τα πολλά γυμνά της είχαν ανοίξει την όρεξη. Η ηδονίστρια Σλάβιτσα στις καλύτερες στιγμές της! Περπατούσε με τέτοια άνεση που προκαλούσε τα βλέμματα των παραθεριστών. Φορούσε μόνο τα παγανιστικά σάνδαλά της, ένα ρολόι χεριού και το χαρακτηριστικό κόσμημα των Δρυΐδων. Η Εστία σε επίγεια έκδοση. Η γυναίκα που πολλοί πόθησαν, αλλά λίγοι την κατέκτησαν.

Ακολουθήσαμε το ωραιότερο μονοπάτι του κέντρου παραθερισμού γυμνιστών, με τα πανύψηλα δένδρα σε κάθε πλευρά, τα οποία ενώνονται στην κορυφή τους και σχηματίζουν μια αψίδα. Η Σλάβιτσα επηρεασμένη από το όλο σκηνικό νόμιζε ότι βρισκόταν σε αρχαία παγανιστική εκδήλωση. Μού κρατούσε σφιχτά το χέρι και μού έλεγε πόσο συγκινημένη ήταν. Όποιος πάει στην «Koversada», να μην ξεχάσει να διασχίσει το μονοπάτι αυτό. Δεκάδες γυμνιστές κάθε ηλικίας περνούσαν καθημερινά από εκεί. Δικαιωματικά η «Koversada» έχει ανακηρυχθεί σε πάρκο γυμνιστών. Φθάσαμε στην πεζογέφυρα που συνδέει το ομώνυμο νησί με την ξηρά και βρεθήκαμε στο κατάφυτο νησί που υπήρξε η απαρχή του ΚΠΓ το 1961. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την «Koversada». Η ομάδα είχε απορροφηθεί από το τοπίο, η Ροζάλια ζούσε το δικό της όνειρο. Οι Εστιάδες ευτυχώς είχαν βγάλει τους λευκούς χιτώνες και ήταν χάρμα οφθαλμών. Φορούσαν μόνο παγανιστικά σύμβολα. Τις άγγιξα, τις φίλησα και ανταποκρίθηκαν. Η μια φορούσε ένα περίεργο περιδέραιο. Το έβγαλε και μου το πέρασε στο λαιμό μου. Δώρο της θεάς Εστίας. «Μίκι, σε αγαπάμεΠροφανώς το προσκύνημα στη «Μέκκα του γυμνισμού» είχε βοηθήσει όλους μας να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειές μας. Έπρεπε όμως να επιστρέψουμε στο πλοίο και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Όλοι μας είχαμε ανανεωθεί από την παραμονή μας στον παράδεισο των γυμνιστών. Η Σλάβιτσα γελώντας πρόσθεσε, «είναι η πρώτη φορά που δεν κάναμε gangbang σε δημόσιο χώρο. Πάμε πίσω να πηδηχτούμε»!




No comments:

Post a Comment