Followers

Monday, November 19, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Ι


ΠΕΜΠΤΗ

Η Φλοράνς σε αναζήτηση ανδρών για την ομαδική εκσπερμάτιση στα κορίτσια. Η καθεμιά θέλει 15 καυλιά. «Πού να τα βρω;». Πέφτουν τηλέφωνα σε φίλους, πρώην εραστές, μαθητικές γνωριμίες να βοηθήσοιυν. Θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του γαλλοουγγρορουμανικού αξόνα.  Πέντε γυναίκες επί 15 άνδρες = 75 καυλιά. Δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ηδονοβλεψίες ή άγνωστους. Μαζική προσέλευση απο τις γειτονικές πόλεις. Πολλές παντρεμένες ενθαρρύνουν τους συζύγους τους να πάρουν μέρος. Η Φλοράνς ειδοποιεί παλιές συμμαθήτριές της να έρθουν για συμπαράσταση. «Οι άνδρες χρειάζονται εξέδρα».


Η τάξη της εμφανίζεται και φοράει ειδικό σήμα. Οι άνδρες κίτρινο δακτύλιο και οι γυναίκες κίτρινο καπέλο.

Οι άνδρες πρέπει να φέρουν σε ομαδικό οργασμό τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Εμφανίζεται μητέρα με τις δυο ενήλικες κόρες της. Οι Ρουμάνοι απορούν. Οι κόρες βοηθουν τη μητέρα τους να πηδηχτεί. Τι ακολασία είναι αυτή.

Η Τίμεα  είναι τόσο αγαπητή στην παραλία των ζευγαριών που κάθε της κίνηση προκαλεί ενθουσιασμό. «Η γαμημένη Ουγγαρέζα μάς έκλεψε τους θεατές», διαμαρτύρονται τα άλλα ζευγάρια. «Ευτυχώς φεύγει μεθαύριο και θα ησυχάσουμε». Οι γυναίκες τους όμως έχουν διαφορετική γνώμη. «Είναι η ωραιότερη γυναίκα που πέρασε από την παραλία
». «Θα πάμε και εμείς στο ομαδικό πήδημα!» Κόκκαλο αυτοί.

Τελικά ανταποκρίνονται 80 άνδρες, συγγενείς, κουμπάροι, θείοι από τις γειτονικές πόλεις. Οι ιδιοκτήτες λεσχών ηδονιστών με
SMS ενημέρωσαν τα μέλη τους για την έκτακτη ανάγκη. Το μήνυμα ήταν: bukkake στην παραλία των ζευγαριών – ζητούνται ενισχύσεις!

Η Φλοράνς τους βάζει στη σειρά. Τρεις γενιές ηδονιστών ικανοποιούν τα κορίτσια, τα ζωγραφίζουν και πραγματοποιούν την επιθυμία τους. Πέντε ασπρισμένες γυναίκες πέφτουν στη θάλασσα με το κοινό να τις αποθεώνει.

Ύστερα ακολουθεί ο δεύτερος γύρος με τους άνδρες να βάζουν τα χέρια τους στις γυναίκες και να τις φέρνουν σε οργασμό. Ταυτόχρονο τελείωμα για όλες τις κυρίες. Οι ηδονοβλεψίες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Απόλυτη ησυχία. Η Φλοράνς μετράει Νο 1 τελείωσε, Νο 2 χύνει, Νο 3 ετοιμάζεται κ.ο.κ.

Ο παγωγτατζής ετοιμάζει ξυλάκια-φράουλα. Ξέρει ότι δεν τα φάνε αλλά θα τα βάλουν μέσα τους. Η Βιορίκα ζητάει ξυλάκι-λέμόνι, «Πού να το βρούμε;» «Δεν μού αρέσει η φράουλα,  είμαι αλλεργική!» Τρέχει ο Μίχαι να βρει ξυλάκι-λεμόνι, αλλά βρίσκει μόνο χύμα. «Κάτσε να στο βάλω μέσα» και την αλείφει, αλλά η Βιορίκα είναι τόσο καυλωμένη που τελειώνει στο κύπελλο.

Στο τέλος ενός υπέροχου απογέυματος – δεν μιλάμε για απλή παράσταση αλλά για τουλάχιστο τρίπρακτο σεξουαλικό έργο-  ακολουθεί το γλείψιμο των βυζιών.

Όλοι αγκαλιάζονται, φιλιούνται, δαχτυλώνονται, τρέμουν από συγκίνηση. Είναι το μεγαλύτερο ομαδικό όργιο σε δημόσια παραλία. Οι γυναίκες σηκώνονται και παρατάσσονται απέναντι από τους άνδρες. Η Τίμεα τελειώνει στο πρόσωπο του Ζαν-Πιερ με την προτροπή της Μαρί-Κλερ που προσπαθεί να βάλει στο στόμα της τρία καυλιά. Τσακώνεται με την Υβέτ που θέλει να της κλέψει το ένα. «Δεν με σέβεσαι καθόλου. Πας να μου πάρεις την μπουκιά από το στόμα». Η Υβέτ κοκκινίζει, ζητάει συγγνώμη, αλλά η Μαρί-Κλερ της προσφέρει το ένα καυλί. «Ετοίμασέ το, αλλά εγώ θα το αρμέξω!»


No comments:

Post a Comment