Followers

Thursday, November 22, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΣΤ'


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τελευταία ημέρα των τριών ζευγαριών από την Ουγγαρία στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Η Φλοράνς είναι στενοχωρημένη που φεύγουν, αλλά την απασχολεί που θα πηδηχτούν ομαδικά. Έχουν δοκιμάσει όλους τους διαθέσιμους χώρους. Μένει μόνο η μίνι κρουαζιέρα. Τηλεφωνεί σε γνωστό της που έχει σκάφος αναψυχής. Αυτός είναι εύπορος ηδονιστής. Θα πάνε μια μίνι κρουαζιέρα στον Κόλπο του Λέοντος και θα γαμηθούν στα ανοιχτά με φόντο την παραλία των ζευγαριών. Γύρω στα είκοσι άτομα το πολύ. Ο ιδιοκτήτης και κυβερνήτης συμφωνεί, άλλωστε διοργανώνει τακτικά σεξοκρουαζιέρες για ζευγάρια και αξέχαστα τρίο.

Η παραλαβή των ηδονιστών θα γίνει από τη μαρίνα του Cap d'Agde στις 10 το πρωί και η επιστροφή προγραμματίζεται για τις 4 το απόγευμα. Επίσημο ένδυμα: απόλυτη γύμνια. Αλλά τα ψηλοτάκουνα υποχρεωτικά. Εξομολογείται στη Φλοράνς. «Είμαι φετιχιστής». «Καυλώνω με τις ψηλοτάκουνες γόβες». «Επηρεάστηκα από το γενικό κλίμα του κέντρου παραθερισμού». Η γυναίκα του, Μαρτίν, στα σαράντα της, είναι μια καυλωτική ύπαρξη, αποτριχωμένη, με αλυσιδίτσες στη μέση και στους αστράγαλους. Ετοιμάζει πρωινό στο κουζινάκι, αλλά δέχεται και την περιποίηση του άνδρα της που της βάζει χέρι. «Φλοράνς, αν δεν φορέσω άσπρες γόβες, δεν με πηδάει». «Τι είναι αυτό το πράγμα». «Στο κρεβάτι γόβες, πάμε  για ψώνια, μόλις δει ψηλοτάκουνες γόβες κάθε χρώματος, του σηκώνεται και τον παίζω». «Μια φορά παρθήκαμε σε κεντρικό σημείο της πόλης». «Τη βρίσκω και εγώ».

Το σκάφος είναι περιποιημένο, στην πρύμνη έχουν σηκώσει την τέντα, υπάρχει ένα σταθερό τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κρεβάτι.

Η Μαρτίν φέρνει το πρωινό με τα γεμιστά κρουασάν. «Τι λες, κάνουμε ένα λεσβιακό να τον καυλώσουμε;» Ξαπλώνουν στο τραπέζι, δαχτυλώνονται και γλείφονται άγρια. Ο άνδρας της σταματάει το σκάφος βλέποντας τις γυναίκες να πηδιούνται. Βάζει βιαστικά στο στόμα του ένα κρουασάν και πάει πίσω. Οι κυρίες ξεσκίζονται και τον αγνοούν επιδεικτικά. Μπαίνει ανάμεσά τους. Γλείφονται, πηδιούνται άγρια, χύνουν ταυτόχρονα. «Είχα ανάγκη από πήδημα σε σκάφος»,  εξομολογείται η Φλοράνς. Από την ακτή παρακολουθούν παραθεριστές. Το σκάφος κουνιέται. Τα κορίτσια φορούν γόβες και ο Ανρί καυλοδαχτυλίδι.

Στη μαρίνα περιμένουν οι υπόλοιποι. Οι γυναίκες με ψηλοτάκουνες γόβες και αλυσίδα στη μέση. Η Τίμεα έχει καυλώσει με την ιδέα ότι θα πηδηχτεί σε σκάφος. Η Μαρτίν, δισεξουαλική, τρίβει τα χέρια της. «Τι μουνιά είναι αυτά;» «Θα τα δοκιμάσω όλα σήμερα!» «Σε ευχαριστώ, Ανρί, για το δώρο σου». «Ποιο δώρο;» «Μου έφερες γυναικάρες να περάσω την ώρα μου». «Η δουλειά σου είναι να με βοηθήσεις με την  κρουαζιέρα». «Ναι, αλλά θα πηδιέμαι με τις μικρές. στην κουζίνα
».

«Θέλω να γυρίσουμε ένα ερασιτεχνικό σεξοφιλμ». Ρωτάει τη Φλοράνς κα τους άλλους. Η Φλοράνς συμφωνεί με την ιδέα. Μόνοι τους είναι και θέλει να βλέπει τις επιδόσεις της το χειμώνα. «Θα στείλω αντίγραφο στη Βουδαπεστη να το προβάλουν στη λέσχη τους». «Επειδή όμως θα πάρω και εγώ μέρος», εξηγεί στον Ένγκι πως θα χρησιμοποιεί την κάμερα. «Κράτα την σταθερή ακόμα κι αν πηδάς!» Η Υβέτ δείχνει το μουνί της. «Τράβηξε το να δω αν γράφει καλά στην κάμερα!» «Καθίστε στο τραπέζι να τελειώσουμε το πρωινό μας». «Μαρτίν, θα σε ξεσκίσω», ακούγεται η φωνή του Γιάνος. «Καύλωσα  με τις γόβες σου». Εκείνη πλησιάζει και της γλείφει τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού της. Παίρνει τη μαρμελάδα, αλείφει και τα πιπιλάει. Ο Ένγκι τραβάει με την κάμερα. «Αφήστε να απολαύσω το πρωινό μου», διαμαρτύρεται η Μάρικα. Δεν προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση της και ένα αδέσποτο καυλί βρίσκεται στην παλάμη της. «Φάε αυτό για πρωινό». Το παίρνει, το αλείφει με βούτυρο και μαρμελάδα και το καταβροχθίζει. «Κορίτσια, τέτοια ταινία δεν έχει γυριστεί». «Πάμε για βραβείο ερωτικής ταινίας». Η Μαρτίν συμπληρώνει, «ταινία εκπαιδευτικού χαρακτήρα!»

Το πλοίο ξεκινά για τη ημερήσια κρουαζιέρα. Θα καλύψει τη διαδρομή κατά μήκος των ακτών μέχρι τα γαλλοϊσπανικά σύνορα, με διαλείμματα για μπάνιο και πήδημα σε ερημικές ακτές. «Φάτε καλά τώρα, το μεσημεριανό σερβίρεται στις 2. «Θα ετοιμάσω μουνομακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα!» «Θα τη φάτε από τα μουνιά μας. Δεν χρειάζονται πιάτα και σερβίτσια!»

No comments:

Post a Comment