Followers

Thursday, November 29, 2012

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Η'


Καυλοδαχτυλίδια. Διαλέγετε χρωμα.
Η κ
άθε ομάδα φοράει συγκεκριμένο χρώμα να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές. Οι γυναίκες λατρεύουν τα καυλοδαχτυλίδια και θέλουν μόνες τους να τα φορούν στους δικούς τους!



«Είστε σίγουροι ότι μπορούμε να πηδηχτούμε στον κινηματογράφο;» «Πού θα ακουμπήσω τα ρούχα μου;» «Εντάξει τα κορίτσια είναι ξεβράκωτα, εμείς τι κάνουμε;» «Θα πιάσουμε την πίσω σειρά, γιατί θέλω να βλέπω!» «Να βλέπεις τι;» ερωτά ο Μίχαι. «Τα άλλα ζευγάρια». «Μα είναι σκοτάδι;» «Μου αρέσει το μάτι!» «Θα με τρελάνετε εσείς».  «Τι έργο παίζει σήμερα;» «Δεν ξέρω, γαλλικό σκληρό πορνό, να πάει να γαμηθεί το έργο». «Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε θέσεις;».

«Πόσοι θα πάμε, τελικά;» «Ερχόμαστε και εμείς», λένε οι δίδυμες με τη μητέρα τους που έχει κολλήσει στο Γιάνος. Η μητέρα με ίχνος φουστίτσας, χωρίς στρινγκ και φορτωμένη με δαχτυλίδια. «Μα εγώ θέλω να πηδήξω τη γυναίκα μου». «Θα μάς πηδήξεις και τις δυο».


Μαζεύονται καμιά εικοσαριά άτομα. Οι δίδυμες δείχνουν τον πισινό τους. «Έχετε φαγούρα;» ρωτάει ο Μίχαι. «Όχι, να βεβαιωθείτε ότι δεν φοράμα στρινγκ, άρα μπορείτε να βρείτε τις τρύπες μας εύκολα στο σκοτάδι!». «Άντρεα. εσύ με ποιον θα πηδηχτείς;» «Θα βρώ κανέναν αδέσποτο». «Βρε παιδιά πάμε σε πορνοκινηματογράφο να πηδηχτούμε». «Δεν καθόμαστε στο διαμέρισμα της Φλοράνς που έχει και άνεση».

«Όχι, θέλουμε να γαμηθούμε στα σκοτεινά!» Τελεία και παύλα.

Φτάνουν στο ταμείο, πληρώνουν το αντίτιμο, παίρνουν τα εισιτήρια με τον αριθμό και μια σεξοταξιθέτρια τους οδηγεί με το φακό. Δεξιά και αριστερά στα καθίσματα δεκάδες ζευγάρια πηδιούνται ασταμάτητα. Βρίσκουν τη σειρά τους, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν. Ένας τύπος έχει βάλει τη γυναίκα του σε τρία καθίσματα και την περιποιείται ανάλογα. Ο Μπέλα του λέει  να κάνει στην άκρη. «Μην με ενοχλείτε τώρα, πηδάω». Η κοπέλα ακουμπάει στην άκρη του καθίσματος και βογγάει από την ηδονή. «Ξέρω τον τρόπο»,  λέει η Υβέτ. Πάει κοντά του, πέφτει από πάνω του και τρίβεται. Αυτός γαργαλιέται και αναγκάζεται να κάνει πέρα. Οι δίδυμες έχουν ήδη γδυθεί. Σκοτάδι, κόκκινα φώτα, σεξ στην οθόνη, σεξ στα καθίσματα. «Να φωνάξουμε την ταξιθέτρια να την πηδήξουμε».

Η Φλοράνς σκέπτεται μια λύση. «Πάμε μπροστά από την οθόνη να δώσουμε ζωντανή παράσταση». Ξαφνικά οι άλλοι σταματούν να πηδιούνται και βλέπουν την παράσταση. «Ας κάνουμε ένα τρένο-
gangbang στο διάδρομο». Πανζουρλισμός. Η ταξιθέτρια ανοίγει την πόρτα να δει τι γίνεται. Λέει στον προϊστάμενό της ότι οι θεατές πηδιούνται. «Πάμε κι εμείς». Της πιάνει τον κώλο. Οι δίδυμες ξεσκίζονται άγρια με τους Ρουμάνους. Η Μάρικα την έχει πέσει σε έναν αδέσποτο. «Βρήκα ένα καυλί στην παλάμη μου και ψάχνω τον ιδιοκτήτη του!» Μια άλλη ερεθισμένη ψάχνει το δικό της. «Κάπου τον άφησα και τον έχασα». Γέλια. Ένας έχει ανάψει κερί και ψάχνει, τι ψάχνει, «έχασα το στρινγκ της γυναίκας μου». «Πώς θα βγει έξω;» «Άσε το στρινγκ και ασχολήσου με το γαμήσι». «Πού είναι η γυναίκα σου;»  «Δεν ξέρω, την έχασα στο σκοτάδι». Ακούγεται η φωνή της. «Νόμιζα ότι με γαμούσες, Μαξ». «Αν δεν ήσουν εσύ, κάποιος αδέσποτος με πηδούσε!» «Καημένη, ούτε το καυλί μου δεν  μπορείς να ξεχωρίσεις».

