Followers

Wednesday, November 28, 2012

H TIMEA ANAΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ CAP D'AGDE!



Η παρέα καταλήγει στο διαμέρισμα της Φλοράνς για ομαδικό πήδημα. Η Τίμεα ευχαριστεί τον Ένγκι και του δίνει τα χρήματα από το χθεσινό χορό στον στύλο του «Le Glamour». «Ό,τι και να γίνει, σε αγαπώ και σε ευχαριστώ που ήρθαμε εδώ!» Είχε γίνει διαφορετική γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες. Περαστικοί της ζητούσαν να φωτογραφίσουν το πρόσωπό της. Η άγνωστη ηδονίστρια από το Κόλοσβαρ της Ρουμανίας είχε κατακτήσει το Cap dAgde με την ομορφιά και τους τρόπους της!

Μοιράζεται τις εμπειρίες της με τις άλλες κοπέλες που ελαφρά ζηλεύουν την επιτυχία της. Η Φλοράνς ξημεροβραδιάζεται στο κάμπινγκ. Προκειμένου να βρίσκεται με την αγαπημένη της, επιτρέπει στον  Ένγκι να της βάζει χέρι και να συνευρίσκεται μαζί της.

Η Βιορίκα με τη Ραντίκα φορούν αποκαλυπτικές φουστίτσες και δείχνουν τα μουνιά τους στους περαστικούς. «Γίναμε επιδειξίες και το ευχαριστιόμαστε!» Για να διευκολύνουν τους αρσενικούς να βλέπουν καλά, κάθε τόσο σκύβουν! Η Άντρεα με τη Μάρικα παίζουν με τα φρούτα στην υπεραγορά.  Χάνουν τα στρινγκ τους, αγοράζουν καινούργια και βελτιώνονται στο χορό, για να κερδίσουν περισσότερα ευρώ.

Ο Γιάνος εμφανίζεται με καουμπόικες μπότες και ανάλογο καπέλο.

Συνεχίζουν στο ατμόλουτρο (σάουνα). Είναι τόση η πέραση της Τίμεα που όλοι θέλουν να μπουν στο χώρο του ατμόλουτρου, να την αγγίξουν. Όσοι δεν χωρούν μέσα, περιμένουν στην πόρτα. Η Φλοράνς χαϊδεύει την αγαπημένη της σε θερμοκρασία 60 βαθμών! Όταν βγαίνουν, πάνε στο κρύο ντους και τρίβονται. Ο ιδιοκτήτης τρίβει τα χέρια του. Η Τίμεα φέρνει χρήματα. Θα την συναντήσουμε ξανά προς το τέλος της παραμονής, όταν ο Ένγκι διοργανώνει σεξοπάρτι για τα γενέθλιά της στο ατμόλουτρο!

Στο διαμέρισμα ανάβουν κεριά, ετοιμάζουν ποτά και υποδέχονται τα κορίτσια με ανοιχτές αγκάλες. Οι γείτονες, κι αυτοί ηδονιστές, θέλουν να δουν την Τίμεα από κοντά. Όταν εμφανίζεται γυμνή στη βεράντα, ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε, μείνε μαζί μας» και άλλες υπερβολές. Το απλό κορίτσι από το Κόλοσβαρ έχει κερδίσει την καρδιά τους. Κλείνουν ραντεβού για ομαδικά παιχνίδια, αλλά η Τίμεα μένει δίπλα στον  Ένγκι, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός άνδρας της ζωής της. Ο κύριος
«Τίμεα», όπως τον αποκαλούν οι άλλοι, χαίρεται με την επιτυχία της συζύγου του. Τη σφίγγει  στην αγκαλιά του και παίρνει τη διαβεβαίωση ό,τι κι αν γίνει στις διακοπές τους, θα είναι μαζί. Πολλοί άνδρες, αν και δεν το παραδέχονται, φοβούνται ότι θα τους εγκαταλείψουν οι σύντροφοί τους. Σπάνια όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα ζευγάρια επιστρέφουν ανανεωμένα και πιο δεμένα μεταξύ τους.

Ύστερα αποφασίζουν να πάνε βράδυ στους αμμόλοφους. Ξεκινάει πλήθος ηδονιστών και των δυο φύλων με τη Φλοράνς και την Τίμεα μπροστά. Μερικοί κρατούν πυρσούς. Φθάνουν στους αμμόλοφους και ενώνονται με τους άλλους ηδονιστές σε ένα τεράστιο τρένο-gangbang. Αφού κουραστούν, μπαίνουν στη θάλασσα. Οι ηδονοβλεψίες ακολουθούν τα κορίτσια.  Στις 5 το πρωί, κατάκοποι αλλά ευτυχισμένοι, αποσύρονται στις σκηνές τους για λίγες ώρες ύπνου και ανάπαυσης. Η Τίμεα χαιρετάει τον κόσμο και δίνει ραντεβού το απόγευμα, ώστε όλοι να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν.  Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας είναι εξαιρετικά φορτωμένο με εκδηλώσεις, παρουσίες και πηδήματα. Η Φλοράνς κοιμάται αγκαλιά με την Τίμεα και τον Ένγκι στη σκηνή. Τρίο και στον ύπνο!





No comments:

Post a Comment