Followers

Sunday, November 25, 2012

ΣΕΞΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΟ CAP D'AGDE


Ανάμεσα στα σεξοπαιχνίδια που προγραμματίζουμε στον «Κόλπο των Χοίρων» μετά τις 5.30μμ, κοντά  στο φράχτη, για να έχουμε καλή θέα – ως ηδονιστές συνδυάζουμε τη δράση με την παρακολούθηση άλλων ζευγαριών  - είναι τα εξής:

Διαγωνίζονται τέσσερα ή πέντε ζευγάρια, κατά προτίμηση από την ομάδα μας.


1) Οι άνδρες βάζουν δύο ή περισσότερα δάχτυλα ή τη γροθιά τους στον κόλπο της συντρόφου της και με γρήγορες κινήσεις πάνω-κάτω  τη φέρνουν σε οργασμό. Όποια γυναίκα τελειώσει πρώτη, είναι η νικήτρια.


2) Οι γυναίκες αλείφουν το ανδρικό μόριο με σοκολάτα ή κρέμα (επιλογή των διαγωνιζομένων), το παίρνουν στο στόμα μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός της. Η πρώτη σηκώνει το δεξί χέρι της μόλις αντιληφθεί την ολοκλήρωση και κερδίζει.




3)  Οι  άνδρες αλείφουν την κλειτορίδα της συντρόφου τους με κρέμα ή σοκολάτα (πάλι επιλογή των διαγωνιζομένων) και με τη γλώσσα τους αγωνίζονται να φέρουν σε οργασμό τις γυναίκες. Από τα βογγητά θα καταλάβουμε τη νικήτρια.

Τα παραπάνω σεξοπαιχνίδια διοργανώνονται αποκλειστικά για την ταινία. Αν δεν υπάρχει ελεύθερος ζωτικός χώρος στην παραλία, θα πάμε στους αμμόλοφους! Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να στερήσουμε θεατές από τα άλλα ζευγάρια, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι θεατές θα έρθουν στην παρέα μας. Ίσως καταρρίψουμε την επίδοση της Αγγλίδας φίλης μας που συγκέντρωσε 100 θεατές!


Οι άνδρες κερδίζουν καυλοδαχτυλίδια (cockrings) και οι γυναίκες σεξοφουστίτσες ή είδη για την προσωπική τους ευχαρίστηση.

Προβλέπω την Carmen να αφήνει την κάμερα σε άλλον και να παίρνει μέρος στα παιχνίδια. Η Kassandra μάλλον θα τραβάει τη σκηνή. Η αρχιέρεια της ακολασίας θα λείπει από την ομάδα. Ο ουγγροελληνικός σύνδεσμος γυμνοκρατών-ηδονιστών με πλήρη σύνθεση στην παραλία τνω ζευγαριών!


No comments:

Post a Comment