Ακολουθούν απερίγραπτες σκηνές. Στο διάλειμμα ανάβουν τα φώτα. «Πάω να πάρω ποπκόρν». Η Βιορίκα ψάχνει να βρεί το παρεό. Βγαίνει γυμνή στο μπαρ, παίρνει ένα σακούλι και αρχίζει να μασουλάει. Η μητέρα των δίδυμων ζει το όνειρό της με το Γιάνος που βάζει το χέρι στου στην Άντρεα. «Γαμώ τον κινηματογράφο». «Το πάω το μέρος». «Όταν επιστρέψουμε στη Βουδαπέστη,  θα προτείνω στον ιδιοκτήτη της λέσχης να ανοίξει γαμοκινηματογράφο».

«Πάω στην τουαλέτα» λέει η Τίμεα. Προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, αλλά είναι σφηνωμένη. Όταν τελικά μπαίνει μέσα, δεν μπορεί να προχωρήσει. Παντού γαμιούνται. Στο νιπτήρα βλέπει δυο ζευγάρια να ξεσκίζονται. Η μια γυναίκα τη βλέπει και λέει στο σύντροφό της να τη γαμήσουν. «Θέλω την ξανθιά να μού κάνει γλειφομούνι. Κλείνουν την πόρτα, οι απέξω σπρώχνουν να μπουν, δεν μπορούν. Η Τίμεα όρθια κόντρα στην πόρτα πιπώνει τον ένα τύπο. Η γυναίκα του άλλου της γλείφει τις ρώγες.

Ακούγεται το κουδούνι. Τέλος διαλείμματος. Μπαίνουν όλοι μέσα. «Ήρθαμε ντυμένοι και θα φύγουμε γυμνοί!» «Πού είναι η Φλοράνς;» Τη βλεπουν στην οθόνη να πιπώνει τρεις άνδρες. «Αυτή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα του έργου», ακούγεται η φωνή ενός τύπου. «Όχι, είναι προσφορά της επιχείρησης. ζωντανό πορνό». Η σκιά της Φλοράνς διακρίνεται στην οθόνη .Η Υβέτ γονατισμένη μετακινείται από σειρά σε σειρά. Έχει χάσει τον αριθμό της σειράς. Της πιάνουν τον κώλο και τη δαχτυλώνουν.

Οι δίδυμες έχουν ξεσαλώσει. Φωνάζουν. «Θέλουμε ξέσκισμα απ’ όλες τις τρύπες». Μερικοί αφήνουν τις γυναίκες τους και έρχονται προς το μέρος τους. «Χύστε πάνω τους». Δέκα καυλιά τελειώνουν στα κορίτσια που ουρλιάζουν από ηδονή. Η μητέρα ανασηκώνεται, γελάει, οι κόρες της βρίσκονται σε καλό δρόμο, και συνεχίζει το γαμήσι με το Γιάνος. Η Άντρεα κατουράει όποιον βρεί.

Η ταξιθέτρια απολαμβάνει το σεξ. «Σήμερα ξεσκίστηκα, αλλά το ευχαριστήθηκα!» Ο προϊστάμενος βγαίνει για λίγο έξω αναμαλλιασμένος. Η γυναίκα του έχει έρθει να του φέρει το βραδινό. «Πηδιέσαι με τη μικρή, τώρα θα σού δείξω». «Πάμε πάνω στα μηχανήματα». Τον ξαπλώνει στη μηχανή προβολής και τον ξεσκίζει. Οι φωνές τους ακούγονται στην αίθουσα και προκαλούν χειροκροτήματα.

Όλοι συμφωνούν ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι στο Cap d’Αgde. Βγαίνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, ευχαριστημένοι, ξεβράκωτοι και κατευθύνονται στο «
Melrose» όπου βλέπουν γυναίκες να φιλιούνται παθιασμένα. Η Υβέτ σκληροπυρηνική φετιχίστρια, καυλώνει με τις άσπρες γόβες. Πιάνει μια, της βγάζει την αριστερή γόβα και της γλείφει τα δάχτυλα. Αυτή αναστενάζει και της δίνει και το δεξί πόδι της.

