Followers

Wednesday, November 28, 2012

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Δ΄


ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Καθ’ οδό προς τα διαμερίσματα των Γάλλων η Φλοράνς ανακοινώνει στο γαλλοουγγρορουμανικό άξονα ότι αύριο το μεσημέρι θα πάνε στο πάρτι αφρού του «
Le Glamour». «Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια. Φροντίστε να βρείτε, όσοι δεν έχετε σύντροφο, ώστε να μπείτε μέσα. Μόνο 20.00€». «Πάμε να ξεκουραστούμε. Συνάντηση στις 8 στο γνωστό σημείο». «Κορίτσια, σάς θέλω σέξι το βράδυ. Φορέστε αλυσίδες, δαχτυλίδια, περιδέραια, ό,τι έχετε διαθέσιμο, ψηλοτάκουνες γόβες και γυμνές από μέσα». Φιλάει την αγαπημένη της και της λέει ψιθυριστά, «στο ατμόλουτρο θα σε γλείψω στους 60 βαθμούς!» Η Τίμεα ψοφάει για γυναικείο χάδι. «Και εγώ θα σε φάω ολόκληρη!»

«Θα κρατήσουμε τα στρινγκ καθαρά». «Εδώ δεν φορούν εσώρουχα και δείχνουν το μουνί τους κάθε δυο λεπτά». Ο κόσμος φεύγει από τον «Κόλπο των Χοίρων». Οι άνδρες πειράζουν τις συντρόφους τους στο δρόμο, μερικοί σηκώνουν τα παρεό και οι γυναίκες δείχνουν το μουνί τους ή δαχτυλώνονται μπροστά στους περαστικούς που επευφημούν.

Επιστρέφουν στις σκηνές τους, ξαπλώνουν για κανένα δίωρο, αλλά πού να κοιμηθούν. Βρίσκονται σε υπερένταση. Όπως είχε παρατηρήσει τακτική επισκέπτρια του
Cap dAgde, «εδώ ερχόμαστε μόνο για γαμήσι και τίποτε άλλο!»

Η Τίμεα αγκαλιάζει τον Ένγκι. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρισκόμαστε στον παράδεισο της ακολασίας». «Πρωτεύουσα της ακολασίας», διορθώνει εκείνος. «Έχεις γίνει πολύ αγαπητή στον κόσμο. Σε λατρεύουν». «Τελικά, τι έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο;» «Με στρίμωξαν δέκα ερεθισμένοι τύποι στο ιατρικό δωμάτιο και μού έβαλαν χέρι. Μού είχαν δέσει τα πόδια μου στους αναβολείς, αλλά ευτυχώς φορούσαν προφυλακτικό». «Εσύ που βρισκόσουν;» «Με στρίμωξαν οι διαδρομιστές!» «Τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναζήσει. Ο ένας πηδούσε τον άλλο. Είχαν φρακάρει οι πόρτες από τα ζευγάρια» «Τις Ρουμάνες τις πήδηξαν όρθιες στους νιπτήρες». «Η Μπέλα με την ‘Αντρεα χόρευαν γυμνές στο στύλο και μάζευαν ευρώ». «Ναι, έχεις δίκιο, όλοι γαμιούνται σε εικοσιτετράωρη βάση, άλλωστε γι’ αυτό έρχονται».

Η Άντρεα διαμαρτύρεται στη διπλανή σκηνή, «Γιάνος, δεν με πήδηξες σήμερα!» «Πώς να σε πηδήξω, αφού με είχαν βάλει σε άλλη θέση στο
gangbang». «Εγώ θέλω τον άνδρα μου να με πηδάει συνέχεια». «Θα σε γαμήσω στη σάουνα στο πάνω διάζωμα, αν και φοβάμαι ότι θα έχουμε κοσμοσυρροή». «Κοιμήσω τώρα λίγο και ξέχασε το γαμήσι». Βγαίνει από τη σκηνή και μιλάει με τους Ρουμάνους. «Μόνο το γαμήσι έχουν στο μυαλό τους, με έχουν εξαντλήσει». Πιο πέρα η Βιορίκα με τη Ράντικα ξυρίζονται. «Πάλι ξυρίζεσθε;» «Θέλουμε να έχουμε λείο μουνάκι στη σάουνα». «Στη σάουνα δεν μπορείτε να γαμηθείτε με 60 βαθμούς».

Η Μάρικα έχει καβαλήσει τον Μπέλα και τον τρίβει με λάδι. «Να με βγάλεις ασπροπρόσωπη το βράδυ». «Η Άνι θα σε φάει ζωντανό. Θα σε ρουφήξει. Έχει το ελεύθερο από μένα!»

Στις 7 τα κορίτσια βγαίνουν από τις σκηνές. Φορούν τις ψηλοτάκουνες γόβες τους, τα κοσμήματα, διαφανείς φούστες  που μετά βίας καλύπτουν τα κωλομάγουλά τους. Οι άνδρες μακρύ παντελόνι και πουκάμισο. Στις τσάντες τους έχουν πετσέτες για τη σάουνα αν και δεν χρειάζονται.

