Followers

Wednesday, November 28, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Ε΄






ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Τετάρτη είναι η πιο σημαντική ημέρα στη ζωή της Τίμεα. Έχει τα γενέθλιά της, αλλά πού θα τα γιορτάσει; Η Φλοράνς έχει φροντίσει να συνδυάσει το πάρτι αφρού στο «Le Glamour» με το κόψιμο της τούρτας εκεί. Η παραγγελία έχει δοθεί από την προηγούμενη στο ζαχαροπλαστείο του κέντρου. Συνδυασμός κρέμας και σοκολάτας με σεξοπαράσταση: μια κοπέλα με ανοιχτά τα πόδια της! H Φλοράνς έχει επίσης αγοράσει το δώρο της αγαπημένης της από κοσμηματοπωλείο, μια επίχρυση ταυτότητα χεριού με το όνομα της Τίμεα χαραγμένο πάνω της. Θα της το προσφέρει κατ’ ιδία μετά το πάρτι αφρού.

Τα κορίτσια ξυπνούν πρωί, παίρνουν ελαφρύ πρωινό, δεν κάνουν σεξ –περίεργο πράγμα – και πηγαίνουν στο κομμωτήριο του κέντρου για τα μαλλιά τους. Η Τίμεα πρέπει να είναι πολύ όμορφη. Φοράει ένα ψαθάκι με το όνομά της. Αφήνεται στην περιποίηση της κομμώτριας, η οποία συνέχεια δαγκώνει τα χείλια της. Φαίνεται ότι θέλει να τη γλείψει. Μέσα από τοα διαφανές παρεό φαίνεται το ξυρισμένο μουνάκι της Τίμεα. Της βάζει χέρι. Η Βιορίκα με τη Ράντικα δεν πιστεύουν στα μάτια τους. «Είμαστε ολόγυμνες σε κομμωτήριο!» Η Άντρεα κάνει μανικιούρ και η Μάρικα πεντικιούρ. Το κόστος έχει βγεί από το προχθεσινό χορό στο «
Le Glamour».

Οι άνδρες κάνουν βόλτα στο κέντρο και χαζεύουν τις προκλητικές γυναίκες. «Το μυαλό τους βρίσκεται στο πήδημα». «Όπου και να πάμε, το σεξ κυριαρχεί». «Καλά κάνουν οι άνθρωποι. Έρχονται εδώ να ξεδώσουν. Δεν τους παρεξηγώ». «Είμαι χαρούμενος που έφερα την Τίμεα». «Η τυχαία γνωριμία με το ξυλάκι-φράουλα στην παραλία των ζευγαριών της βγήκε σε καλό!» «Ναι, έχεις δίκιο και οι δικές μας περνούν καλά!»  «Μπέλα, σε κάνει κέφι η Φανί». «Είναι αγριομουνάρα, με ρουφάει κάθε μέρα τέσσερις φορές, διαμαρτύρεται η Μάρικα ότι δεν την πηδώ όπως πρέπει!» «Η Υβέτ, τι γίνεται, Γιάνος;» «Αυτή είναι η αποκάλυψη. Αχόρταγη γυναίκα με τα όλα της!» «Με λίγα λόγια, πηδάμε ξένες αντί τις δικές μας!»

Στην υπεραγορά παίζουν με τα φρούτα. Έρχεται η κοντούλα η Υβέτ με τα μεγάλα βυζιά και ρωτάει το Γιάνος τι φρούτα να αγοράσει. «Τι τα θέλεις;» «Να παίξουμε μαζί».  «Τα δικά σου φρούτα είναι άριστης ποιότητας!» Της πιάνει τις ρώγες. «Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκες στη σάουνα χθές». «Ήμουν αποφασισμένη να πηδηχτώ μαζί σας». «Έμαθα για το
gangbang στην παραλία τελευταία στιγμή».  «Στο Cap dAgde έρχομαι κάθε χρόνο και πηδιέμαι με ωραίους τύπους».  Τον τραβάει σε μια γωνιά και τον πιπώνει. Ξεφλουδίζει μια μπανάνα, βάζει το καυλί του Μπέλα πάνω της και χύνει. Μετά τρώει την μπανάνα. Οι πελάτες παθαίνουν την πλάκα τους.

Βγαίνοντας έξω βλέπουν και την καλή πλευρά των ηδονιστών. Ζευγάρια που χθές πηδιόντουσαν με διαφορετικούς παρτενέρ, τώρα περπατούν σφιχταγκαλιασμένα και ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Μια γυναίκα λέει στο σύντροφό της πόσο τον αγαπά και εκτιμάει τη συμβολή του στη σεξουαλική αναμόρφωσή της! Τα στατιστικά στοιχεία μιλούν για μακροχρόνια διαβίωση αυτών των ζευγαριών. Το παιχνίδι παίζεται ανοιχτά και από τους δυο σύντροφους. Μερικοί είναι τόσο ικανοποιημένοι από την απόδοση των γυναικών τους, που σηκώνουν τις φούστες τους και δείχνουν το μουνί τους στους περαστικούς. Οι συμβίες τους κρατούν το καυλί τους περήφανα. «Μού αρέσει ο τρόπος που εκφράζονται δημόσια».

