Followers

Thursday, November 29, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΔ΄



Μένει μόνο μια ώρα μέχρι να νυχτώσει στην παραλία των ζευγαριών. Ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας αποχαιρετά το θαυμαστό κόσμο των ηδονιστών με μια πρωτότυπη κίνηση. Τα κορίτσια γονατίζουν στην άμμο και σχηματίζουν ανθρώπινα σάντουιτς: δυο κοπέλες με δυο αγόρια,  οι λίγοι ηδονοβλεψίες για πρώτη φορά στη ζωή τους βλέπουν γεωμετρικά σχήματα. Η Τίμεα προσποιείται ότι φιλάει την άμμο και οι άλλοι υποκλίνονται. Ο ένας μπαίνει βαθιά μέσα στον άλλον. Η Φλοράνς, η Υβέτ, η Μαρτίν που μένει πιστή στη παρέα, και η Μονίκ με τις δίδυμες κλαίνε γοερά. «Κορίτσια, όχι κλάματα και μας βρει καμιά κακοτυχία στο δρόμο».

Η Φλοράνς πλησιάζει την Τίμεα και τα άλλα κορίτσια, τα φιλάει στο στόμα, οι γλώσσες τους ενώνονται. «Θα μου λείψετε, σάς πόνεσα!» «Και εμείς σας αγαπήσαμε, να έρθετε στη Βουδαπέστη, θα διοργανώσουμε αξέχαστο gangbang». «Σίγουρα, θα συγκεντρώσω καμιά δεκαριά ηδονιστές και θα πηδηχτούμε στο ατμόλουτρο». Η ανθρώπινη διάσταση των ηδονιστών. Κλάματα, συγκίνηση, φιλιά, αγκαλιές. Τα ηγετικά προσόντα της 35χρονης Φλοράνς  είναι αδιαμφισβήτητα.

Καθώς απομακρύνονται, ακούγεται ένα παρατεταμένο χειροκρότημα προς την ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ που άλλαξε την παραλία των ζευγαριών. Η Τίμεα κουνάει τον πισινό της σαν κουνέλι και κάνει τσαλίμια, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θεατές. «Καλό ταξίδι, να προσέχετε». Οι Γάλλοι ηδονιστές προσφέρουν μικρά αναμνηστικά δώρα και, φυσικά,  ένα τελευταίο χούφτωμα. «Το έχoυμε τόσο ανάγκη», εξομολογούνται τα κορίτσια.

«Επειδή δεν θα σας δούμε σύντομα, ας πηδηχτούμε ομαδικά για τελευταία φορά!» Στις 7 με τον ήλιο να δύει σχηματίζεται το τελευταίο τρένο gangbang στη σχεδόν άδεια παραλία των ζευγαριών. «Ο ήλιος υποκλίνεται στην ωραιότερη παρουσία της παραλίας», προσθέτει η Φλοράνς. Βγαίνουν αναμνηστικές σεξοφωτογραφίες. Τα κορίτσια φιλιούνται δυνατά. Η Βιορίκα επιμένει να βάλει τις ψηλοτάκουνες γόβες της. «Θέλω να είμαι σέξι στην παραλία!» Ο Μίχαι κουνάει το κεφάλι του. «Πηδήξτε με με τις κόκκινες γοβες μου. Φάτε με ολόκληρη, δεν ξέρω πότε θα σας ξαναδώ».

Οι δίδυμες βγάζουν τις αλυσιδίτσες από τη μέση τους και τις δίνουν στους Ρουμάνους. «;Oταν πηδάτε τις γυναίκες σας, να μάς θυμάστε!» Η μητέρα τους αγκαλιά με το Γιάνος ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά και χουφτώνονται. Η Άντρεα προσκαλεί τις τρεις στη Βουδαπέστη. Η πρόσκληση γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό. Οι δίδυμες ψοφούν να δείξουν τα μουνιά τους στους Ούγγρους ηδονιστές.  Έτσι τελειώνει η επταήμερη παραμονή των φίλων μας στην «πρωτεύουσα της ακολασίας».

Εκ παραδρομής δεν αναρτήθηκε η νυχτερινή διασκέδασή τους στο «
Le Glamour». Για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκε το κείμενο λόγω ξαφνικής διακοπής ρεύματος και μη έγκαιρης αποθήκευσής του. Την Κυριακή θα «ανέβει».

Τα τρία ζευγάρια από την Ουγγαρία αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά γυμνοκρατών-ηδονιστών που συνδυάζουν γυμνισμό με σεξουαλική διασκέδαση. Το
Cap dAgde προσφέρει στους πολυάριθμους ηδονιστές την υπέρτατη σεξουαλική απόλαυση.

Έχουμε αλλάξει τα ονόματα για ευνόητους λόγους και η αναφορά μας σε συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης γίνεται μόνο για την ενημέρωση και κατατόπιση των φίλων αναγνωστών και όχι για διαφήμιση ή προώθησή τους μέσα απ’ αυτό το ιστολόγιο.

Η
Kassandra και ο angmimik εκπροσωπούν τον υπό σύσταση ουγγροελληνικό σύνδεσμο γυμνοκρατών-ηδονιστών, με έδρα τη Βουδαπέστη και σύντομα παράρτημα στην Εκάλη Αττικής.


No comments:

Post a Comment