Followers

Thursday, November 29, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE¨ΜΕΡΟΣ Ι'





Το διάλειμμα φθάνει στο τέλος. Ο τελετάρχης σφυρίζει. Η ώρα των γυναικών έχει έρθει. Γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου, μερικές βρίσκονται στην έκτη δεκαετία της ζωής τους, με λευκά μαλλιά και σπινθηροβόλο βλέμμα, στοιχίζονται, κρατώντας τον αριθμό του αντίστοιχου άνδρα. Η Φλοράνς αρχίζει την καταμέτρηση, συνέχεια όμως προστίθενται και άλλες. Η ιδέα της ομαδικής εκσπερμάτισης τις ενθουσιάζει. Συμπληρώνεται ο μαγικός αριθμός των 90.

Η Φλοράνς εξηγεί τη διαδικασία. «Κάθε γυναίκα έχει έναν αριθμό. Διαβάζει τον αριθμό και ο άνδρας που έχει το ίδιο αριθμό έρχεται δίπλα της». Η Μονίκ εύχεται να μη της πέσει ο δικός της. «Η μεγαλύτερη ατυχία είναι να σου πέσει ο δικός σου!» Περιέργως πως όλες έχουν επιλέξει ξεχωριστό άνδρα. Ο Γιανος με τον Μπέλα πέφτουν σε δύο εξηντάρες καλοστεκούμενες κυρίες, που παραμένουν ελκυστικές και ποθητές. Εκείνες δείχνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιλογή τους.


Τα ζευγάρια συστήνονται, χαιρετιούνται, φιλιά στο στόμα, αγκαλιές, πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Η Φλοράνς, είχε ξεχάσει να τραβήξει αριθμό, αλλά επιλέγει τον Ένγκι. Η Τίμεα έπεσε στο Μισέλ. Ο Μισέλ είχε αφήσει το βοηθό του στο παγωτατζίδικο. Έτριβε τα μάτια του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο». «Θα σε κατατρέβω άγρια»,  λέει η ξανθιά θεά.


«Οι άνδρες θα βάλουν τα δάχτυλα ή τον καρπό τους στον κόλπο των γυναικών και με ρυθμικές κινήσεις, θα τις φέρουν σε οργασμό». «Μετά εκείνες θα τελειώσουν στα πρόσωπα τους». «Δεν πιστεύω να πλημμυρίσουμε από τα υγρά».


Ο τελετάρχης σφυρίζει και αρχίζει η εισαγωγή των καρπών. Το θέαμα είναι μοναδικό στα χρονικά της παραλίας των ζευγαριών. Οι γυναίκες αναστενάζουν. «Πιο βαθιά, πιο γρήγορα». Κάποιος δίνει τον τόνο. 1,2,3,4, ακούγεται η φωνή του τελετάρχη που τον παίζει ταυτόχρονα. Όταν είναι έτοιμες, σηκώνονται και τελειώνουν στα πρόσωπα των ανδρών. Η Φλοράνς τελειώνει στον Ένγκι που δέχεται τα υγρά της.


Μετά φιλούν τους συμπαίκτες τους και όλοι μαζί καταλήγουν στη θάλασσα.

Η Τίμεα έχυσε δυο φορές στο Μισέλ που παραληρεί.  «Δεν χρειάζεται να πλυθώ σήμερα το βράδυ». «Θέλω να κρατήσω την ανάμνησή σου».  Η Μονίκ με ανοιχτά τα ροδοπέταλά της αυνανίζεται μπροστά σε ηδονοβλεψίες. Ομαδική παράκρουση. Τόσα πολλά καυλιά δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά στην παραλία των ζευγαριών.

Στην  παραλία περιμένουν και άλλα ζευγάρια. «Καλή ιδέα να εντάξουμε σύντομα νέα σεξοπαιχνίδια στο πρόγραμμά μας».  Στα ρηχά τα κορίτσια κάνουν πίπες στους άνδρες, οι οποίοι χαιρετούν τους θεατές.

