Followers

Thursday, November 29, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΒ΄




Στις 5 το απόγεμα αποχωρούν οι αστυνομικοί με τους ναυαγοσώστες. Ο τελετάρχης, που είχε επιστρατευθεί από τη Φλοράνς, δίνει το σήμα. Άνδρες και γυναίκες μπαίνουν στη σειρά και βαδίζουν προς το ξέφωτο τραγουδώντας.

Ακολουθούν οι ηδονοβλεψίες με τον αρχηγό τους, οι περίεργοι, οι εθισμένοι αυνανιστές και άλλα ζευγάρια που θέλουν να παρακολουθήσουν. Ο συνωστισμός είναι μεγάλος. Χάνουν τη μέτρηση. Ευτυχώς όσοι φορούν κίτρινα δαχτυλίδια θα πάρουν μέρος. Οι γυναίκες κάθονται δεξιά και οι ηδονοβλεψίες αριστερά σε απόσταση.

Η Τίμεα, η Άντρεα, η Μάρικα, η Βιορίκα και η Ραντίκα στοιχίζονται, υποκλίνονται στους θεατές και γονατίζουν. Οι άνδρες σχηματίζουν πέντε σειρές των 20, γιατί εν τω μεταξύ έχουν προστεθεί και οι πρωινοί. Τα καυλιά είναι έτοιμα. Οι γυναίκες τους χειροκροτούν, ακούγονται συνθήματα. «Ησυχία», συστήνει η Φλοράνς. «Πρέπει να συγκεντρωθούν». Εθελόντριες προσφέρονται να τους βοηθήσουν. Με αργές κινήσεις τους φέρνουν σε οργασμό. Ένας-ένας από κάθε αριθμημένη σειρά πλησιάζει και ολοκληρώνει στα πρόσωπα των κοριτσιών που διατηρούν την ψυχραιμία τους. Όταν πια τα πρόσωπά τους είναι «ζωγραφισμένα» σε σημείο που δεν διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, οι υπόλοιποι με υπόδειξη των βοηθών ολοκληρώνουν στα βυζιά. Πίσω από την κάθε γυναίκα βρίσκονται άλλες πέντε που καθοδηγούν τους αυνανιστές. Ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται. Το μεγαλύτερο ομαδικό bukkake στην ιστορία του «Κόλπου των Χοίρων» είναι πλέον γεγονός.

Ο Μπέλα με τον Ένγκι κατ’ εξαίρεση βγάζουν αναμνηστικές ψηφιακές φωτογραφίες. Η Φλοράνς με τη ζωγραφισμένη Τίμεα αγκαλιά, η Υβέτ με την Άντρεα, η Μονίκ με τη Μάρικα, η δίδυμη Κριστίν με τη Βιορίκα και η Φρανσουάζ με τη Ραντίκα. Τις βοηθούν να σηκωθούν, να χαιρετήσουν το ενθουσιασμένο πλήθος και να τις οδηγήσουν στη θάλασσα. Τα ζωγραφισμένα κορίτσια στέλνουν φιλιά σε όλους. «Σας ευχαριστούμε που μάς δώσατε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας!» Το κοινό αποθεώνει τα κορίτσια. «Ήσασταν και οι πέντε υπέροχες!»  Η γυναικεία εξέδρα όρθια ζητωκραυγάζει.

Τα κορίτσια με τις συνοδούς τους κατευθύνονται στην παραλία. Οι δίδυμες έχουν ενθουσιαστεί με το θέαμα. Σχηματίζεται νέα πομπή. Τα κορίτσια βυθίζονται στο νερό και βγαίνουν καθαρές. Νέες επευφημίες. Δεκάδες ηδονιστές όρθιοι τις αποθεώνουν. «Συγχαρητήρια, είστε μοναδκές!» «Θα μάς λείψετε». Τέτοιο θέαμα σπανίζει.

Ο τελετάρχης σφυρίζει διάλειμμα, προκειμένου να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα. Ο Μισέλ ετοιμάζει ξυλάκια-παγωτό. Οι πρωταγωνίστριες γλείφουν προκλητικά τα ξυλάκια. Η Φλοράνς συγκεντρώνει τη γυναικεία εξέδρα και δίνει οδηγίες για τη δική τους εκσπερμάτιση. Η κάθε γυναίκα παίρνει έναν αριθμό που αντιστοιχεί σε άνδρα. Οι δίδυμες πέφτουν με το Μίχαι και το Χόρια.

«Κούκλες, συμμαθήτριες και φίλες ηδονίστριες, είμαι συγκλονισμένη από τη συμπαράσταση προς τους  σύντροφούς σας, γι’ αυτό θα εκσπερματίσετε πάνω τους!» «Έχετε ήδη επιλέξει τον αριθμό που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο άνδρα». Οι δίδυμες πλησιάζουν τους Ρουμάνους, δείχνουν τους αριθμούς, επιβεβαιώνουν ότι ανήκουν σε αυτούς και τους πιάνουν τα καυλιά.  Στα 19 τους, ξανθιές, με στητά βυζιά, αποτελούν το όνειρο των ηδονιστών. Ανταλλάσσουν καυτά φιλιά με τους Ρουμάνους. Η μητέρα τους λέει με υπερηφάνεια, «με ξεπέρασαν οι κόρες μου». «Εγώ στην ηλικία τους ήμουν παρθένα!» «Παρθένα μου, εσύ, έλα εδώ να σε γαμήσω», λέει ο Γιάνος. «Ναι, αγόρι μου, πάρε με μπροστά σε όλους!» Στην παραλία των ζευγαριών χάνονται οι αναστολές.

Ο Γιάνος ξαπλώνει τη μητέρα των κοριτσιών και την πηδάει άγρια στο στρώμα. Εκείνη βογγάει από ηδονή. «Χρόνια είχα να γαμηθώ μπροστά σε κόσμο!» Οι δίδυμες συγχαίρουν τη μητέρα τους για την παράσταση. Εκείνη σηκώνεται με τα χύσια στο πρόσωπο μέσα σε χειροκροτήματα. Οι κόρες οδηγούν τη μητέρα τους στη θάλασσα. Γιατί εκτός από το Γιάνος, είχε δεχθεί τα χύσια του Μίχαι και του Μπέλα. Παραπατούσε πάνω στην άμμο. Δυο φορές σκόντ;ψε, ενώ πολλές γυναίκες τη φίλησαν και προσπάθησαν να τη γλείψουν.
«Μην μου κλέβετε το σπέρμα από το πρόσωπό μου!» Τα κορίτσια ζήλεψαν την επιτυχία της μητέρας τους και πίπωσαν καμιά δεκαριά ασυνόδευτους άνδρες που τις ακολούθησαν στο νερό. Νέες επευφημίες για τις μικρές που ζωγραφίστηκαν. Ο Μίχαι πλησίασε και τράβηξε αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά πριν προλάβει να τελειώσει τη λήψη, το χούφτωσε η Φρανσουάζ.  Η Βιορίκα με τη Ραντίκα έπαιζαν με το σπέμα κάποιου άνδρα.



No comments:

Post a Comment