«Παιδιά, πάμε να φύγουμε γρήγορα, εδώ θα μάς ξεσκίσουν οι αχόρταγες». «Πιο κάτω ένας τύπος έχει σηκώσει τη φούστα της δικής του και επιδεικνύει το μουνί της. Μάλλον είναι μεθυσμένος και φωνάζει. «Πηδήχτηκε με τη μισή παραλία». «Δεν με νοιάζει που πηδήχτηκε αλλά με ποιους», συμπληρώνει. «Έλα να στον παίξω»,  του απαντάει η Φλοράνς. «Φοράς και κίτρινο δαχτυλίδι, μήπως είσαι από την παρέα του απογεύματος;». «Ναι». Τα βρίσκουν μεταξύ τους και πηδιούνται λίγο πιο κάτω. Η γυναίκα του συνεχίζει να δείχνει το μουνί της. «Αγγίξτε το, γλείψτε το, βάλτε  το χέρι σας». Περαστικοί σταματούν και την ακουμπούν. Δεδομένου ότι τα περισσότερα κέντρα βρίσκονται σχεδόν  δίπλα στα διαμερίσματα, οι ένοικοι βγαίνουν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει. Ο Ζαν-Πιέρ με τη Μαρί-Κλερ θυμούνται τα παλιά. «Μπράβο στα παιδιά, πηδιούνται όπου μπορούν». «Πάμε και εμείς κάτω». Η Μαρί-Κλερ βγαίνει ολόγυμνη και πέφτει στην αγκαλιά των Ούγγρων. Αυτοί τη χαϊδεύουν, τη γλείφουν και κάνουν σάντουιτς μέσα στο δρόμο. Η ακολασία στο μεγαλείο της.




Βάζει το παγωτό στο σώμα της και περιμένει το δικό της να τη γλείψει. Η Σλάβιτσα είχε δίκιο με το παγωτό-μουνί! Είναι η νέα αξεπέραστη γεύση!


Παγωτό-μουνί σε μορφή ξυλάκι- φράουλα.
Το παγωτό στην υπηρεσία του σεξ!


Η Τίμεα παρατηρεί εύστοχα, «είμαστε τέσσερις ημέρες και το μόνο που κάνουμε είναι να πηδιόμαστε ασταμάτητα. Το μουνί μου έχει χαλαρώσει. Δεν θυμάμαι πόσα καυλιά έχω φιλοξενήσει!» «Μού έχουν βάλει παγωτό φράουλα, λεμόνι και μύρτιλλο». Βρίσκουν ανοιχτό παρά το προχωρημένο της ώρας ένα μικρό ζαχαροπλαστείο. Μπαίνουν μέσα και παραγγέλνουν παγωτό σοκολάτα. Η υπάλληλος, άλλη καυλογυναίκα, βγάζειi τη γλώσσα της και γλείφει τα χείλια της. Ο Μίχαι παρατηρεί, «τι γίνεται εδώ, παντού καυλωμένες γυναίκες, μικρές, μεγάλες». Οι δίδυμες απλώνουν σοκολάτα στο μουνί τους και το δίνουν στους Ρουμάνους να το φάνε. «Τι γεύση είναι αυτή;» «Το ωραιότερο παγωτό σοκολάτα!» Καθώς απολαμβάνουν το παγωτό, βλέπουν λεσβιακή παράσταση με την Υβέτ, την υπάλληλο και τη Φλοράνς, γυμνές πίσω απο τον πάγκο, πασαλειμμένες με διάφορες γεύσεις, να τρώνε η μια την άλλη. Η Οφελί, η νεαρή υπάλληλος, εξομολογείται ότι είναι αγάμητη από το πρωί! «Μού έρχονται όλοι καυλωμένοι και πηδιούνται μπροστά μου!»  Κάνει διάλειμμα, κατεβάζει τα κουρτινάκια, κλείνει την πόρτα και το ζαχαροπλαστείο μετατρέπεται σε χώρο οργίων. Παμε μέσα στον πάγκο.  Ο Γιάνος με τις μπότες του την ξαπλώνει και την πηδάει άγρια. «Οφελί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα πηδήξω πωλήτρια παγωτού σε κατάστημα στο Cap dAgde!» «Πήδα με, ξέσκισέ με, αύριο έχω ρεπό, θα έρθω μαζί σας όπου πάτε. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα κάνουν συνδυασμό γεύσεων. «Να σου βάλω μάνγκο με φράουλα στις ρώγες σου;» ρωτάει η μια την άλλη. Η Μάρικα με την Άντρεα φιλιούνται παθιασμένα. Η Μάρικα προσπαθεί να βάλει στο μουνί της Άντρεα ένα ξυλάκι παγωτό. «Γιατί δεν μπαίνει μέσα;» «Αυτή είναι η κωλοτρυπιδα μου!» Ο Ζαν-Πιερ με τη Μαρί-Κλερ κάθονται σε ένα τραπεζάκι και βλέπουν το όργιο. «Άλειψε τις ρώγες μου με κρέμα και γλείψε τις», λέει η Μαρί-Κλερ. «Ο,τι διατάξει η κυρία!» Οι περαστικοί, όσοι τουλάχιστο διατηρούν διαύγεια από τη βραδινή κραιπάλη, προσπαθούν να δουν τι γίνεται μέσα στο κατάστημα. Η Οφελί είχε ξεχάσει να κατεβάσει ένα κουρτινάκι και έτσι βλέπουν με άνεση. Μια ξεβράκωτη γυναίκα λέει στο σύντροφό της. «αύριο θα έρθουμε να αγοράσουμε παγωτό εδώ ή μάλλον να ξεσκιστούμε εδώ». Το αφεντικό της Οφελί πρέπει να της δώσει αύξηση με τέτοια διαφήμιση!



No comments:

Post a Comment