Followers

Wednesday, November 28, 2012

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΤΟΥ CAP D'AGDE: ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ





 O Dan με τη σύζυγό του, Mandy, κατόπιν προτροπής των Γάλλων ηδονιστών και φίλων τους, Pierre και Μarie, πηγαίνουν στους αμμόλοφους να παρακολουθήσουν ομαδική εκσπερμάτιση 20 ανδρών στη νεαρή παντρεμένη Γαλλίδα με την καθοδήγηση του άνδρα της. Ήδη εκεί βρίσκονται τουλάχιστο 50-60 ηδονοβλεψίες και έξι άλλα ζευγάρια που είχαν ακολουθήσει το νεαρό ζευγάρι. Eίναι ομολογουμένως η πιο εκπληκτική περιγγραφή ενός αξέχαστου bukkake!

Την ώρα που φθάσαμε η νεαρή γυναίκα ήταν ήδη γονατισμένη με το καυλί του συντρόφου της στο στόμα της. Το ένα χέρι της βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια του, κάνοντας μασάζ πίσω από τα αρχίδια του. Όμως, δεν έκανε προσπάθεια να τραβήξει μαλακία ή να κάνει μια επιδέξια πίπα. Του επέστρεψε να γαμήσει το στόμα της.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ακολούθησαν το ζευγάρι έμειναν σε απόσταση ασφαλείας – αυτό βοήθησε όλους μας να έχουμε καλή θέα – αλλά έξι τύποι πλησίασαν κοντά καθώς έπαιζαν τα καυλιά τους. Ο φίλος έκανε νόημα να μην πλησιάσουν πολύ κοντά και σταμάτησαν την πορεία τους, εξακολουθώντας όμως να μαλακίζονται. Πολύ ευγενικό, σκέφτηκα, αλλά μετά υποθέτω ότι ήξεραν ότι θα ερχόταν η σειρά τους.

Το νεαρό ζευγάρι φανερά απολάμβανε το ακροατήριο. Καθώς γαμούσε το στόμα του κοριτσιού του, ο νεαρός τύπος κάλεσε έναν από τους πιο κοντινούς που αυνανίζονταν και έδειξε τα στόμα της κοπέλας. Ο ηδονοβλεψίας χωρίς να σταματήσει να αυνανίζεται, έφθασε κοντά τους, στάθηκε πίσω από το κορίτσι και συνέχισε να μαλακίζεται λίγα εκατοστά από το στόμα της κοπέλας. Ένα λεπτό αργότερα τελείωσε, εκτοξεύοντας μερικούς πίδακες σπέρματος στο μέτωπό της και στα μαλλιά της. Στην ίδια ευθεία το αγόρι της κοπέλας, εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί το στόμα της κοπέλας σαν μουνί, είπε στον πρώτο αυνανιστή να απομακρυνθεί και κάλεσε άλλον να κάνει την ίδια κίνηση. Και, βέβαια, ένας δεύτερος ξένος ήρθε και αυνανίστηκε μέχρι που εκσπερμάτισε στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας. Ύστερα διατάχθηκε να αποχωρήσει, καθώς άλλος προσκλήθηκε να δείξει τι μπορούσε να κάνει – για το οποίο ήταν έτοιμος.

Ύστερα από έξι ή επτά τύπους που είχαν χύσει στο πρόσωπο της κοπέλας, το αγόρι της άρχισε να γαμάει το στόμα της άγρια και ύστερα τραβήχτηκε, ώστε ο καθένας να έχει καλή θέα καθώς το σπέρμα του πετάχτηκε ανάμεσα στα ανοιχτά χείλια της. Εκείνη τον καθάρισε γλείφοντάς τον, ύστερα οπισθοχώρησε και κάλεσε άλλον τύπο να πάρει τη θέση του. Κάθε κίνηση ήταν σε τάξη και όλοι οι τύποι φαίνονταν να σέβονται το ρόλο του αγοριού της, ότι κρατούσε τον έλεγχο. Όλοι απολάμβαναν αυτό το ομαδικό όργιο αυνανισμού, αλλά επίσης αναγνώριζαν ότι περίμεναν να δώσουν στη γυναίκα και στο αγόρι της τη σεξουαλική χαρά που αναζητούσαν.