Στην παρέα των αρσενικών έχουν προστεθεί και άλλες δυο κοπέλες που καμάκωσε η Υβέτ. Η Μαρί-Τερέζ και η Φρανσουάζ, δυο νεαρές Γαλλιδούλες, μάλλον δισεξουαλικές, ολόγυμνες, με ψηλοτάκουνες γόβες και αλυσιδίτσα στη μέση. «Χρειαζόμαστε άλλη μια», λέει στην Υβέτ, ο Μίχαι. Η Υβέτ βλέπει μια μοναχική ύπαρξη που κάθεται στο παγκάκι και ακούει μουσική. Κάτι της λέει και έρχεται κοντά μας. Η Κριστιάν συστήνεται, «Τι μουνί είναι αυτό», λέει ο Χόρια. «Πάμε γρήγορα να φύγουμε μην μας δουν οι δικές μας». Ρωτούν την Υβέτ τι της είπε και την έπεισε «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο η μαγική λέξη: πήδημα!» «Πάμε στο διαμέρισμά μου», προτείνει η Υβέτ. «Είναι ευρύχωρο, έχω μπάνιο, τρεχούμενο νερό και θα γαμηθούμε με άνεση. Θα κατεβάσω τα στόρια». «Όχι όχι», απαντά η Κριστιάν. «Θέλω να μάς πάρουν μάτι οι γείτονες. Μπορεί να έρθουν κι αυτοί για ένα ομαδικό». «Στις 2 το μεσημέρι έχουμε συνάντηση στην πόρτα του «
Le Glamour» για το πάρτι αφρού». Η Κριστιάν συμπληρώνει, «ξέρετε τι γαμήσι πέφτει μόλις καλυφθούν με τον αφρό».

Η Υβέτ με την παρέα ανεβαίνει στο διαμέρισμα του δεύτερου όροφου. Οι γείτονες, όσοι τουλάχιστο δεν έχουν κατέβει ακόμα στην παραλία, καταλαβαίνουν τι πρόκειται να γίνει. «Ζαν-Πιερ, φέρε τα κιάλια να δούμε ζωντανή παράσταση», ακούγεται η φωνή της μεσήλικης γυναίκας του διπλανού ηδονιστή. «Θυμάσαι που με πηδούσες στη βεράντα πριν είκοσι χρόνια στο ίδιο σημείο». «Μπορώ να ξεχάσω; Ήσουν η καλύτερη γυναίκα που είχα πάρει και από τότε είμαστε μαζί». «Αν θέλεις, μπορούμε να πάμε στα παιδιά». «Μα είμαι μεγάλη πια!»  «Πώς θα συγκριθώ με τις μικρές;». «Μη στενοχωριέσαι». Φωνάζουν την Υβετ. «Να έρθουμε κι εμείς στην παρέα σας;» «Γιατί όχι», απαντάει η Υβέτ. Όλοι χαιρετούν εγκάρδια τη πενηντάχρονη ηδονίστρια που ακούει στο όνομα Μαρί-Κλερ. «Στο ίδιο διαμέρισμα τη γάμησα πριν είκοσι χρόνια και την ερωτεύτηκα αμέσως!» «Από τότε είμαστε μαζί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι». Η Μαρί-Κλερ, η μεγαλύτερη ηλικιακά, ετοιμάζει το χώρο, στρώνει τα κρεβάτια, φέρνει νερό, ανάβει το κλιματιστικό και κλείνει το μάτι στο άνδρα της. «Ζαν-Πιερ, σήμερα θα πηδήξεις μικρή!» «Εγώ θα πηδηχτώ με το Γιάνος και θα γλείψω το μουνάκι της Φρανσουάζ». Αρχίζουν από το κρεβάτι και καταλήγουν στο μπαλκόνι. Αναστεναγμοί, βογγητά κάνουν τους παραθεριστές να κοιτάξουν πάνω, τους χαιρετούν, γιατί όχι. Μεσημεριανό γαμήσι στη βεράντα με θέα τη θάλασσα είναι ιδανικός συνδυασμός. Ξεσκίζονται άγρια για μιάμιση ώρα και μετά επιστρέφουν στη βάση τους. Η Μαρί-Κλερ είναι συγκινημένη. «Είναι τιμή μας που πηδήχτηκες μαζί μας». «Σε ευχαριστούμε» και την αγκαλιάζουν. Η μεσήλικη ηδονίστρια αστράφτει από χαρά. «Είκοσι χρόνια αργότερα παραμένεις μια ποθητή γυναίκα. Το απέδειξες σήμερα. Πάμε στο διαμέρισμά μας να συνεχίσουμε μόνοι μας». «Περίμενε, θέλω να πιπώσω το Χόρια, τον ξέχασα μέσα στη φασαρία!»



No comments:

Post a Comment