Followers

Friday, November 23, 2012

ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΡΟΒΙΝΙΩΤΙΚΗ ΠΙΠΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ


Η ροβινιώτικη πίπα διαφερει από την απλή ως προς το υλικό που χρησιμοποιείται: σαντιγί!
Έφθασε η ημέρα του ξυρίσματος. Ήμουν ανήσυχος όλο το βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.  Σηκώθηκα στις 5.00 με τη δροσιά, έκανα κρύο ντους και περίμενα να ανοίξει το «εστιατόριο του βουνού» για το πρωινό, τα πολλά  gangbang με είχαν εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά.  (Είχα γυρίσει ανάποδα τον αριθμό του διαμερίσματός μου, ώστε οι Ροβινιώτισσες να μην με βρίσκουν. Έλα που θυμόντουσαν το δρομάκι. Κάθε σειρά διαμερισμάτων είχε το δικό της όνομα από τοπωνύμια. Μόλις έφευγε η Kassi, περίμεναν να μπουν μέσα και να πηδηχτούν ομαδικά).

Κατέβηκα στο σημείο συνάντησης όπου είχαν αρχίσει να μαζεύονται οι πελάτες της Σουζάνα. Η Σουζάνα, μια 22χρονη ξανθιά Ροβινιώτισσα με σμιλεμένο σώμα, μικρά στητά βυζιά και εντελώς αποτριχωμένο μουνί, ετοίμαζε τα εργαλεία της. Είχε φέρει μαζί της ένα βαλιτσάκι που μού θύμιζε κατ' οίκο επίσκεψη του κουρέα μου, φούσκωσε το στρώμα, έβαλε πετσέτα, έβγαλε τον καθρέπτη και άνοιξε την ατζέντα της.

Πρώτος πελάτης, τιμής ένεκεν, ήμουν εγώ. Η Σλάβιτσα με τη Μαρία συνομιλούσαν με υποψήφιους πελάτες. Όταν με είδαν, ήρθαν κοντά μου, με χαιρέτησαν με το γνωστό τρόπο και με σύστησαν στην κατάξανθη αισθητικό και εθισμένη ηδονίστρια. «Μίκι, ξάπλωσε στσ στρώμα, άνοιξε τα πόδια σου, θα σε περιποιηθώ όσο καλύτερα μπορώ». «Εμείς πρωτοτυπούμε, μετά το ξύρισμα κάνουμε ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί στους πελάτες  μας και γλειφομούνι στις πελάτισσές μας».

Η προσέλευση θεατών και υποψήφιων πελατών συνεχίστηκε μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ξυρίσματός μου. Κάθισαν κυκλικά, ώστε να έχουν καλή θέα, μερικοί είχαν έρθει από τα ξημερώματα να πιάσουν θέση. Είπαμε οι ηδονιστές θέλουν θέαμα και γαμήσι.

Η Σουζάνα φορούσε ποδιά, ο πελάτης μπορούσε να σηκώσει την ποδιά της και να αγγίξει το αποτριχωμένο μουνάκι  της που φαινόταν καθαρά. Άλλωστε, όπως μού είπε, «θέλω οι πελάτες να με αγγίζουν» «Έτσι, δουλεύω καλύτερα και χύνω πολλές φορές!». Πρώτα χρησιμοποίησε  την επαναφορτιζόμενη μηχανή σώματος για να καθαρίσει την περιοχή, μετά με το ψαλιδάκι έκοψε τις αθέατες τρίχες, συνέχεια μού έλεγε ότι έχω ωραίο καυλί. Αντίδραση γνήσιας ηδονίσριας! Στο τέλος άπλωσε την αποτριχωτική κρέμα και άρχισε το ξύριαμα.

Μέσα σε δέκα λεπτά ήμουν άτριχος, γυμνός και το καυλί μου τελείως εκτεθειμένο. Η Σλάβιτσα τρελάθηκε. «Μού έρχεται να το φάω», γονάτισε και το έγλειψε. Η Σουζάνα την απομάκρυνε. «Σλάβι, ο πελάτης δεν είναι έτοιμος για γαμήσι!» Γονάτισε και μού έκανε ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί, οι θεατές ευχαριστήθηκαν το θέαμα. Τελείωσα στο στόμα της και μετά έβγαλε το σπέρμα και το έδειξε στους εκστασιασμένους ηδονιστές που χειροκροτούσαν, Σηκώθηκα, τη φίλησα, μάλλον της έβαλα τα δάχτυλα στο μουνί της που έσταζε υγρά με σαντιγί. από την καύλα και έκατσα να παρακολουθήσω τον επόμενο πελάτη που ήταν γυναίκα.

Η περιποίηση περιλάμβανε και γλειφομούνι. Η γυναίκα ξάπλωσε στο στρώμα ανάσκελα, είχε μικρό τρίχωμα. Η Σουζάνα χρησιμοποίησε μεγεθυντικό φακό για να βρει τις υποτιθέμενες κρυμμένες τρίχες. Η Μαρία την έγλειψε στα χείλια, Με άλλα λόγια ξύρισμα και γαμήσι ταυτόχρονα.

Η Σλάβιτσα, καυλωμένη, αν δεν ήταν θα έπρεπε να ανησυχώ,  με τράβηξε παραπέρα, «Γαμώ το καυλί σου», «Θα του βάλω σαντιγί και θα το φάω!» «Δικό σου είναι, κάντο ό,τι θέλεις!» Η Σουζάνα είχε δυο ακόμη πελάτες να περιποιηθεί. Κάνει νόημα στη Σλάβιτσα. «Σλάβι, περίμενε, θέλω και εγώ να γαμηιώ μαζί σας, μη βιάζεσαι!»

Όταν τελείωσε, ήρθε κοντά μας, έβγαλε την ποδιά της και σχηματίσαμε σάντουιτς. Βάλαμε τα χέρια μας σε όποιες τρύπες ήταν ελεύθερες. Γάμησα τη Σουζάνα από πίσω. ένα μικρό gangbang  σε εξέλιξη πρωί-πρωί στα βράχια της «
Monsena». Οι ηδονιστές τραγουδούσαν ρυθμικά «Ι fuck you, you fuck me, we fuck them» (ποιους άραγε;)

Τελικά οι βράχοι της «
Monsena» κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. μαγνητίζουν τους ηδονιστές που ψάχνουν μικρά ή μεγάλα gangbang.  H Σουζάνα συμπληρώνει «έχω και σεξοπαιχνίδια: μπαλάκια, δονητή και διεγερτικά όργανα!» «Συνδυάζω ξύρισμα με σεξ».  Βγάζει τις μικρές μπάλες και τις βάζει στο μουνί της και στον κώλο της. «Τράβηξε τις σιγά-σιγά». Βογγούσε, αναστέναζε. «Γαμώτο, πρωί-πρωί κολάστηκα». Η Σλάβιτσα προκειμένου να προσελκύσει και άλλους ηδονιστές είχε τη φαεινή ιδέα να αλείψει τη Σουζάνα από την κορυφή μέχρι τα νύχια με βούτυρο επάλειψης ψωμιού. Κάλεσε τους θεατές να την καθαρίσουν με τη γλώσσα τους. Ανταποκρίθηκαν αρκετοί που κυριολεκτικά έφαγαν την ξανθιά θεά. Ωραίες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο.



No comments:

Post a Comment