Με την εμφάνιση κάθε φρέσκου καυλιού μπροστά στο πρόσωπό της, η νεαρή γυναίκα το έπαιρνε στο στόμα της και το ρούφαγε – πάντοτε με τη βεβαιότητα ότι πετύχαινε καλό μούσκεμα. Την ίδια στιγμή άρχισε να τρίβει το μουνί της. Εάν οι άνδρες εκσπερμάτιζαν στο πρόσωπό της ή στα βυζιά, όλα καλά και ωραία. Όταν τελείωναν στο στόμα της, άφηνε το σπέρμα να τρέξει στο πηγούνι της και από εκεί στα βυζιά της. Το αγόρι της έφερε μια μικρή ψηφιακή κάμερα και την έστρεψε προς το πρόσωπο του κοριτσιού του καθώς το 11ο ή 12ο καυλί εκτόξευε το σπέρμα του πάνω της. Δεν έκανε προσπάθεια να πάρει φωτογραφίες των τύπων – απλά τράβηξε φωτογραφίες του πάνω μέρους του κορμού του κοριτσιού του που είχε πλημμυρίσει από τα πολλά χύσια.

Το καυβλί μου έγινε σκληρό κατά το διάστημα που παρακολουθούσα. Η
Mandy έσκυψε και το χάιδεψε. «Θέλεις να πάρεις τη σειρά σου;» με ρώτησε. «Δεν με πειράζει αν πας».

«Όχι τώρα», απάντησα. «Κρατώ το σπέρμα μου για σένα το βράδυ».

«Ευχαριστώ,
Dan» είπε. «Eίσαι πραγματικός κύριος».

H γυναίκα σκεπασμένη με σπέρμα εξακολουθούσε να παραμένει στα γόνατά της, καθώς το ένα καυλί μετά το άλλο έκανε το καθηκον του, αλλά τώρα βρισκόταν σε παροξυσμό τρίβοντας το μουνί της. Μετά το 18ο ή 19ο φορτίο σπέρματος, σωριάστηκε πάνω στην άμμο, απλώνοντας τα χύσια από τα βυζιά της σε όλο το στομάχι της και κάνοντας μασάζ μέχρι το μουνί της. Το αγόρι της επέτρεψε σε δυο ακόμη τύπους να σταθούν από πάνω της και να τελειώσουν στο στομάχι της και ύστερα η κοπέλα ολοκλήρωσε. Ήταν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ ακούσει, σχεδόν ξεφώνισε από ευχαρίστηση, καθώς οι τύψεις της λαγνείας την διαπέρασαν.

Όταν ηρέμησε, σκούπισε τα χύσια από τα μάτια της και χαμογέλασε μέσα από το στρώμα χυσιού του προσώπου της, ενώ το αγόρι της έπαιρνε μερικές φωτογραφίες. Ύστερα σηκώθηκε, οι δυο τους χέρι-χέρι ξεκίνησαν για την παραλία. Καθώς απομακρύνονταν, γύρισε το κεφάλι της - ακόμη έσταζε χύσια - και χαιρέτησε τους τύπους που την είχαν ζωγραφίσει. «Στο επανιδείν», φώναξε - μια προκλητική υπόσχεση ότι θα επέστρεφε για περισσότερο την επόμενη ημέρα.

Τους ακολουθήσαμε πίσω στην παραλία. Έτρεξαν κατευθείαν στη θάλασσα - κατά πάσα πιθανότητα να ξεπλυθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Οι αμμόλοφοι, αν και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εθνικού δρυμού
Bagnas και η πρόσβαση σε αυτούς απαγορεύεται από το νόμο, είναι κατάλληλος χώρος για ομαδικά όργια, σαδομαζοχιστικές εκδηλώσεις και γυρίσματα ερωτικών ταινιών.