Πάλι επευφημίες στο δρόμο από θαυμαστές της Τίμεα. Φθάνουν στο «Μ
elrose Café» και βλέπουν τη Φλοράνς αγκαλιά με μια φίλη της. Την έχει γδύσει και της ρουφάει τις ρώγες μπροστά στα άλλα ζευγάρια που παρακολουθούν πίνοντας το ποτό τους.  Η Φανί έχει σηκώσει τη φούστα της και ένας περαστικός της βάζει δάχτυλο. Βλέπουν την Τίμεα και σταματούν, «Συνεχίστε, μού αρέσει το θέαμα, καυλώνω». Σηκώνει τη φούστα και βάζει το δάχτυλό της μέσα. Οι περαστικοί πλησιάζουν να δουν τι γίνεται. Η κυκλοφορία διακόπτεται.  Η Φλοράνς γλείφει την Τίμεα και ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά. «Γιάνος, βλέπεις τι γίνεται εδώ. Θα γαμηθούν δημόσια». «Θέλω κι εγώ καυλί, εδώ και τώρα!» «Πάμε να φύγουμε».

Η ομάδα κατευθύνεται στο ατμόλουτρο των ζευγαριών. Ο ιδιοκτήτης υποδέχεται την ξανθιά θεά. «Σε περιμένουν θαυμαστές σου!» Γδύνονται, καλύπτονται με τις ολόσωμες λευκές πετσέτες σώμαστος, παίρνουν τα κλειδί τους και ανοίγουν τηη πόρτα του ατμόλουτρου. Είχε φροντίσει να το κρατήσει ελεύθερο για λογαριασμό τους. Μετά βίας μπαίνουν είκοσι άτομα. Μερικοί στέκονται όρθιοι κοντά στην πόρτα.

«Κλείστε την πόρτα», φωνάζει η Φλοράνς. «Δεν κλείνει, έχει φρακάρει από τους έξω». Μια μικρόσωμη Γαλλίδα προσπαθεί να μπεί με το ζόρι μέσα. «Θέλω να γαμηθώ στους 60 βαθμούς!» «Πώς σε λένε;» «Υβέτ». «Δεν πηδιούνται στους 60 βαθμούς». «Τέλος πάντων, μπες μέσα». Η Υβέτ ανεβαίνει στο πρώτο διάζωμα και αρχίζει τα χάδια με τις άλλες. Ο Μπέλα ρίχνει νερό στα κάρβουνα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Τα τζάμια θολώνουν. Ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι. Ο Ένγκι εκνευρίζεται. Μέσα πηδιούνται, δεν μπορεί να ανοίξει τη φρακαρισμένη πόρτα, ο πισινός του κοντεύει να καεί γιατί ακουμπάει στον καυστήρα.


Τα χέρια δουλεύουν κανονικά παρά την υψηλή θερμοκρασία. Οι γυναίκες έχουν ξαπλώσει στους ξύλινους πάγκους και παίζουν με τα καυλιά, που όμως δεν σηκώνονται. Το ανώτατο όριο που μπορεί να κάτσει κανείς μέσα σε τέτοια θερμοκρασία είναι είκοσι λεπτά. Η Φανί ρίχνει συνέχεια νερό στα πυρακτωμένα κάρβουνα, προκαλώντας δυσφορία στους ηδονιστές. «Γαμημένη, θα μας σκοτώσεις». Η θερμοκρασία πλησιάζει τους 70 βαθμούς. Η Υβέτ προσπαθεί να πιπώσει τον Ένγκι. «Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εδώ μέσα». Της πιάνει το χέρι και σπρώχνουν την πόρτα. Από την πίεση σπάει το πόμολο. Βγαίνουν και πηγαίνουν στη μικρή πισίνα με το κρύο νερό. Βυθίζονται και ύστερα κάθονται στην άκρη, με την Υβέτ να παίζει το καυλί του.

Τυλίγονται στις πετσέτες και κάθονται στους πάγκους.  Η Άνι που έχει προστεθεί στην παρέα έχει στριμώξει τον Μπέλα και του επιτίθεται με άγριες διαθέσεις. «Θα με γαμήσεις μέχρι τελικής πτώσης. Έχασα το απογευματινό ομαδικό και έμεινα με τη γλύκα».  Η Μάρικα κουνάει το κεφάλι της. «Την παλιογαμημένη μού πήρε τον άνδρα μου». «Τώρα θα σου δείξω ποια είμαι!» Ανεβαίνει στον ξύλινο πάγκο, ανοίγει τα πόδια της και φωνάζει στην ομάδα, «ελάτε να με ξεσκίσετε». Πετούν τις πετσέτες, κάνουν κύκλο και πηδιούνται όλοι ομαδικά. Η Άνι δεν αφήνει τον Μπέλα να γυρίσει στον άνδρα της. «Αστην μόνη της, γαμιέται με άλλους». «Χύσε στις ρώγες μου!»  «Τι πολυκοσμία είναι αυτή», αναρωτιέται η Άντρεα. «Δεν μπορούμε να πηδηχτούμε με άνεση!» Όπως είναι σκυμμένη στον πάγκο, ένα αδέσποτο καυλί πέφτει στην παλάμη της. «Ποιανού είναι αυτό;» Καμια απάντηση. «Γνωστό μού φαίνεται!» Τελικά ανήκε σε Γάλλο της παρέας. «Καλά, θα το περιποιηθώ δεόντως». Με αργές κινήσεις με το χέρι και το στόμα της το φέρνει σε οργασμό. Ακούγεται ένας βαθύς αναστεναγμός και το σπέρμα εκτοξεύεται στα μάγουλά της.

