Followers

Saturday, November 24, 2012

PHOTO 11241





H κυρία τα δίνει όλα! Στο βάθος η θάλασσα που χρησιμοποιείται για πλύσιμο!

Κάθε γυναίκα που πηγαίνει μόνη της στους αμμόλοφους να προσέχει ιδιαίτερα. Στην περίπτωσή μου έγινε το αντίθετο. Σηκώθηκα να πάω για την ανάγκη μου και με ακολούθησε μια 45άρα. Νόμιζε ότι πήγαινα σε παράσταση. Οι ασυνόδευτες γυναίκες παρακολουθούν διακριτικά όσους πηγάινουν στος αμμόλοφους και επεμβαίνουν όταν κρίνουν αυτές σκόπιμο.

Δεν καταλάβαινα Γαλλικά, αλλά μου έκανε τη σχετική χειρονομία. Η Ζανίν περίμενε στην παραλία. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν δεν την πηδούσα θα παρεξηγιόταν ότι δνε περάνει η μπογιά της. Εκεί που ήμσσταν έτοιμοι να παρθούμε, εμφανίζεται η Ζανίν, μάς βλέπει και ορμάει στη 45άρα. Με έβαλαν στη μέση και με έφαγαν. Το καλύτερο πήδημα στους αμμόλοφους. Τελικά η 45άρα δεν ήταν ασυνόδευτη. Ο δικός της έγλειφε διπλανή του. Αυτή δεν άντεξε τη μοναξιά και ήρθε στους αμμόλοφους να βρει ταίρι. Παρθήκαμε σε μια γωνιά με δεκάδες θεατές που αυνανίζονταν ρυθμικά. Για άλλο ξεκίνησα και αλλού κατέληξα. Ποτέ πια μόνος!

Μέσα από τους θάμνους ξεφύτρωναν αυνανιστές και ηδονοβλεψίες. Η κυρία ευχαριστιόταν που είχε συγκεντρώσει πλήθος. Το παν στους ηδονιστές είναι το θέαμα! Πηδιέσαι όχι για σένα, αλλά για τους άλλους. Πιο κάτω γυρνούσαν ερασιτεχνική ταινία. Πάλι καλά πού δεν μάς τράβηξαν. Σε απόσταση λίγων μέτρων ομαδικό
gangbang και bukkake.



No comments:

Post a Comment