Οι γυναίκες πρέπει να συνοδεύονται από άνδρες, γιατί, όσες είναι ασυνόδευτες, θα θεωρηθούν πέτρα σκανδάλου από τους αυνανιστές. Συνήθως οι ασυνόδευτες γυνάικες πηγάινουν εκεί για στοματικό σεξ. Η ομαδική εκσπερμάτιση στο πρόσωπο μιας γυναίκας είναι πολύ δημοφιλής πρακτική στη Γαλλία και όχι μόνο.

Πολλές γυναίκες ζητούν επιτακτικά, οι συνοδοί επικροτούν την πράξη, οπότε στην παραλία των ζευγαριών οργανώνονται συναντήσεις μετά τις 6μμ, κυρίως τους μήνες που δεν υπάρχουν παιδιά. Ο Σεπτέμβριος ενδείκνυται για τέτοια δραστηριότητα.

Μια φίλη των Γάλλων στα γενέθλιά της έλαβε το πιο απρόσμενο δώρο: 30 άνδρες τελείωσαν πάνω της μαζί με τον άνδρα της και τον
Pierre. Δεν πίστευε στα μάτια της.

Ότι και να πουν οι κατήγοροι της  «πόλης της ακολασίας», οι παραθεριστές διασκεδάζουν και ικανοποιούνται. Η σεξουαλική απελευθέρωση σε συνδυασμό με τη νέα σεξουαλική επανάσταση δυναμώνει τις σχέσεις των ζευγαριών και δίνει νέο ενδιαφέρον στο γάμο τους.

Φαίνεται περίεργο ο σύντροφός σου να πηδιέται με αγνώστους, να επιζητεί να γαμηθεί παρουσία κόσμου και δεκάδων ηδονοβλεψιών που κατακλύζουν τον «Κόλπο των Χοίρων» κάθε χρόνο. Είναι όμως η απάντησή του/της στις απαιτήσεις του καθωσπρεπισμού και του συντηρητισμού της σύγχρονης κοινωνίας που καταπιέζει τους ανθρώπους. Ο μισός κόσμος πηδάει τον άλλο μισό και όλοι είναι ευχαριστημένοι που το κάνουν κρυφά. Αλλά όλοι οι σοβαροφανείς σπεύδουν να αναθεματίσουν τους ηδονιστές του
Cap dAgde, που τουλάχιστον είναι ειλικρινείς στο πάθος τους και στο κάτω-κάτω της γραφής δεν ενοχλούν κανέναν.

Μήπως, τελικά, η ζωή είναι ένα ατελείωτο γαμήσι. Τώρα που ήρθε στη μόδα και ο καυλοδακτύλιος (
cockring) που διατηρεί τη στύση – οι ιδιοκτήτες των καυλιών μπορούν να περιφέρονται στην παραλία και να γίνονται ανάρπαστοι από τις επίσης καυλωμένες γυναίκες.

Θυμηθείτε αυτό που σας γράφω, σε λίγα χρόνια όλες οι παραλίες γυμνιστών, τα εμπορικά κέντρα παραθερισμού και όχι μόνο θα έχουν ορίσει μέρος για ερωτικά παιχνίδια. Η πρόταση έχει ήδη πέσει στο τραπέζι από τακτικό συνεργάτη του βρετανικού περιοδικού γυμνιστών «Η&Ε Ν
aturist» το 2009. H πρότασή μας προς τη διεύθυνση του κέντρου είναι η κατοχύρωση της παραλίας των ζευγαριών σε επίσημη ζώνη ομαδικού πηδήματος! Το πήδημα στην παραλία είναι γλυκό, υγιεινό και φυσικό! Αυτό το λέει ένας άνθρωπος που το έχει ζήσει από κοντά, εδώ και είκοσι τόσα χρόνια! nordicus55

No comments:

Post a Comment