Στις 6.15μμ ο τελετάρχης κηρύσσει τη λήξη του παιχνιδιού.

Επιστρέφουν και κάθονται κοντά στο τραπεζάκι, όπου μια καταλερωμένη Φλοράνς, είχε ξεχάσει να πλυθεί, κάνει τον απολογισμό της ημέρας.

Η Υβέτ είχε πάει στο φωτογράφο του «Le Glamour» να πάρει τις μεγάλες έγχρωμες φωτογραφίες από το πάρτι αφρού. Τα κορίτσια κρατούν τα καυλιά των δικών τους και εκείνοι ακουμπούν στα μουνιά τους. Η Τίμεα, η αρχιηδονίστρια,  φοράει το ψαθάκι με το όνομά της. «Με ρώτησαν αν θα ξαναπάμε στο πάρτι αφρού». «Μας ζητούν κι εκεί». Έμεινε μια μέρα ακόμη στις διακοπές των τριών ζευγαριών από την Ουγγαρία, αλλά δεν έχουν αποφασίσει που θα πάνε.

«Πάμε στον κινηματογράφο να πηδηχτούμε ομαδικά». «Δεν με ενδιαφέρει το έργο, αλλά οι θεατές». «Καλή ιδέα, τι παίζει;». «Δεν ξέρω». «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το έργο». «Όλοι πάνε να πηδηχτούν στα στενά καθίσματα». «Θα φάμε και ποπκόρν;» ρωτάει αφελώς η Βιορίκα. «Τι ποπκόρν και μαλακίες;» «Τα χέρια μας θα είναι απασχολημένα». «Θα σε ταίσω εγώ, Μίχαι». «Χρειάζεται ειδική ενδυμασία;» «Ένα απλό φόρεμα». «Μη φοράτε στρινγκ και με δυσκολέψετε στο σκοτάδι». «Στα σκοτεινά δεν θα βλέπω πού είναι οι σωστές τρύπες». Τα κορίτσια ξεκαρδίζονται. «Προβλέπω νέο τρενάκι-gangbang μπροστά από την οθόνη». «Θα βάλω τις ψηλοτάκουνες γόβες μου και εγώ τις καουμπόικες να σε πάρω, Άντρεα, γυναικούλα μου. μου έλειψες σήμερα». «Εσύ πήδηξες τις 60άρες, αλλά μού άρεσε ο τρόπος που σε κοιτούσαν». «Εσύ πήρες το σύζυγο της 60άρας». «Μην παραπονιέσαι!»

Η Φλοράνς μαζεύει τα πράγματα και δίνει ραντεβού το βράδυ στον κινηματογράφο. Τα καθίσματα είναι υπερυψωμένα, ώστε τα ζευγάρια να βλέπουν την οθόνη. «Θα κάτσετε στα γόνατά μας». «Θέλω να δώ το έργο. Κανένα άγριο γαλλικό πορνό». «Δεν με νοιάζει η υπόθεση, απλώς να αντιγράψω καμιά στάση». «Ναι, αλλά δεν χωράω να σου πάρω πίπα, είναι στενός ο χώρος». Η Υβέτ παρατηρεί ότι το καλύτερο πήδημα το έχει κάνει στον κινηματογράφο. «Μια φορά είδα τα ζευγάρια να κάνουν έρωτα πάνω στα καθίσματα, οι κοπέλες στραμμένες προς την οθόνη, κάθονταν στα πόδια των συνοδών τους και αναστέναζαν συγχρόνως με την πρωταγωνίστρια του έργου». «Δεν άκουγες παρά μόνο αχ, βαχ, ρυθμικά». «Τρελάθηκα». «Το πρόσεξαν και άλλοι θεατές και το αντέγραψαν». «Εγώ είχα πάει με ένα μουνάκι που το καμάκωσα στην παραλία». «Αφού δεν είχαμε συνοδό, χρησιμοποιήσαμε τα χέρια μας και φθάσαμε στον οργασμό». «Υβέτ, μάς καύλωσες με την περιγραφή σου!»




No comments:

Post a Comment