Η εμφάνιση της Τίμεα είχε προκαλέσει συνωστισμό.

Επιστρέφουν στα αποδυτήρια. Οι Ρουμάνες είχαν ανοίξει τις θυρίδες, αλλά συγχρόνως, όπως είχαν σκύψει, έγιναν εύκολος στόχος των ανδρών. «Βιορίκα», λέει η Ραντίκα, «οι τρύπες μου είναι κατειλημμένες.» Πριν απαντήσει η Βιορίκα, ένα καυλί καταλήγει στο στόμα της.

Η Τίμεα οδηγεί ένα μίνι-
gangbang που ξεκινάει από την πόρτα του ατμόλουτρου και καταλήγει στα αποδυτήρια.

Τελικά, το ατμόλουτρο μόνο ατμόλουτρο δεν είναι. Πηδήματα, ξεσκίσματα, gangbang, bukkake. Ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας έχει καταλάβει όλους τους χώρους. Στα αποδυτήρια επικρατεί χάος. Η Υβέτ έχει χάσει το στρινγκ της. «Αύριο θα έρθω μαζί σας στο πάρτι αφρού να εξιλεωθώ!» «Θα σε γαμήσω στο δρόμο, καλύτερα που δεν φοράς στρινγκ», απαντά ο Ένγκι. Βγαίνουν έξω και πηδιούνται κοντά στο καφεμπάρ. Η Υβέτ παίρνει το καυλί του και το τρίβει στα βυζιά της. Ο Ένγκι τελειώνει στις ρώγες της. Ακούν χειροκροτήματα. «Συγχαρητήρια, παιδιά και σε ανώτερα!» Μια δισεξουαλική γλείφει το σπέρμα από τις ρώγες της Υβέτ. «Την ξέρεις αυτήν;» «Όχι, πού να την ξέρω, μού είναι άγνωστη! Αυτό είναι το μεγαλείο του
Cap dAgde!» Δίπλα τους ζευγάρια δαχτυλώνονται. Η Άνι έχει ανοίξει τα ροδοπέταλά της και προκαλεί τους περαστικούς. «Βάλτε μου δάχτυλο». Οι περισσότεροι είναι μεθυσμένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Η προετοιμασία του ατμόλουτρου (σάουνα) είναι ιεροτελεστία. Είχα την ευκαιρία το 1979 να ετοιμάσω με την επίβλεψη Φινλανδού ειδικού δυο παραδοσιακά ατμόλουτρα στην αγροτική Φινλανδία, ξεκινώντας από την επιλογή των ξύλων, την τοποθέτησή τους στον καυστήρα, τον έλεγχο της θερμοκρασίας, το γέμισμα του κουβά με ζεστό νερό και την αρμαθιά των φύλλων για το χτύπημα στο σώμα. Φορούσα μάλιστα ένα μακρύ λευκό χιτώνα.

Το ένα ατμόλουτρο (σάουνα) χωρητικότητας σαράντα ατόμων ανήκε στο επιτελείο του Φινλανδού στρατηγού Μανερχέιμ και είχε χρησιμοποιηθεί στο ανατολικό μέτωπο κατά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο ο οικίσκος που αποτελείται από δυο δωμάτια, τον προθάλαμο και το κύριο, σκοτεινό δωμάτιο με τους πάγκους και τον καυστήρα, αποσυναρμολογήθηκε από τους παλαιούς συμπολεμιστές του, μεταφέρθηκε στη νότια Φινλανδία, επανασυρμανολογήθηκε και από τότε ενοικιάζεται σε επισκέπτες. Βρίσκεται μεταξύ τρ
ιών λιμνών σε μοναδικό τοπίο.

Στη Γαλλία, όπως και στις περισσότερες χώρες, είναι πλέον ηλεκτρικές. Πάντως το ατμόλουτρο δεν προσφέρεται για πήδημα! Και να θέλεις να πηδήξεις δεν μπορείς λόγω θερμορκασίας! Αλλά οι φίλες μας δεν υπολογίζουν τίποτε.











No comments:

Post a Comment